1 aylik gebeler buyrun

evet cnm erzincanlıyım gümüşhanede oturuyorum bi tek devlet var burda . erzincn da çok büyük değil ama gümüşhaneye göre paris :S

özel neo hastanesine git orda teyzem gidiyo cd ye çekip bile veriyolar düşün artık ve 30 tl lik doktor varmış bide 25 di yanlış hatırlamıyosam ve ben erzincanlıyım canım

evet cnm erzincanlıyım gümüşhanede oturuyorum bi tek devlet var burda . erzincn da çok büyük değil ama gümüşhaneye göre paris :S

gümüşhanennin hangi köyü canım ve doğru söylüyon erzincanda eskiden öyleydi şimdi bi özel geldide bişeye benzedi gelişiyo erzincan şuan .

özel neo hastanesine git orda teyzem gidiyo cd ye çekip bile veriyolar düşün artık ve 30 tl lik doktor varmış bide 25 di yanlış hatırlamıyosam ve ben erzincanlıyım canım

aa hemşeriymişiz :) evet neona gidicem cumartesi inş ordan güzel haber alırım bi de bugünkü değer inş güzel çıkar. sen erzincanda yaşamıyosun galiba demi?

gümüşhanennin hangi köyü canım ve doğru söylüyon erzincanda eskiden öyleydi şimdi bi özel geldide bişeye benzedi gelişiyo erzincan şuan .

gümüşhne merkezde oturuyorum da merkez de zaten ilçe kadar. tabi ekmeğini yiyoruz bişey demiyorum bi de doğal yapısı pek müsait değil gümüşhanenin gelişmeye her yer dağ ev yapmak için bile dağı kırıyolar. erzincanda hem araştırma hem devlet hem özel var yine gümüşhanenin 3 katı :))

bize görede erzurum paris o bizden daha gelişmiş memnun kalırsın inşaallah teyzem 3,5 aylık hamile şuan oraya gidiyo valla özeniyorum bebeğin vidyosunu bile çekip veriyolar cd de biz siyahda kafası nerede gözü nerede diye arıyorum vallahi

Bizde istesek vermezlermi acaba ultrason goruntulerini cd den

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya inşallah görünür bebeğimin kesesi doktor sağlıkla büyüyo der de valla siyah beyaz turuncu pembe şu an hiç önemli değil dua edin nolur herşey yolunda olsun

canım ya inşallah görünür bebeğimin kesesi doktor sağlıkla büyüyo der de valla siyah beyaz turuncu pembe şu an hiç önemli değil dua edin nolur herşey yolunda olsun

kendini ferah tut benim kesem 6 hafta 1 günlükken gözükmüştü içine kötü şeyler düşürme dua et o bilir ne olcağını inşallah görüncektir

bende bugün dayanamayıp gittim doktora daha bir hafta beklemeyi düşünüyordum oysaki.ilkkez bebeği gördük karından doktor gördü gösterdi ama ben pek anlamadım karanlıktan:)foto vermiyorum kalp atışını görmeden dedi.herşey normal dedi kalınlık ,yeri filan.bgeç döllenme olduğu için 5 haftalık şuan dedi haftaya rand.verdi.birde prolutn depat diye bir iğne verdi beslenip düşüğü önlemesi içinmiş.acilde yaptırdım.korkularımı anlattım çünkü hep aklımda ..hafiften midem bulanıyordu 2 gündür hiç bir şey yok acaba canlılığınımı yitirdi die sorguluyorum,diğerinde öyle olmuştu diye..kimseye bir şey söleyleme dedi.içini rahat tut sen sağlıklısın oda sağlıklı kafana takma dedi,iyi düşün iyi olsun..morilini hep yüksek tut o herşekilde büyüceği varsa büyücek dedi..6,4 mm olarak ölçtü.inş hepimizin sağlıklı bir gebelik ve bebişleri olur.

kalbini ferah tut canım bende dün öğrendim şans eseri adet düzensizliği için tedavi görüyordum daet olamadım diye gittim dr hamilesinz dedi kan tahlilimde 1000 çıktı sonuş kesesi ufacıktı

canım benim değer 1000 çıktı kesesi çok ufaktı ama göründü

canım benide ekle fatma son sat 12 şubat adana 1986 doğumluyum

hemen ekliyorum canim

kızlar beslenme şeklinizde ve sporda ne gibi değişiklikler yaptınız

ben diyet ve spor yapıyordum aralıktan bu yana 10 kilo civarında verdim hamileliğim boyunca da sağlıklı beslenip gereksiz yere fazla kilo almak istemiyorum sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…