sat günü adet olduğumuz gün mü geçen ay
evet canım son adet oldugun tarıh (son adet tarıhı kısaltımı sat )
sende osgeldın canım aramızaaaa
sat günü adet olduğumuz gün mü geçen ay
hoşbulduk cANIIIMHosgeldin yeni gebissss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk cANIIIM
Insallah tatlim hepimizin tek dilegi senide katiyorum aramiza her zaman raporlarini bekliyoruz
Selam kıslaarrrbende 5+2 yim galiba yarın doktora gidicem kısmet olursa o zaman netleşir. Satım 2 mart
Hepimize hayırlı olsun bakalım, benim ikinci gebeliğim bi oğlum var temmuzda 5 yaşına girecek. Bulantılarım dün itibariyle başladı sabahtan beri 2 de anca kendime geldim. İlkinde de çok olmuştu umarım bu sefer kısa sürer :26:
Selam kıslaarrrbende 5+2 yim galiba yarın doktora gidicem kısmet olursa o zaman netleşir. Satım 2 mart
Hepimize hayırlı olsun bakalım, benim ikinci gebeliğim bi oğlum var temmuzda 5 yaşına girecek. Bulantılarım dün itibariyle başladı sabahtan beri 2 de anca kendime geldim. İlkinde de çok olmuştu umarım bu sefer kısa sürer :26:
Ben etimesgutta oturuyorum o yizden yakin olmasi icin ozel etimed hastanesine gidiyorum gerci daha bir kere gittim ama oraya devam edicim sen nereeye gisiyosun
ay ne guzel canım hayırlı ugurlu olsun işlh hosgeldın aramızda
canım mrb hoşgeldim
günlerimiz aynıı seninle ama benimki ilk
Hosgeldin aramiza bebia nerde oturuyoraun kac dogumlusun
sebdicek 9 mart 89 ankara
huhu_ 7 mart 90 konya
tektanem52 7 mart 94
nil_alp 5 mart
iiimreeen 14 subat
ballikaymagim 23 subat 89 sinop
hatice86
xx_123
blackcinder 2 mart 88 ankara
kimyaci43 4 mart 85 denizli
çiçeks 2 mart bursa
Bende 4 haftalik gebeyim kızlar :) aranıza yeni geldim. Geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?