- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
Yaw kac seferdir kabizim diyorum siz degilmisiniz kizlaaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef daha duyamadm inşallah en yakın zamanda duyarm
Degern yukselm canm sevndm adına bende yarın sabah gidicm sonuclarımı almaya cook merak ediyorm :)
ayyyyyyy çok sevindim canım sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız inşallah
5+5 haftalık di mi senin bebeğin?
daha erken çünkü bugün doktor bize 6+2den önce duyamayız dedi
Allah hepimize nasip etsin sağ sağlim duyalım seslerini
Yaw kac seferdir kabizim diyorum siz degilmisiniz kizlaaar
sağol canım yaa boşun moralim bozuldu bütün gün. inşallah yarın senin de güzel haberlerin gelir
evet 5+5 belki bi umut işte benm ki :) yarın gidiyorm işte doktora bakalım ne dicek bebişm belki beni şasırtırdı duyarm inşallah :)
Amin öyle güclü olsun ki dağları taşları devirsin öyle güçlü duy kalbini senin ve kocanın gücüne güç katsın... habersiz bırakma bizi hemen yaz ama bende haftaya çarşamba gidicem doktor biraz zor duyarız dedi gerçi benim doktor fazla atarlı :) pek havalı öyle kolay kolay konuşmuyor bile
asıl merkezde doktorum ona da gidicem o da anam karnı geniş adamın dur hemen gelme diyor bekle biraz diyor
kimi duyuyormus ama erkenden hayırlısı bakalım bi şey sorucam senin de cok hareket edince karnın ağrıyo mu?
amin Canim inş senin yeni mi ne kadarlikCanm ben ne zaman yumurtlagımı bilmiyodm hesaplıyodm olmuyodu en sonun da hesaplamadm 2 ay denedk ve 2. ayda hamile oldugumu ogrendm :) inşallah hamilesndr
Aminnnnn :) aynen cok hareket yaptgmda anı hareketlerde agrı oluyo
öyle mi? kese bile görünmüyor demek ben de yarın gidicem ben çift rahim ameliyatlıyım asıl doktorum prof universite de biz ilçede oturuyoruz prof u aradım beta istedi ona göre çağıracak beni ama ilçe de bir tane özel bir de devlet hastanesi var ve ikisi de haftaya kadar randevu alamıyor çok yoğum diyorlar randevusuz gidenleri de geri çeviriyorlar sadece acil durumlar bakıyorlar daha düşün test bile yaptıramadım
içimi rahatlattın demek o huzursuzluk sende de var böyle garip bir his karnımda.. Allah razı olsun yazdığın için.. ben yarın özel bi klinik var biraz pahalı ama bi gidicem en azından kan testi için dönüşte kesinlikle yazıcam sana
Canim gittin mi dr a kan testi yaptircaktin noldu?
Canim gittin mi dr a kan testi yaptircaktin noldu?
aaaaaaaaaaa biz aynı gün kalmıştık gebe şimdi tekrar bakınca dınk etti kusuruma bakma gel git akıllı oldum iyice
sen benden önce gittim ama doktora daha kese 1cm bile değil eğer biraz erken gelsen bunu göremezdik dedi doktor sen erken gitmiştin diye hatırlıyorum beta kaç senin?
Benimkide bugun 5 hftalik oldu ben kan testi yaptirmadm ilk ogrendigmde gecen cumartesi 102ydi ben sali gittim goremedik keseyi 1 hafta snra gel testlerini yapariz dedi. Hcg baya yuksek cikmis canim hadi hayirlisi olsun darisi basima bnde gorurum umarim
amin Canim inş senin yeni mi ne kadarlik
ohh sevindim demek ki normal bu ağrılar beni baya bi korkutmuştu iyi oldu yazman.. yarın hayırlı haberlerini bekliyorum görüşürüz
Bayanlar merhaba kan testi sonuclarımı aldım beta hcg değeri var sadece oda 29.786 az mı cok mu bilemiyorum
Yurtdışında yasıyoruz tam soramadım da 5,5 hafta nın içinde dediler sadece sizce normal mi bu değer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?