Canım,nasılsın?
Kap sende bir sebo:)Ihhh haksızlık aperatif şeyler denilmişti ama
Küstüm oynamıyorum
Vallah cnm ben kendimi frenlemeyi biliyom çünkü iki yıldır evdeyim artık alıştım kilo almadım verdim hepSabit kalsak ona dua edecek hale gelmeyelim de
Hem Ramazan,hem depresyon,hem karantina biraz fazla geldi ya,ben emin değilim sonumdanVallah cnm ben kendimi frenlemeyi biliyom çünkü iki yıldır evdeyim artık alıştım kilo almadım verdim hepAllah yine de yardımcmız olsun hiç. Belli olmaz
Sayfanın altindaymis oraya inmedimBu bölümde canım :)
Her Gün Bir İftar Menüsü (2020)Yemek Tarifleri
Akşam ne pişirmem gerekiyor diyemi düşünüyorsunuz, işte bu bölümde yüzlerce yemek tarifi bulabilirsiniz. Çorbalar, dolmalar, makarnalar, soslar, et yemekleri, sebze yemekleri, ekmekler, pideler, hamur işleri, kebaplar, köfteler, tatlılar, pilavlar, sandviç ve kanepeler, tavuk piliç yemekleri...www.kadinlarkulubu.com
Yaaa sen böyle neşeli sağlıklı olursunda biz iyi olmazmıyızCanım,nasılsın?
Kazeen abbiiiiii onca şey yazdı yazdı snra tiramusuyu kabul etKap sende bir sebo:)
Hepsi birden üst üste geldi ya o sıkıntı İşte ama şükür geriledi biraz daha da iyi olacak ve yakında Özgür olacaz inşallahHem Ramazan,hem depresyon,hem karantina biraz fazla geldi ya,ben emin değilim sonumdan
Sülüman dayak yiyecek haberi yokSülüman sansli zaar
Hep iyi olalım, hepimizYaaa sen böyle neşeli sağlıklı olursunda biz iyi olmazmıyız
Kazeen abbiiiiii onca şey yazdı yazdı snra tiramusuyu kabul etküstüm ben oynamıacam almş bulundm artk ben hile var canfebimm
İşin sonuna bak senYaaa sen böyle neşeli sağlıklı olursunda biz iyi olmazmıyız
Kazeen abbiiiiii onca şey yazdı yazdı snra tiramusuyu kabul etküstüm ben oynamıacam almş bulundm artk ben hile var canfebimm
Tiramisu yakalandı
İnşallah, benim de umudum varHepsi birden üst üste geldi ya o sıkıntı İşte ama şükür geriledi biraz daha da iyi olacak ve yakında Özgür olacaz inşallah
Bu sefer haklı destekliyorımHep iyi olalım, hepimizCanfeb morluyu çıkarır birazdan,ya da kırmızılıyı
Nasıl yani tiramusi nun neyi var ki .. bilmediğim birsey mi var ? Ben pandispanyasına kadar kendim yaptım onu sorun nedir cnm ?Yaaa sen böyle neşeli sağlıklı olursunda biz iyi olmazmıyız
Iftara kötek pişiren koca yürekli CanfebSülüman dayak yiyecek haberi yok
Yk yk cnm senlik birşey ykNasıl yani tiramusi nun neyi var ki .. bilmediğim birsey mi var ? Ben pandispanyasına kadar kendim yaptım onu sorun nedir cnm ?
Sen var ya seeenBu sefer haklı destekliyorımbana çıkarmadığı sürece hep destek tam destek
DünküSenin tarifte pek aparetif sayılmazYani öyle ekmeğe labne sür gibi değil
Ama yine de bilmek isterimYk yk cnm senlik birşey yk