https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400
Facebook grubumuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ben dış gebelik yasamistim o yüzden doktorum bu gebeliğimde progesterona da baktı eğer o değer 10 un üzerindeyse iç gebelik diyoruz dedi benimki 30 larda çıkmıştı.. çok şükür iç gebelik ti zaten keseyi de görmüştük ama emin olalım dedi Dr.
iyi canım adına cok sevındım
bende dedım benım doktor nıye pregestoron ıstemıyo
onemlı bısey mıykı falan dıye dusunmustum
kaç haftalık canım senın kı
Benimki 5+5 canım seninki keseyi gördüyse değerin de yüksekse gerek duymamistir:)
son adetımız aynı heralde canım benımde suanda 5+5
7 mart benım son adetım senınde mı oyle canım
Benimki 4 mart canım :) hemen hemen aynı. Senin kesen nasıldı benimki çok küçüktü
Merhaba sen kalp atışlarını duydun mu? Ben ilk defa bu ctesi gideceğim sence duyulur mu? Yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi?
canım ben dun gıttım keseyi net gormustum 10 gun once falanda 4 mm bısey goruyorum ama emın değilim demıstı
senın de net gorunur artık tatlım
Ayy inşallah arkadaşım 7. Haftadayken kusmaya başlamıştı ben de hiç bir şey yok sağlıklı olduğundan emin olmak istiyor insan gerçekten geçmiyor günler:)
Ay işlh duyarız canım ilk defa bu kadar çok gün verdi nasıl geçecek bilmiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy inşallah arkadaşım 7. Haftadayken kusmaya başlamıştı ben de hiç bir şey yok sağlıklı olduğundan emin olmak istiyor insan gerçekten geçmiyor günler:)
Biz 6. hafta ya giriyorz yani 1 haftamız kaldı mide bulanmasına degerlendrmek lazm :) ya benm karnımda sanki birseyler oluyo sanki midem bulancak ama bulanamıyo sanki gaz var gibi karnmda birseyler donuyo size de oluyo mu
28 günde bir bnm dongum 10 12 14 un de oldu ilişki ama ilk denememiz bilmem olur mu
Aynen bazen kendimi kusmaya zorluyomus gibi hissediyorum sonra saçmalama diyorum kendime çok komik :))
hehhh işte bende de o huzursuzluk var ama karın bölgemde böyle ağrı desem değil sancı değil bir şey var ama ne
Kızlar ya ben sizi çok geriden takip ediyorum sat sizden 2-3 hafta sonra 16 mart kimse var mı 4-5 haftalık olan usg de keseyi bhcg kaçken gördünüz bi de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?