ahh işte yapamadığım şeyde bu... ben ihtiyacım olan parayala ilgili konuşunca hemen sinirleniyor tamamen farklı biri oluyor,telefonlarımı bile açmıyor ama her dediğine tamam dersem kuzu oluyor ama bu aşamada tabii..bende zıtlaşmayım belki dönmek ister filan ters tepmesin diyorum..gelse kabul edicem valla mutlu olmayacağım biliyorum ama bu psikolojiyide yenemiyorum
çevremde herkes gaz veriyor aaaa kocanı o kadınamı kaptıracaksın,erkek yapar bizimkilerde yapıyor sen alttan al bir çocuğun var ilerde pişman olursun,ikinciyi ozaman hiç düşünme çocuğun varken,adın dul olacak çevre ne gözle bakar,o ailesinin gazıyla yapıyordur sabret aklı başına gelir,sen sakin ol,cevap verme zıtlaşma vs vs vs...beni sadece bunlar etkiliyor
ailem tam destek ama onlar bile bazen söylüyor bunları özellikle annem birde ünv mezunu çalışan bir bayan ama eşime hala toz kondurmuyor hernekadar amca,hala kızıp eşime hakaret ettiğinde evet evet diye desteklesede bazen boş bulunup o bunları yapmaz,ailesi yapıyordur geri gelecektrde sen zıtlaşıyorsundur diyor...işte bu baskılardan kendime güvenimide kaybetti galiba hep olumsuzluklar seriliyor önüme ben neyapayım
Çevrenizdeki kişilerden böyle baskılar varsa ve etkileniyorsanız, buradaki baskıdanda etkilenin.
Sizi, yuvanızı, geçmişinizi, onurunuzu hiç düşünmeden başka bir kadınla yaşadığı zaman zaten sizi kaybetmeyi göze almıştır o adamcık zaten.
Siz istediğiniz kadar yumuşak davranın onun dönmesi için bir neden değildir.
Sizi yıldırmaya çalışıyor, kendini en az zararla kurtarmaya çalışıyor.
Ayrıca anlayamıyorum, neden muhattap oluyorsunuz o adamla.
Size bağırmasına izin vermeyin ne olur. Avukatlarınız dışında size asla ama asla ulaşamasın.
Hem çok güzel hemde güçlü bir bayansınız ben buna inanıyorum.
Sadece bu yaşadıklarınız sizi zayıflatıyor.
Toparlanın, kimse sizden daha önemli değil.
Siz kendinizi böyle bir adama layık mı görüyorsunuz ?Bu yapılanları hak mı ettiniz yoksa ?
Yeter artık silkelenin..
Ailesinin yağtığı bu haksızlıkta illaki önlerine gelecek. O adamda layığını bulacak.
Yakınımda olsanız, bir yakınım olsanız tutup kolunuzdan sizi silkelemek isterdim.
Bu anlattıklarınız çok dokundu içime..Allah yar ve yardımcınız olsun.
İnşaallah evladınızla birlikte çok mutlu olursunuz.