- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
tektanem ve ben 7 marttık sende 7 mart tesadufe bakın
7 hafta nasıl beklıyeceksınız ben heyecandan bekleyemezdım heralde
yarın bıdaha gıdecem ama bugun mu gıtsem dıye dusunup duruyorum
kasıklarımda oyle dayanılmıyacak bı agrı yok tatlı bı agrı var sadece
bırde gaza sıkısmısım gıbı bı hal var içimde
Slm canım nasılsın _?
Bu saatte kalktigina gore calisiosun galuba heralde bizim diger gebislerimiz uyiyor
aynen 7 mart cogalmaya başlayo sanırm :)
Bende geldim SAT 07 Mart yaş 34 ist. ikinci bebeğim...
Henüz kan yaptırmadım. 7 haftaya kadar bekleyip direk ultrasona girmek isterim kasık ağrım çok alttan muayenede çok ağrım oluyor...
Sizlerin kasıkları ağrıyormu?
evet canım 3ledik bakalım daha cıkacak mı
evet canım 3ledik bakalım daha cıkacak mı
Evet hayırlısı bakalım kış bebekleri olacaklar ...:)))Sizin içinizden ne geçiyor bana erkek gibi geliyor
Hayırdr digerini istemednz için mi aldrmıstınız bende ist oturuyorm
ay ınanın benımde iimden erkek gecıyo
daha ortada fol yok yumurta yok isim bıle dusundum yağızzzzzzz
ah biz kadınlar yokmuyuz dogmamıs bebege don biçiyoruz
Ya hamilelerde genellikle halsizlk uyku oluyomus ama ben hamile olduktan sonra daha erken kalkmaya basladm nasl iş anlamadm :)
Ya hamilelerde genellikle halsizlk uyku oluyomus ama ben hamile olduktan sonra daha erken kalkmaya basladm nasl iş anlamadm :)
Aynen yaaaa 9 ay nasıl geçecek o halde bu sabırsızlıkla sizlerin ilk bebeğimi? Yağız adını da hep beğenirdim:)) Bende Taylan hoşuma gider hep
Anlamadım diğeri dediğin hangisi ? Bundan önce 4 aylık kaybım oldu korku var içimde henüz alışamadım
benımde aksıne sabah 7,30 8,00 cıvarı bı işim varmıs gıbı uyanan ben 3 gundur 10 gıbı kalkıyorum valla gece erkenden uyuyorum
baska bısey yok bende uyuma dısında ne mıde bulantısı be bas donmesı
hee bırde iştahım arttı saat bası mıdem kazınıyo valla
Aynen bende vampir gibi oldum
Evet hayırlısı bakalım kış bebekleri olacaklar ...:)))Sizin içinizden ne geçiyor bana erkek gibi geliyor
Hadi ya ben gece 1 veya 2 gibi uyuyorum sabah 4 de uyanıyorm sonra tekrar uyumaya calışıyorm en gec 8:30 9 gibi kalkyorum :)
Banada erkek gibi gelior bu sene erkek senesi heraldeEvet hayırlısı bakalım kış bebekleri olacaklar ...:)))Sizin içinizden ne geçiyor bana erkek gibi geliyor
Cogalalim kaynasalim insallahBakalım inşallah hamşler cogalır :)
Yagi ismine bayiliyorum ama esim sevmedi bende sirac dusunuyorum kulagima baya hos gelio anlamida nur sacan demekay ınanın benımde iimden erkek gecıyo
daha ortada fol yok yumurta yok isim bıle dusundum yağızzzzzzz
ah biz kadınlar yokmuyuz dogmamıs bebege don biçiyoruz
Bende yaa erkenden kalkiveriyorumYa hamilelerde genellikle halsizlk uyku oluyomus ama ben hamile olduktan sonra daha erken kalkmaya basladm nasl iş anlamadm :)
Hic hic hic uyku yapmadi simdilik tabiBizde sanırım ters tepti uykusuzluk yapıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?