1 aylik gebeler buyrun

Buarada ben hamileligimi yeni ogrendigim zaman direk tele hamileyim yazıp 2222 ye gonderdm bebeginizin hakkında bilgi veriyo neler yasıcagınızı bebeginizin neler yaptıgını hangi aylar riskli bebeginiz sizi ne zaman duycagını her gen bu konularla ilgili bilgi veriyo cok guzel :)

Merhaba bende geldim ins bugun araniza dahil olucam kismetse.son adet tarihim 5 mart. Idrar testim pozitif kan testi sonucumu bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay hayırlı olsun canım gun gectıkce cogalıyoruz ne mmutlu bız hamıslere bende gonderdım olmadı canım ya avea benım senınkı ne

Merhaba bende geldim ins bugun araniza dahil olucam kismetse.son adet tarihim 5 mart. Idrar testim pozitif kan testi sonucumu bekliyorum

benımde son adet tarıhım 7marttı canım 475 cıktı bhcg değerım işlh senınkı daha daha fazla cıkarrr

benımde son adet tarıhım 7marttı canım 475 cıktı bhcg değerım işlh senınkı daha daha fazla cıkarrr

Maşallah ne güzel cikmis degeriniz. Benim o kadar yuksek çıkacağını sanmam ya cunku oyle olsa idrarda net kırmızı çizgi cikardi demi

Bende geçen hafta keseyi gördüm 6.6m di minik kesemiz.yarın tekrar gidicem kontrole. rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin. Sat 14 şubat
Bakalım yrın neler görücez :)

ay ne guzel canım ya benımde 4mm bısey gordu ama tam emın değili dedı persembe gunu bıdaha gıdecem işlh ozamn gorurum kalp atısı kacıncı haftada bellı oluyo bılgınız varmı

ay ne guzel canım ya benımde 4mm bısey gordu ama tam emın değili dedı persembe gunu bıdaha gıdecem işlh ozamn gorurum kalp atısı kacıncı haftada bellı oluyo bılgınız varmı

Ben kizimda 5.haftada keseyi 6. Haftada kalp atislarni duymuatum

canım bende bu kadar beklemıyodum 7 mart son adet tarıhım 7 nısanda yanı dun doktora gıttım benımde cok sılık cıkmıstı ymın edıyorum bende bu kadar beklemıyodum
hıc bllı olmaz 1 unde mı 2 gunde mı ne tam bılmıyorum 2 katına cıkası gerekırmıs bu değerın
hıc umıdını yıtırme tatlım allahın ıznıyle bıseycıkler olmaz

Bende yeni ogrendm hamile oldugumu bi de kasık agrıları olmasa iyi olucak ama bebişler icin herseye katlanırız :) İnşallah sag salim kucagımıza almayı nasip eder Allahım. yogurdu kendm yapıyorum sut alıp

Benim kasik agrisi da yok anacim hamile degilmiyim neee

Ucretli mi peku hemen yapalim fazla bilgim yok valla cahilim bu konularda

Idrarin pozitifse kanin hayli hayli pozitiftir hadi gozunaydin hosgeldinnn aramiza benimde son adet 9 mart

Kalp atisi 6.hafta belli oluyor ama ben 7.hafta gidicim doktor oyle dedi garanti olsun dedi

Bu arada ne zaman degere baktırdınız 475 cıktı cunku bende en son cuma baktırdm 208 cıkmıstı hani ikimizn de 7 mart ya o yuzden merak ettim :)

Bu arada ne zaman degere baktırdınız 475 cıktı cunku bende en son cuma baktırdm 208 cıkmıstı hani ikimizn de 7 mart ya o yuzden merak ettim :)

ay ikimızınde aynıymıs ne guzel :)
cenım ben dun baktırdım 473,5 cıktı yuvarlama 475 dedım persembe gunune kadar 1500 olması lazım dedı bana doktor canım

bende 5 haftalık hamileyim doktor 10 gün sonra gel kalp atışını duyarsın dedi inş. hayırlı bir şekilde kalp atışını duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…