• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
taze fasulye vardı o mu yaptı bilmem😔 zaten ibs varya bende mahvetti
Bebeğim çok üzüldüm. Hiç haberimiz olmuyor kim ne yaşıyor. :KK14: Sağlıklı günlerin olsun canım. İbs ne ki bilmiyorum gugil amcama sorayım yormayim seni.

Bebeğim çok üzüldüm. Hiç haberimiz olmuyor kim ne yaşıyor. :KK14: Sağlıklı günlerin olsun canım. İbs ne ki bilmiyorum gugil amcama sorayım yormayim seni.
Bende bilemedim ibs yi 🤔

Bende bilemedim ibs yi 🤔
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS), bağırsak sisteminde altta bir hastalık olmadan meydana gelen, karında rahatsızlık hissi, düzensiz bağırsak hareketleri, belirgin derecede şişkinlik ve acil tuvalet ihtiyacı gibi belirtiler ile ortaya çıkan önemli bir sendromdur.
Kukrimim buymuş canım.:KK14:

Bende bilemedim ibs yi 🤔
hiç tanıma kuzum zaten :(
huzursuz bağırsak sendromu.şuan karnım 7 aylık hamile gibi şiş.4 sene önce tam 1 sene sürdü bu şişkinlik.gece gündüz hiç inmeden.karnımda inşaat var gibi garıl gurul.bigün ishal bigün kabız.

İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS), bağırsak sisteminde altta bir hastalık olmadan meydana gelen, karında rahatsızlık hissi, düzensiz bağırsak hareketleri, belirgin derecede şişkinlik ve acil tuvalet ihtiyacı gibi belirtiler ile ortaya çıkan önemli bir sendromdur.
Kukrimim buymuş canım.:KK14:
Ablacım teşekkür ederim bir şey daha öğrendik ahir ömrümüzde😊. Nasılsın 😍
Gecmiş olsun Elalis Elalis cim şifa versin Allah.

Back