1 aylik gebeler buyrun

tektanem ve ben 7 marttık sende 7 mart tesadufe bakın :16:
7 hafta nasıl beklıyeceksınız ben heyecandan bekleyemezdım heralde :30:
yarın bıdaha gıdecem ama bugun mu gıtsem dıye dusunup duruyorum :1:
kasıklarımda oyle dayanılmıyacak bı agrı yok tatlı bı agrı var sadece
bırde gaza sıkısmısım gıbı bı hal var içimde :27:

aynen 7 mart cogalmaya başlayo sanırm :)

Slm canım nasılsın _?

iyiym hayatım bugun bomba gibiyimmmmm :36:
yarın doktora gıdecem tekrar kan testı icin bhcg değerım yukselmıs mı yukselmemıs mı dıye
onun heyecanı ıcındeyım :16:
bende hiç mide bulantısı falan yok ilk gebelıgımde dusukle sonuclanan onda mıde bulantısından ölüyodum bu sefer hiç yok ona cok şaşırıyorum canım ya sende var mı mıde bulantısı

Bu saatte kalktigina gore calisiosun galuba heralde bizim diger gebislerimiz uyiyor

Evet çalışıyorum ne yapalım çalışmasamda kızımı sabah okula gönderiyorum.Valla bundan önce kaybım oldu 4 aylık kalp atışı durdu bende bir korku var gene ne bileyim hayırlısı artık ne olacaksa olur diyorum içimden kafayı yedim sanırım:))

Bende geldim SAT 07 Mart yaş 34 ist. ikinci bebeğim...
Henüz kan yaptırmadım. 7 haftaya kadar bekleyip direk ultrasona girmek isterim kasık ağrım çok alttan muayenede çok ağrım oluyor...
Sizlerin kasıkları ağrıyormu?

Hayırdr digerini istemednz için mi aldrmıstınız bende ist oturuyorm

Evet hayırlısı bakalım kış bebekleri olacaklar ...:)))Sizin içinizden ne geçiyor bana erkek gibi geliyor

ay ınanın benımde iimden erkek gecıyo
daha ortada fol yok yumurta yok isim bıle dusundum yağızzzzzzz :9:
ah biz kadınlar yokmuyuz dogmamıs bebege don biçiyoruz :27:

Ya hamilelerde genellikle halsizlk uyku oluyomus ama ben hamile olduktan sonra daha erken kalkmaya basladm nasl iş anlamadm :)

Aynen yaaaa 9 ay nasıl geçecek o halde bu sabırsızlıkla sizlerin ilk bebeğimi? Yağız adını da hep beğenirdim:)) Bende Taylan hoşuma gider hep

Ya hamilelerde genellikle halsizlk uyku oluyomus ama ben hamile olduktan sonra daha erken kalkmaya basladm nasl iş anlamadm :)

benımde aksıne sabah 7,30 8,00 cıvarı bı işim varmıs gıbı uyanan ben 3 gundur 10 gıbı kalkıyorum valla gece erkenden uyuyorum
baska bısey yok bende uyuma dısında ne mıde bulantısı be bas donmesı
hee bırde iştahım arttı saat bası mıdem kazınıyo valla
:56:

Aynen yaaaa 9 ay nasıl geçecek o halde bu sabırsızlıkla sizlerin ilk bebeğimi? Yağız adını da hep beğenirdim:)) Bende Taylan hoşuma gider hep

evet canım allahım nasıp ederse düşüğü saymazsak ilk bebegım olacak canım
taylanda güzel isimmıs valla
bı kalp atısını duysam koca bı ohhh cekecem
onada daha var canım ya 8haftalıkken falan duyuluyomus dahada var :emir_bebek:

benımde aksıne sabah 7,30 8,00 cıvarı bı işim varmıs gıbı uyanan ben 3 gundur 10 gıbı kalkıyorum valla gece erkenden uyuyorum
baska bısey yok bende uyuma dısında ne mıde bulantısı be bas donmesı
hee bırde iştahım arttı saat bası mıdem kazınıyo valla
:56:

Hadi ya ben gece 1 veya 2 gibi uyuyorum sabah 4 de uyanıyorm sonra tekrar uyumaya calışıyorm en gec 8:30 9 gibi kalkyorum :)

Hadi ya ben gece 1 veya 2 gibi uyuyorum sabah 4 de uyanıyorm sonra tekrar uyumaya calışıyorm en gec 8:30 9 gibi kalkyorum :)

gece bende kac kere sıcrayarak uyandım herıfde benden korktu sac bas dağılmıs hortlak gıbı zıplayınca :64::64::62:

bıdahakı kontrolun ne zamndı senın canım

Evet hayırlısı bakalım kış bebekleri olacaklar ...:)))Sizin içinizden ne geçiyor bana erkek gibi geliyor
Banada erkek gibi gelior bu sene erkek senesi heralde

Bakalım inşallah hamşler cogalır :)
Cogalalim kaynasalim insallah

Yagi ismine bayiliyorum ama esim sevmedi bende sirac dusunuyorum kulagima baya hos gelio anlamida nur sacan demek

Bende yaa erkenden kalkiveriyorum
Bizde sanırım ters tepti uykusuzluk yapıyo :)
Hic hic hic uyku yapmadi simdilik tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back