- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
nolcak şimdiBugün corbam kaldı yarın tasarruf tarifimle buzluktan birşeyler yapar kurarım sofrayı.markete gittik aradığımi bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolcak şimdiBugün corbam kaldı yarın tasarruf tarifimle buzluktan birşeyler yapar kurarım sofrayı.markete gittik aradığımi bulamadım
Onsuz olacak napalim tasarruf,9 da kapaniyor marketler iftardan sonra anca yetiştiknolcak şimdi
Offf severim hemide nohutlu piĺüüvvvyok yok fasulye nohut var yen mi
iyi hadi ben olmuyor sandım üzülmüştüm.cuma yine yasak var yaOnsuz olacak napalim tasarruf,9 da kapaniyor marketler iftardan sonra anca yetiştik
aplama pilav üstü nohut çeekkkkOfff severim hemide nohutlu piĺüüvvv
Yok canım ekstra bir şeydiiyi hadi ben olmuyor sandım üzülmüştüm.cuma yine yasak var ya
kuş mu konduracaktınYok canım ekstra bir şeydi
Sanki kendi kuş kondurmuyorkuş mu konduracaktın
İveettkuş mu konduracaktın
Bende pek gelemiyorum canım nasılsın.Kukrim nerde ben geldiğimde kimse olmuyordu kaç gündür
Bebeğim çok üzüldüm. Hiç haberimiz olmuyor kim ne yaşıyor. Sağlıklı günlerin olsun canım. İbs ne ki bilmiyorum gugil amcama sorayım yormayim seni.taze fasulye vardı o mu yaptı bilmem zaten ibs varya bende mahvetti
Bende bilemedim ibs yiBebeğim çok üzüldüm. Hiç haberimiz olmuyor kim ne yaşıyor. Sağlıklı günlerin olsun canım. İbs ne ki bilmiyorum gugil amcama sorayım yormayim seni.
bence de sade öz bir sofra olmalı.öyle tabak tabak yemekler değil de mütevazı bir sofra ❤İnşallah süslü sofraları görmeyiz oda israf be
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS), bağırsak sisteminde altta bir hastalık olmadan meydana gelen, karında rahatsızlık hissi, düzensiz bağırsak hareketleri, belirgin derecede şişkinlik ve acil tuvalet ihtiyacı gibi belirtiler ile ortaya çıkan önemli bir sendromdur.Bende bilemedim ibs yi
hiç tanıma kuzum zatenBende bilemedim ibs yi
Senin sofra öyle mi olacak emin misinbence de sade öz bir sofra olmalı.öyle tabak tabak yemekler değil de mütevazı bir sofra ❤
Ablacım teşekkür ederim bir şey daha öğrendik ahir ömrümüzde. Nasılsınİrritabl Bağırsak Sendromu (İBS), bağırsak sisteminde altta bir hastalık olmadan meydana gelen, karında rahatsızlık hissi, düzensiz bağırsak hareketleri, belirgin derecede şişkinlik ve acil tuvalet ihtiyacı gibi belirtiler ile ortaya çıkan önemli bir sendromdur.
Kukrimim buymuş canım.