1 aylik gebeler buyrun

Sivasta oturuyorum ilk bebeğim. Henüz 4 aylık evliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba arkadaslar bende 6 haftalik gebeyim cok sükür 9 sene sonra.bebeklerim ikizdi birini kaybettim digeriyle Rabbimin izniyle devam ediyoruz.Allahim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah.

Oooooo baya beklemissin cok sukur kavusmussun sat nedir kac dogumlusun nerde oturuyorsun canim kendinden bahsetsene hosgeldin topigimize bu arada

merhabalaaarr bende bende sanırım hamileyim..korkarak sölüyorum çünkü 6 ay öncede 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.5 mart batım fakat 22 sinde çatlatma iğnesi oldum.polistik over var ilaçsız adet olamıyorum.dün hcg 132 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar istedi daha çok yeni dedi ama benim içim içimi yediğinden kendimi dinleyip duruyorum dayanamayıp bugün gidip yine kan verdim 226 olmuş değer.yarın gittiğimde genetik testler yapılıcak inşallah hepimizinki sağlıklı devam eder.psikolojimi iyileştirmem lazım sürekli geçmiş gebeliğimdeki süreci düşünüyorum ve kendimi kıyaslayıp dinliyorum,tadını çıkartıp kafamı rahatlatmak istiyorum ama olmuyor:18:

senı cok iyi anlıyorum canım benımde 3 ay once 6 haftalık bebegım dusuk oldu,kanamam olmustu,onun etkısınden hala kurtulamadım demekki bu bebegımde dusuk olacak dıye o kadar cok korkuyorum kı ilk 3 ay gecmeden ümitlenme dıyıp duruyorum kendıme ama elımde değil,ama olsun hersey rabbımden
benımde değerım 473 cıktı sat 7 mart canım
sen nıye canını sıkıyosun değerın yukselmıs bende persembe gunu gıdecem 1500 e cıkması lazımmıs
işlh cıkar canım hepımızınkı

Ben sanırım listenizden cikicam bugun degerim 18,8 cikti. 2 gun once 5ti. Cok dusuk değer ler muhtemelen kimyasal hayırlısı artik

Bende bugun ogrendim. Daha doktora gitmedim. Hastanede kan tahlili yaptirdim. 1905 cikti. Benim takvimime gore 3 haftalikdir. Cok agladim. Emin degilim. Bir kere aldirdim bir dha riske etmekten korkuyorum;(
kendimi yagmur altinda kedi gibi saskin ve korkmus hissediyorum. Adet olucam diye beklerken:/
kedilerim ama sevinmisler galiba. Bugun cok mutlular:)

Ben sanırım listenizden cikicam bugun degerim 18,8 cikti. 2 gun once 5ti. Cok dusuk değer ler muhtemelen kimyasal hayırlısı artik

Umudunu kaybetme lütfen yinede yükselmiş düşmemişkii tatlım cuma gunüne kadar bekle bıdaha degerlerini ölçtürürsün Canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değerin çok güzel çıkmış canım ya ve 3 haftalık olabılır diyosun ikiz olma ihtimali olabılır mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin gebisler ohhh bebislerimizle yeni bir gune merhabaaaaaaa...
Yeni gelenler olmus sizlerde hosgeldiniz cok guzel bir aile olcaz insallah.

Hosgeldin sefalar getirdin yeni gebis sat nedir hemen kendinden bahsedermisin

Bende geldim SAT 07 Mart yaş 34 ist. ikinci bebeğim...
Henüz kan yaptırmadım. 7 haftaya kadar bekleyip direk ultrasona girmek isterim kasık ağrım çok alttan muayenede çok ağrım oluyor...
Sizlerin kasıkları ağrıyormu?

Hosgeldin canimm seninle hemen hemen ayniyiz valla benim agrim sizim yok ama dun aksam bicak saplanmalari oldu korkuyorum bisey olcak diye valla

tektanem ve ben 7 marttık sende 7 mart tesadufe bakın
7 hafta nasıl beklıyeceksınız ben heyecandan bekleyemezdım heralde
yarın bıdaha gıdecem ama bugun mu gıtsem dıye dusunup duruyorum
kasıklarımda oyle dayanılmıyacak bı agrı yok tatlı bı agrı var sadece
bırde gaza sıkısmısım gıbı bı hal var içimde

Bu saatte kalktigina gore calisiosun galuba heralde bizim diger gebislerimiz uyiyor

Gunaydin huhu 7 hafta neyi bekliyoruz ki anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…