- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
etmiyo çok yaSenin kız yardım etmez mi:)
hemen unuttuğu bi ödevi geliyo aklına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etmiyo çok yaSenin kız yardım etmez mi:)
Benim sunuma yapması benden sunması sizden hediyeyi de paylaşırsınız artık adama atacak yalan da kalmadıneye 🖐 atıcaz
Canım seninki sürekli çalışıyor ne yapsın yoruluyordur:)anca bu kadar oldu
Okul dönemi benim kızlarda yapmaz ben yaptırtmam:)Ama şimdi evdeler sırayla yapıyorlar oğlum bile yapıyor:)etmiyo çok ya
Kahvemi püskürtüyordumetmiyo çok ya
nevresim gelirse yastıklar benimdirBenim sunuma yapması benden sunması sizden hediyeyi de paylaşırsınız artık adama atacak yalan da kalmadı
Ben eşime böyle dedim de yorukuyorsan bir isaura alak dediCanım seninki sürekli çalışıyor ne yapsın yoruluyordur:)
Benim eşim bak bugün akşam gitti yarın komple evde sonraki gün komple işte sonra yine geceye gidecek:)Evde olunca boş durmaz:)
İlla çalışan kadın olmam gerekmiyor hayat müşterek benimde farklı yoğunluklarım var:)Sadece o çalışmıyor:)
Pınar gelecek ya labne senin olsunnevresim gelirse yastıklar benimdir
Hepsi senin olsun:)nevresim gelirse yastıklar benimdir
Ben istemiyorum canım o gönüllü yapıyor:)Ben eşime böyle dedim de yorukuyorsan bir isaura alak dedi
ben de böyle güzel güzel anlatıyorum,yardımcı çağırsana diyoCanım seninki sürekli çalışıyor ne yapsın yoruluyordur:)
Benim eşim bak bugün akşam gitti yarın komple evde sonraki gün komple işte sonra yine geceye gidecek:)Evde olunca boş durmaz:)
İlla çalışan kadın olmam gerekmiyor hayat müşterek benimde farklı yoğunluklarım var:)Sadece o çalışmıyor:)
Olmayacak mı sofra :)Ondan henüz ses çıkmadı belki haftaya olur:)Ben Ramazan sofraları için çok heveslenmiştim:)
Ne güzel :))Ben istemiyorum canım o gönüllü yapıyor:)
maşşallah onlaraOkul dönemi benim kızlarda yapmaz ben yaptırtmam:)Ama şimdi evdeler sırayla yapıyorlar oğlum bile yapıyor:)
Ondan canım kolay değil:)ben de böyle güzel güzel anlatıyorum,yardımcı çağırsana diyo
evet çok yoruluyor,evde kaldığı sürede zaten aancakuyuyor.şimdi iki iş yeri de ona kaldı,babası 65 yaş üstü evde.
aynı kafa yaaaBen eşime böyle dedim de yorukuyorsan bir isaura alak dedi