- 16 Mart 2019
- 5.738
- 14.697
- 248
Afiyet olsun cnm10 dk daha durayım gidip lahmacun yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun cnm10 dk daha durayım gidip lahmacun yapacağım![]()
Teşekkür ederim canım benimİnşallah cnm![]()
Ama sende sebep oluyorsun cok iyisin ve motive edicisin
![]()
Sağol canımAfiyet olsun cnm![]()
Dağılmış mıAzıcık saçını tara![]()
![]()
Ya da tam tersiOyle ya bi yandan iyiki Ramazan var biraz hafiflemiş oluyoruz İşte![]()
Benim dünden tatlı vardı.Birer dilim falan:)kızlardan biri bisküvili pasta yapmıştı.O var dedim:)Diğerinin aklına az önce bir tarif gelmiş şimdi mutfakta yapıyor bilmem artık ne yapıyorsaBen ikisini de :)yapmiycam dedim gene tatlı yaptım daha 2.gun bugün![]()
Geçmiş olsun canım Allah korusunAma en çok ben![]()
Yara yerinde bir sorun vardı,ne olduğunu anlayana kadar öldüm. Şimdi iyiyim ama :))Sen nasılsın güzelciğim?❤♥
Şu tablo gibi çektiğim ama 1.olamadigim sultan sarmasını yaptım bendeBenim dünden tatlı vardı.Birer dilim falan:)kızlardan biri bisküvili pasta yapmıştı.O var dedim:)Diğerinin aklına az önce bir tarif gelmiş şimdi mutfakta yapıyor bilmem artık ne yapıyorsa
Akıllı durmamız lazım![]()
Ama zaten azıcık nasıl dağılmış kiAzıcık![]()
Bin şükür, aklım gittiGeçmiş olsun canım Allah korusun
İyi çok şükür
İyiyim canım çok şükür![]()
Bunu morlu,kumral hanım ablayla tartışalım bakalimAma zaten azıcık nasıl dağılmış ki![]()
Şimdi etiket yapacaktım senii❤
Hissetim güzel kalbini demek kiŞimdi etiket yapacaktım senii❤♥
Ellerine sağlık onu iftar menüsünde kullanacağım bugün hazırladım:)5. gün galiba:)Şu tablo gibi çektiğim ama 1.olamadigim sultan sarmasını yaptım bende![]()
Benim suçum yok beni bu hale getirenin suçu (
Sağol canım benimBin şükür, aklım gittiAllah daha da iyi etsin canım
![]()
Bende cok teşekkür ederim cnm inşallahTeşekkür ederim canım benim
Seninde enerjin çok yüksek ve anlayışlısınHep beraber oluruz inşaallah:)