Simdi ben aynısını yazacaktımSenin sofra öyle mi olacak emin misin
Geçmiş olsun ablacımhiç tanıma kuzum zaten
huzursuz bağırsak sendromu.şuan karnım 7 aylık hamile gibi şiş.4 sene önce tam 1 sene sürdü bu şişkinlik.gece gündüz hiç inmeden.karnımda inşaat var gibi garıl gurul.bigün ishal bigün kabız.
Duyda inanmaSimdi ben aynısını yazacaktım
BencedeDuyda inanma
denemediğim neler kaldı kuzumGeçmiş olsun ablacım
Çörekotu iyi geliyor denediniz mi
Canım çok geçmiş olsundenemediğim neler kaldı kuzum
normalde papatya,zencefil,nane,kefir,sıcak su,rezene birinden biri iyi geliyordu.dün hepsini içtim banamısın demedi.ağlaya ağlaya gittim hastaneye.serum iyi geldi.şuam şişlik ve gurultu devam ediyor ama sancı yok allaha şükür
Benim sade olsunKahve içmek isteyen varmı benden olsun bu sefer :)
amin canım motor tekliyo artıkCanım çok geçmiş olsunRabbim yardımcın olsun
Düşünmedim değilamin canım motor tekliyo artık
Çok geçmiş olsun ablahiç tanıma kuzum zaten
huzursuz bağırsak sendromu.şuan karnım 7 aylık hamile gibi şiş.4 sene önce tam 1 sene sürdü bu şişkinlik.gece gündüz hiç inmeden.karnımda inşaat var gibi garıl gurul.bigün ishal bigün kabız.
ben görene kadar öğrenmişsin:)Bebeğim çok üzüldüm. Hiç haberimiz olmuyor kim ne yaşıyor.Sağlıklı günlerin olsun canım. İbs ne ki bilmiyorum gugil amcama sorayım yormayim seni.
Doktorlar bi çaresini bulamadılar mı ?denemediğim neler kaldı kuzum
normalde papatya,zencefil,nane,kefir,sıcak su,rezene birinden biri iyi geliyordu.dün hepsini içtim banamısın demedi.ağlaya ağlaya gittim hastaneye.serum iyi geldi.şuam şişlik ve gurultu devam ediyor ama sancı yok allaha şükür
Daha 39 olmadımterbiyesiz
sen 40 a gel sorucam ben sana
Ablacım çok iyiyim bugün.Ablacım teşekkür ederim bir şey daha öğrendik ahir ömrümüzde. Nasılsın
Gecmiş olsunElalis cim şifa versin Allah.
kedi var olar mıSanki kendi kuş kondurmuyor
ben de öyle diyodum hey gidiiiiiiiDaha 39 olmadım
Olur tabi olmaz mı:)kedi var olar mı
Tamam hemen yapıyorum :) şekersiz mi :)Benim sade olsun