Afiyet olsun cnm10 dk daha durayım gidip lahmacun yapacağım
Teşekkür ederim canım benimİnşallah cnmAma sende sebep oluyorsun cok iyisin ve motive edicisin
Sağol canımAfiyet olsun cnm
Dağılmış mıAzıcık saçını tara
Ya da tam tersiOyle ya bi yandan iyiki Ramazan var biraz hafiflemiş oluyoruz İşte
Benim dünden tatlı vardı.Birer dilim falan:)kızlardan biri bisküvili pasta yapmıştı.O var dedim:)Diğerinin aklına az önce bir tarif gelmiş şimdi mutfakta yapıyor bilmem artık ne yapıyorsaBen ikisini de :)yapmiycam dedim gene tatlı yaptım daha 2.gun bugün
Geçmiş olsun canım Allah korusunAma en çok benYara yerinde bir sorun vardı,ne olduğunu anlayana kadar öldüm. Şimdi iyiyim ama :))Sen nasılsın güzelciğim?❤♥
Şu tablo gibi çektiğim ama 1.olamadigim sultan sarmasını yaptım bendeBenim dünden tatlı vardı.Birer dilim falan:)kızlardan biri bisküvili pasta yapmıştı.O var dedim:)Diğerinin aklına az önce bir tarif gelmiş şimdi mutfakta yapıyor bilmem artık ne yapıyorsa
Akıllı durmamız lazım
Ama zaten azıcık nasıl dağılmış kiAzıcık
Bin şükür, aklım gittiGeçmiş olsun canım Allah korusun
İyi çok şükür
İyiyim canım çok şükür
Bunu morlu,kumral hanım ablayla tartışalım bakalimAma zaten azıcık nasıl dağılmış ki
Şimdi etiket yapacaktım senii❤
Hissetim güzel kalbini demek kiŞimdi etiket yapacaktım senii❤♥
Ellerine sağlık onu iftar menüsünde kullanacağım bugün hazırladım:)5. gün galiba:)Şu tablo gibi çektiğim ama 1.olamadigim sultan sarmasını yaptım bende
Benim suçum yok beni bu hale getirenin suçu (
Sağol canım benimBin şükür, aklım gittiAllah daha da iyi etsin canım
Bende cok teşekkür ederim cnm inşallahTeşekkür ederim canım benim
Seninde enerjin çok yüksek ve anlayışlısınHep beraber oluruz inşaallah:)