- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Alkol etkisi yapiyor ama içine ne katiyorsanGazoz ya alkol yok içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alkol etkisi yapiyor ama içine ne katiyorsanGazoz ya alkol yok içinde
Eline sağlık canım güzel olmuşAynen bizde de oda yapar bende ☺☺ Ama tatlı işi bende genel de ☺
nasıl ama ❣❣❣
Gittiği yere kadarMaşaallah biz seni daha bırakmayız
SevgimiAlkol etkisi yapiyor ama içine ne katiyorsan
İnşaallah canım hayırlısıGittiği yere kadar
Teşekkür ederim kuzumEline sağlık canım güzel olmuş
Ben de sana Nerelerdesin iyi misinBayılırım
Üzerine yaz bari dikkat sevgi içerirSevgimi
Benim eşimin olayı yemek yemek maalesef ondan dayanıyor ama yine de belli zorlanıyorAllah yardımcınız olsun benim eşim işte iftara yakın gelecek:)Ama o benden dayanıklıdır çok şükür
Ama bazen etkisi kayboluyor:)Üzerine yaz bari dikkat sevgi içerir ❤❤❤
Bende pastalarımi atayimmi şimdi oruç oruçTeşekkür ederim kuzum ❣
Eşler hep öyle canım benim eşimde yemeği çok seviyor:)Ben o kadar yesem 100 kilo olurumBenim eşimin olayı yemek yemek maalesef ondan dayanıyor ama yine de belli zorlanıyor
Ağzı açık kaliyorsa ucuyordurAma bazen etkisi kayboluyor:)
İnşallah cnm Ama sende sebep oluyorsun cok iyisin ve motive edicisinİnşaallah canım hayırlısı
İçen kişiye göre etki değişiyorAğzı açık kaliyorsa ucuyordur
Ama en çok ben Yara yerinde bir sorun vardı,ne olduğunu anlayana kadar öldüm. Şimdi iyiyim ama :))Sen nasılsın güzelciğim?❤Ben de sana Nerelerdesin iyi misin
Ben ikisini de :)yapmiycam dedim gene tatlı yaptım daha 2.gun bugünEşler hep öyle canım benim eşimde yemeği çok seviyor:)Ben o kadar yesem 100 kilo olurum
Ben yapmayı seviyorum o yemeyi:)
Oyle ya bi yandan iyiki Ramazan var biraz hafiflemiş oluyoruz İşteEşler hep öyle canım benim eşimde yemeği çok seviyor:)Ben o kadar yesem 100 kilo olurum
Ben yapmayı seviyorum o yemeyi:)