• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

ARKADAŞLAR, kilo bildirimini pazar gunune ne kadar yaparsanız o kadar iyi sizin açınızdan..
kilo almak için daha uzun süre şansınız olmuş olur..
haftasonu atma şansınız yoksa perşembe atın cuma atın özelden farketmez..
mesaj sayınızı bir an önce doldurmaya çalışın ama diyelim dolduramadınz burdan paylaşın o da sorun değil ama yeter ki bildirin..
çünkü geçen hafta bildirmediyseniz ve bu hafta da bildirmezseniz eleneceksiniz malesef..:42:

bikaç gündür hastayım:43:

ve şuan 49 kiloyum :43: aldığım 2 gramıda verdim:43:

pazar günü mesaj atamadım elclone k.bakma giremedim

az önce sütlü bebe bisküvi yedim geri almam lazımm:50:

sizin nasıl gidiyor kızlar

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr bana b,işi oldu:46: iştahım açıldı nedendir bılemıorum.sabahları yarım poğcayı zor yıyen ben 2-3 gundur 2 pogca yıyorum.sabah uyandıgımda kendımı cok ac hıssetmeye basladım.yemeklerden 2 saat sora acıkmaya basladım. adet gunum gelıo oyuzden mı ıstahım acıldı acaba :( ama inş gitmez iştahım.. bu arada tartıda yeni rakam gördum bende :52: fazla bişi olmasada sewındırıcı.. sizi sewiyorum:24:

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr bana b,işi oldu:46: iştahım açıldı nedendir bılemıorum.sabahları yarım poğcayı zor yıyen ben 2-3 gundur 2 pogca yıyorum.sabah uyandıgımda kendımı cok ac hıssetmeye basladım.yemeklerden 2 saat sora acıkmaya basladım. adet gunum gelıo oyuzden mı ıstahım acıldı acaba :( ama inş gitmez iştahım.. bu arada tartıda yeni rakam gördum bende :52: fazla bişi olmasada sewındırıcı.. sizi sewiyorum:24:

Nazar değmesin canımm :nazar: Bende aynen yarım poçayı zor yerdim şimdi 2 tane yiyebiliyorum mide genişledikçe hep yemek yiyesi geliyo insanın. Ama şuda bi gerçek adet olmadan önce iştah baya açılıyo benimde.Sonra geçiyo :44:

ayın 1 ınden itibaren bende bisküviye baslıycam.bu sefer kesın kararlıyım :20:

inşallah canım :1: Ne para ne pul hiçbişey beni kilo almak kadar mutlu edemez :27: Alışverişler zindan oluyodu bişey bulamıyodum altta kalın çorap giyerdim komik bir mazi :9:

yaw herkese anlattırıyorum bır de sen anlatırmısın biskuvıyı nasıl kullandıgını:30:

herkes başlamalı bebe bisküvisine !
ben başlayalı 5 gün falan olmuştur ve tartıdaki karşılığını gördüm.
kilo yazmak yasak olduğu için yazmıyorum.

yaw herkese anlattırıyorum bır de sen anlatırmısın biskuvıyı nasıl kullandıgını:30:

bende herkese anlatıyorum birde sna anlatayım :1: Valla tarifte 2 kase büyüklüğünde fln yazıyo ama ben öyle yapmadım

1 Çorba kasesine bi su bardağı süt koyup mikrodalgada biraz ısıtıyorum. Sonra içine 23 24 tane bisküvi atıyorum. Bi tatlı kaşığıda bal.Çok karıştırmıyorum krema gibi olmasın diye hafif kırıntılı gibi oluyo çok lapa olunca yenmiyo ona göre ayarlarsınız ne çok sulu nede lapa olmasın ona göre bisküvi atın. Ben öyle her akşam yiyerek 6 kilo aldım

tesekkur ederım banda anlttıgın ıcın :)

aksamları yemekten sonra bı oturuyorum 4-5 mandalına 1 salkım uzum 1 elma yıyorum 3 aksamdır.buyuzden mıdem doluyo bıskuwıyı yapamıyorum ama kararlıyım yapcam artık. ah bende bi 6 kılo alsam super olcak.. alcam inşş

tesekkur ederım banda anlttıgın ıcın :)

aksamları yemekten sonra bı oturuyorum 4-5 mandalına 1 salkım uzum 1 elma yıyorum 3 aksamdır.buyuzden mıdem doluyo bıskuwıyı yapamıyorum ama kararlıyım yapcam artık. ah bende bi 6 kılo alsam super olcak.. alcam inşş

inş alırsın canm ben grip oldum bi kötüyümki mahfoldm vallahi dün ne kahvaltı yaptım ne yemek yedim.3 De az bi salatayla ekmek yedim akşamda evde bişey yemedm yarım muz yedim yattım. O aldığım 6 kilonun etkisi hala göbeğmde var yağ tutmş :1: Aç kalınca böyle bi geri çekiliyo bi üzülüyorumki.Şu hastalığım geçsin yine yemek ve mama yiyip şişircem karnımı :16:

Bayramda nişanlmda gelicek acilen toparlanmam lazm ölü gibiyim :105:

Aslında bizim bu grup bi evde olucaz yarışma boyunca. Hep beraber götürcez yemekleri fln sıkı bi liste. Ne eğlenceli olur kalabalıkta yemek iyi gidiyo :1: Hepimizin yarışma öncesi resmi çekilse kilosu yazılsa sonrada son halimizin resimleri kilomuz fln ne güzel olur :1: Ne hayal gücü ama :16:

Aslında bizim bu grup bi evde olucaz yarışma boyunca. Hep beraber götürcez yemekleri fln sıkı bi liste. Ne eğlenceli olur kalabalıkta yemek iyi gidiyo :1: Hepimizin yarışma öncesi resmi çekilse kilosu yazılsa sonrada son halimizin resimleri kilomuz fln ne güzel olur :1: Ne hayal gücü ama :16:

süper fikirmiş :1:
ama aramızda iyi bi yemek yapanın olması gerek :56::56:

herkes başlamalı bebe bisküvisine !
ben başlayalı 5 gün falan olmuştur ve tartıdaki karşılığını gördüm.
kilo yazmak yasak olduğu için yazmıyorum.

:53::53::53::53:inanmıyorum çok mu kilo aldırıyor bebe bisküvisi:53::53::53::53:ben zayıflamaya çalışanlardanım bebeğim varda durmadan yiyorum onun bisküvisinden..yemiyim bari...valla tesadüf girmiştim bi bakıyım diye iyiki girmişim löp löp götüryodum biküvileri:52::52::52:

kızlar benim bi arkadaşımda çok zayıftı 43 kiloydu 1 ay boyunca hergün birtane magnum aldı yedi şimdi 52 kilo sizde deneyin belki işe yarar....

kızlar bnde çok zayıfım :D çok ugraşıodum almak için ama artık kendmle barıştım:) böyle güzel oldguma karar verdm:) bnce kendinizle barışırsanız herşey daha kolay olur:) kilo almak istiyosanız bile bu işe mutsuz başlamayın derim ben yani hemen alsamda kurtulsam şu halimden bi an önce gibi bi psikolojiyle. Sonuçta kilolu olup kilo vermektense zayıf olmak çok daha iyi. İnsanların dediklerine bakmayın onlar anlamıyorlar:D snuçta zayıf olmak çoğu kişiye göre kolay deil. eminim o kilonuza laf söyleyip moralinizi bozanlara sizin gibi olma şansı tanınsa hiç düşünmeden kabul ederlerdi :))) Adriana Lima nın kilosunu da acunun programnı izlemş olanlar vrsa görmüşlerdir:))

Back