1. ETAP Kilo Alma Yarışması

kızlar çok kilolu biri olarak buraya bir iki şey yazmadan geçemicem hergün bi dilim pasta, iki günde bir bir kutu dondurma, her sabah simit poğça felan yerseniz sonu kilo olarak geri dönüyor

yedim mantımı ama bunu hergün yersem sıkılırım sanırım. en iyisi 1 hafta mantı 1 hafta bebe bisküvisi yemek geceleri.

akşam 4 dilim ekmekle menemen yedim üzerine biraz meywe yedım..bikaç bisküvi.. ama yatarken hala açtım ama canım yemek ıstemedı sabah ta 1 tane kasarlı poğca yedım we hala acım..midem bulanıo yemk yıyınce

^Masallah kiz,
Ben o kadar dilim ekmek yiyemem bi kerede.
En fazla iki dilim ekmek.

Hala sabahlari bisey yiyemiyorum.
Uyumadan oncede 1 saat telefonde konusunca insan yemek yemeyi unutup yatiyor.
Ben cok zor alicam bu kilolari yaa

biz lemonla aynıyız sanırım :))

eveet sabah sadece biraz poğaça yedim.. ancak öğle yemeğindee, tereyağlı pilav üzerine et döner , salata, birazcık patates kızartması ve yarım lavaş yedim :78:

^masallah kiz,
ben o kadar dilim ekmek yiyemem bi kerede.

bakkal ekmeklerı oluo ya yumsak onlardandı ve menemen turu seyler hafıf oldugu ıcın yedım.yoksa bende hayatta yıyemem.. Ne yapcaz ya ac karnına tartıldım sabah 41,8 geldım offffffff
Gecen sene p...n ile 45.5 a kadar cıkmıstım..

^masallah kiz,
ben o kadar dilim ekmek yiyemem bi kerede.

bende yıyemıorum da bunlar bakkal ekmegıydı yumsak bıde menemen hafıf oldugu ıcın yıyebıldım yoksa yiyemıorum bende.sabah ac karnına tardıldım 41,8 geldım
Gecen sene p....n ile 44,5 a kadar cıkmıstım off ne yapcam Yardım

Bende bugun ac karnina 48.1 ciktim.
Ya yiyorum yiyorum agirlasmiyorum
O ilacin ismini ozelden bana yazarmisin?
Bende denemek isterim.

p...n ne kız msj atsana merak ettim

Benim malesef oğluşum çok hasta oldu.Dünden beri onunla uğraşmaktan iştah filan kalmadı.Kilo almaktan geçtim vermesem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…