kızlar beslenme şeklinizde ve sporda ne gibi değişiklikler yaptınız
ben diyet ve spor yapıyordum aralıktan bu yana 10 kilo civarında verdim hamileliğim boyunca da sağlıklı beslenip gereksiz yere fazla kilo almak istemiyorum sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz
canım 1000 ken sata göre tam kaç haftalıktın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok basit karbonhidratli yagli sekerli seyler yememek
Kizlarrrr daha sut yogurt yemeye baslamadim ozellikle kullandiginiz sut urunu markasi varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sata göre 8 haftalık ama dr 1 aylık daha yeni bi gebelik dedi
kalbini ferah tut canım bende dün öğrendim şans eseri adet düzensizliği için tedavi görüyordum daet olamadım diye gittim dr hamilesinz dedi kan tahlilimde 1000 çıktı sonuş kesesi ufacıktı
canım belirtilerin nelerdi? Bende şüphelenıyorum da
canım belirtilerin nelerdi bana da yazrmsın bende şüphelenıyorum da göğüsler şişti ama 15 gün önce şişti neredeyse adetimden normalde o hafta şişer ve göğüslerimde damarlar oluştu senin ne gbi belirtilerin vardı
benmde çok düzensizleşti hiç böyle değildim şu son ay çok düzensiz düşün geçen ay 41. Günde oldum buay nasıl hangi günde olucağımı dahi biliyorum inşlhhh bende hamıle çıkarımm yaaa :) dua et ne olur en son 15 martta adet oldum
inşallah canım rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin çok dikkat et bu aralar kendine canım o zaman bi test al bak istersen almazsa 5 gün sonra kanda baktırısın
Benim belirtim agzimda eksime oldu kasikta batma idrarimda degisik koku hissettim gobek altinda hafif sislik tabi en onemlisi akinti oluyor fazla
benim belirtim agzimda eksime oldu kasikta batma idrarimda degisik koku hissettim gobek altinda hafif sislik tabi en onemlisi akinti oluyor fazla
aynen canım bendede akıntı çok fazla smear testide yaptırdım dün hatta
ilk zamandada bukadar akıntın varmıydı peki yoksa gebelik ilerledikçemi öyle oluyor
O pembe akinti insallah yerlesme kanamsidir. Hadi test alda yap hemenbenm göğsüm şişti ağrısı günden güne geçiyor ama damarlandı kasığm arada ağırıyor belimde öyle ara ara yani ve sarı akıntım var cumartesi pembemsi sarımsı akıntım oldu çok açık renk
aynen canım bendede akıntı çok fazla smear testide yaptırdım dün hatta
O pembe akinti insallah yerlesme kanamsidir. Hadi test alda yap hemen
O ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?