Meraba arkadaslar bende 6 haftalik gebeyim cok sükür 9 sene sonra.bebeklerim ikizdi birini kaybettim digeriyle Rabbimin izniyle devam ediyoruz.Allahim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah.
Oooooo baya beklemissin cok sukur kavusmussun sat nedir kac dogumlusun nerde oturuyorsun canim kendinden bahsetsene hosgeldin topigimize bu arada
merhabalaaarr bende bende sanırım hamileyim..korkarak sölüyorum çünkü 6 ay öncede 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.5 mart batım fakat 22 sinde çatlatma iğnesi oldum.polistik over var ilaçsız adet olamıyorum.dün hcg 132 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar istedi daha çok yeni dedi ama benim içim içimi yediğinden kendimi dinleyip duruyorum dayanamayıp bugün gidip yine kan verdim 226 olmuş değer.yarın gittiğimde genetik testler yapılıcak inşallah hepimizinki sağlıklı devam eder.psikolojimi iyileştirmem lazım sürekli geçmiş gebeliğimdeki süreci düşünüyorum ve kendimi kıyaslayıp dinliyorum,tadını çıkartıp kafamı rahatlatmak istiyorum ama olmuyor:18:
Ben sanırım listenizden cikicam bugun degerim 18,8 cikti. 2 gun once 5ti. Cok dusuk değer ler muhtemelen kimyasal hayırlısı artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bugun ogrendim. Daha doktora gitmedim. Hastanede kan tahlili yaptirdim. 1905 cikti. Benim takvimime gore 3 haftalikdir. Cok agladim. Emin degilim. Bir kere aldirdim bir dha riske etmektenkorkuyorum;(
kendimi yagmur altinda kedi gibi saskin ve korkmus hissediyorum. Adet olucam diye beklerken:/
kedilerim ama sevinmisler galiba. Bugun cok mutlular:)
Bende bugun ogrendim. Daha doktora gitmedim. Hastanede kan tahlili yaptirdim. 1905 cikti. Benim takvimime gore 3 haftalikdir. Cok agladim. Emin degilim. Bir kere aldirdim bir dha riske etmekten korkuyorum;(
kendimi yagmur altinda kedi gibi saskin ve korkmus hissediyorum. Adet olucam diye beklerken:/
kedilerim ama sevinmisler galiba. Bugun cok mutlular:)
Bende geldim SAT 07 Mart yaş 34 ist. ikinci bebeğim...
Henüz kan yaptırmadım. 7 haftaya kadar bekleyip direk ultrasona girmek isterim kasık ağrım çok alttan muayenede çok ağrım oluyor...
Sizlerin kasıkları ağrıyormu?
Henüz kan yaptırmadım. 7 haftaya kadar bekleyip direk ultrasona girmek isterim kasık ağrım çok alttan muayenede çok ağrım oluyor...
tektanem ve ben 7 marttık sende 7 mart tesadufe bakın
7 hafta nasıl beklıyeceksınız ben heyecandan bekleyemezdım heralde
yarın bıdaha gıdecem ama bugun mu gıtsem dıye dusunup duruyorum
kasıklarımda oyle dayanılmıyacak bı agrı yok tatlı bı agrı var sadece
bırde gaza sıkısmısım gıbı bı hal var içimde
Gunaydin huhu 7 hafta neyi bekliyoruz ki anlamadim
günaydınlaaarrr
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?