seninle hemen hemen aynıyız canım bende 41 42 yim.
az yemem cok yerim bende 3 5 gramin lafimi olur deme
yasin kac:26::26::26:
yaşım 23 peki senin
21 :87::87::87::87::87::87:
VEEE BEKLENEEN GÜNNN !! YARIN YARIŞMAMIZ BAŞLIYORyarından itibaren kilo paylaşımı yasaktır.. yani '' 1 kilo aldım'' ''2 kilo aldım'' tarzında.. tabiki diğer muhabbete yardımlaşmaya ve rekabete devamm.. ACELE EDİN BUGUN SON KAYITLARI KABUL EDECEĞİM.. İSMİ YAZILI OLUP DA KİLOLARINI BİLDİRMEMİŞ ARKADAŞLAR BUGUN BİLDİRMEZSENİZ MALESEF ELENECEKSİNİZ.. Nessy sen kilonu verdigin için boyunu bu hafta içinde istedigin zaman söyleyebilirsin..
haftaya bugun gece 00.00 a kadar kilolarınızı bana özel mesajla atacaksınız..
BOL İŞTAHLI GÜNLER :119:
senin kilon benim hedef kilommuş=)
evet aslında istediğim biraz daha fazlası ama alamayınca bu kadarı bile yeter diyorum aldıkça biraz daha alıyım derim ama şuan 45 bari çıkıyım diyorum.çok moralimi bozuyo bu zayıflık yaabence sen hedef kilonu biraz yukselt boylede zayif yani gordugun uzre benim hedef kilom 55 ve uzeri
evet aslında istediğim biraz daha fazlası ama alamayınca bu kadarı bile yeter diyorum aldıkça biraz daha alıyım derim ama şuan 45 bari çıkıyım diyorum.çok moralimi bozuyo bu zayıflık yaa
boyun kac peki alinma ama yasina gore gercekten zayifsin:44::44:
yok alınmam çünkü biliyorum zayıf olduğumu ve ciddi anlamda kilo almaya uğraşıyorum.boyum 1.60 ve boyumla yaşıma göre ideal kilo 51 ama malesef alamıyorum.
ya aslında benim moralimi bozan insanların tepkileri aa hiç yemek vermiyolarmı bele bak kopcak vs vs demeleri ve kıyafet bulmakta zorluk çekmem aldığım pantolanları daralttırmaktan bıktım yaa zayıf insanın halinden zayıf biri anlar seninde beni anladığını düşünüyorum:)moralini bozma bence abartılcak birşey yokki :78: zayıfsın tamam da zaten hepimizin kiloya ihtiyacı var hepimiz zayıfız , aşırısı değil yani senin de bence :44:
ya aslında benim moralimi bozan insanların tepkileri aa hiç yemek vermiyolarmı bele bak kopcak vs vs demeleri ve kıyafet bulmakta zorluk çekmem aldığım pantolanları daralttırmaktan bıktım yaa zayıf insanın halinden zayıf biri anlar seninde beni anladığını düşünüyorum:)
bi de bnm yüzüm kiloma göre gayet iyi yanaklarım falan zayıf değil dolgun olması kurtarıyo beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?