• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

O pembe akinti insallah yerlesme kanamsidir. Hadi test alda yap hemen

O ne oluyor
CİNSEL İLİŞKİYE BAŞLAYAN HER 21 YAŞINDAN BÜYÜK KADINLARIN 3 YILDA BİR YAPTIRMASI GEREKEN KADINLAR İÇİN EN ÖNEMLİ TEST Smear testi rahim ağzı yani serviks kanseri için bir tarama yöntemidir HER KADININ YAPPTIRMASI LAZIM

senn düzenszliğin için doktor bişey demedimi canım

ben ilk doğumumdan sonra aylık iğneyle korunmuştum sonra siprail taktırdım adetim hiç durmaksızın devam etti yumurtalıklatımın dengesi bozulmuş dr öle demişti 6 ay tedavi gördüm en son şubat 15 de oldum gecen ay olmadım 26 martta kanda bakıldı sonuç 5 çıktı dr ultrasonda baktı gebelik yok dedi duphaston tb verdi ilaç bitti olmadım dr pazartesiye kadar bekle gel dedi tayini çıkmış gitmiş bende dün başka bi dr gittim yaptığı tedaviyi anlattım smear testi istedi sonra yine kandan gebeliğe bakalım dedi sonrasında sürprizzzz hamilesiniz dediiiiiiiiii

:) bide beni düşünnnn canım iş yerindeyim çıkışta alıp yapıcam size hemen haber veririim dualarınızı eksik etmeyin inşllah vardırrrr :18::18::18::18:

canım azda olsa içine doğuyor insanın bi tuhaflık olduğu benim ilk hamilelğimde içime doğmuştu ama belki test çubuğunda çıkmayabilir erken gebelik testleri var onlardan al predictor iyi mesela 5 gün gecikmeyle sonuç veriyo biz eczanede ondan veriyoruz

Kızlar sonucum çıkmış bhcg 2680 ya gayet normal görünüyor 2 gün önce 1000 di.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sonucum çıkmış bhcg 2680 ya gayet normal görünüyor 2 gün önce 1000 di.

ayyyyyyy çok sevindim canım sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız inşallah

26 kasımda kanda bakılmıştı değer 5 çıkmıştı ulrasonda bişey göremedi dr gebelik yok demişti

26 kasım derken ultrsynda hemn belli olmayabiliyo ben doktora gittigmde kanda degerm cok dusuk cıkmştı ultrosyna baktı gozukmedi ama aradan 3 gun gecti ufacık bi kese gozuktu :)

Kızlar sonucum çıkmış bhcg 2680 ya gayet normal görünüyor 2 gün önce 1000 di.

Degern yukselm canm sevndm adına bende yarın sabah gidicm sonuclarımı almaya cook merak ediyorm :)

Yaw kac seferdir kabizim diyorum siz degilmisiniz kizlaaar

Back