1 aylik gebeler buyrun

Ben etimesgutta oturuyorum o yizden yakin olmasi icin ozel etimed hastanesine gidiyorum gerci daha bir kere gittim ama oraya devam edicim sen nereeye gisiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kıslaarrr bende 5+2 yim galiba yarın doktora gidicem kısmet olursa o zaman netleşir. Satım 2 mart

Hepimize hayırlı olsun bakalım, benim ikinci gebeliğim bi oğlum var temmuzda 5 yaşına girecek. Bulantılarım dün itibariyle başladı sabahtan beri 2 de anca kendime geldim. İlkinde de çok olmuştu umarım bu sefer kısa sürer :26:

ay ne guzel canım hayırlı ugurlu olsun işlh hosgeldın aramızda

canım mrb hoşgeldim
günlerimiz aynıı seninle ama benimki ilk

Ben etimesgutta oturuyorum o yizden yakin olmasi icin ozel etimed hastanesine gidiyorum gerci daha bir kere gittim ama oraya devam edicim sen nereeye gisiyosun

Canım bende mamakta oturuyorum özel venividi hastanesine gidiyorum bende gerçi bende 1 kere gittim oraya =)
2hafta sonra bi daha gel dedi

Hosgeldin aramiza bebia nerde oturuyoraun kac dogumlusun

ay ne guzel canım hayırlı ugurlu olsun işlh hosgeldın aramızda

hoşbulduk canımm

canım mrb hoşgeldim
günlerimiz aynıı seninle ama benimki ilk

Aaaa hadi bakalım senin de hayırlı olsun güzel heyecanlar tadını çıkarın

Hosgeldin aramiza bebia nerde oturuyoraun kac dogumlusun

Ben Bursa'dayım canım, 31 olucam :26: evliliğimizde 7. sene bitiyor oyyyyy ben hepinizden büyüğüm galiba

Aaaa hadi bakalım senin de hayırlı olsun güzel heyecanlar tadını çıkarın

aminnn.
teşekkür ederim sağol =)

Bende 4 haftalik gebeyim kızlar :) aranıza yeni geldim. Geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :))

Meraba arkadaslar bende 6 haftalik gebeyim cok sükür 9 sene sonra.bebeklerim ikizdi birini kaybettim digeriyle Rabbimin izniyle devam ediyoruz.Allahim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…