pazartesi gunu kahvaltı yaptım 1 tane yumurta yedim. arada ise pizza ile meyvesuyu. öğlen kocaman bir tavuklu sandviçle kola içtim. kaşık kaşık pekmez yedim. akşam yemeginde bir tabak bulgurla bir tabak mercimek yemegi yedim ve meyvesuyu içtim. gece de muz yedim.
salı kahvaltı yaptım, yumurta yedim, arada sandviç yedim ve çay içtim. birkaçtane de çikolatalı bisküvi yedim. sonra mercimek köftesi ile makarna yedim. sonra sandviç ve çokoprenns yedim bir bardak da neskafe içtim. otururken 2 veya 3 tane börek yedim .gece de iki tane tost yedim.
çarşamba kahvaltı yaptım.arada bir adet sandviç yedim. öğlen bir küçük kumpir yedim. akşam bir porsiyon iskender yedim. gece de koca bir kase kornflakes yedim.
bugün daha azıcık kahvaltı yaptım.bakalım neler yiycemm..
[sıze=3]pazar gunu gece saat 12 ye kadar son kilo durumunuzu bekliyorum özel mesajla. Pazar gununden önce yollamayın pazar gunu foruma girememe ihtimaliniz yoksa.[/sıze]
Güzel valla, hiçbir gün kaçırmadan böyle yersen bu hafta kesin güzel kilo alırsın canım. Bir tek aralarda meyve yemeye çalış. Benim de iyi gidiyor gibi, bu öğlen de güzel bir pizza yemeyi planlıyorum, şimdi arada da biraz kuruyemiş ve muz.
oh masallh ne guzel yıyosunuz ya.benım mıdem bulnaıo bu aralar dogru duzgun bişi yıyemıorum..iştahınız war ne guzel
benm özel msj yazma hakkım yok daha dolmamış
canıım pekmez ye gunde 1 kaşık bile olsa ye... çok buyuk bir değişim oluyor inan bana
aynen cnm bende öleydim şimdi zorluyorum ama hadi üşenmeyim de yiyeyim diyorumYa ben yemek konusunda cok üsengecim acıkıyorum yemeye üseniyorum insan aman cenem yoruldu diyip doymadan yemegi bırakır mı ya ben böyleyim iste bikac gün iyi yiyorum sonra amaaann diyorum
arkadaşlar bende 31 yaşında 2 çocuk annesiyim boyum1.65 bende biraz kilo almak istiyorum anne gibi gözükmek ist,yorum artık ve bu konuda yardımlarınızı ve bu konuda nacizhane bilgilerinize ihtiyacım var görüşmek üzre hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?