1 aylik gebeler buyrun

iyi canım adına cok sevındım
bende dedım benım doktor nıye pregestoron ıstemıyo
onemlı bısey mıykı falan dıye dusunmustum
kaç haftalık canım senın kı

Benimde 5 arti 3 kizlar hic gecmior gunler yaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba sen kalp atışlarını duydun mu? Ben ilk defa bu ctesi gideceğim sence duyulur mu? Yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi?

kalp atısını duymadık canım benım ultrasyon mak kaynaklanan bı sorundu
ama duyulması lazımdı yaaa cok heveslenmıstım
kac haftalık canım senın kı belkı duyulur

canım ben dun gıttım keseyi net gormustum 10 gun once falanda 4 mm bısey goruyorum ama emın değilim demıstı
senın de net gorunur artık tatlım

Ayy inşallah arkadaşım 7. Haftadayken kusmaya başlamıştı ben de hiç bir şey yok sağlıklı olduğundan emin olmak istiyor insan gerçekten geçmiyor günler:)

Ayy inşallah arkadaşım 7. Haftadayken kusmaya başlamıştı ben de hiç bir şey yok sağlıklı olduğundan emin olmak istiyor insan gerçekten geçmiyor günler:)

9 ay nasıl beklıyecez bende bılmıyorum valla
bendede hıc bısey yok ne mıde bulantısı ne bas donmesı sadece bıraz uyku halı ve kasılarımda tatlı bı agrı oluyo baska bısey yok
bunyeden bunyeye değişirmıs aslında bunlar

Ay işlh duyarız canım ilk defa bu kadar çok gün verdi nasıl geçecek bilmiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunler hemen geciyo ben alştm artık ben de yarın gidicem sonucları almaya pazartesi de saglık ocagını gidicem aradılar dun hatırımı sordular birz :)

Biz 6. hafta ya giriyorz yani 1 haftamız kaldı mide bulanmasına degerlendrmek lazm :) ya benm karnımda sanki birseyler oluyo sanki midem bulancak ama bulanamıyo sanki gaz var gibi karnmda birseyler donuyo size de oluyo mu

Biz 6. hafta ya giriyorz yani 1 haftamız kaldı mide bulanmasına degerlendrmek lazm :) ya benm karnımda sanki birseyler oluyo sanki midem bulancak ama bulanamıyo sanki gaz var gibi karnmda birseyler donuyo size de oluyo mu

Aynen bazen kendimi kusmaya zorluyomus gibi hissediyorum sonra saçmalama diyorum kendime çok komik :))

Aynen bazen kendimi kusmaya zorluyomus gibi hissediyorum sonra saçmalama diyorum kendime çok komik :))

Aynen ben de yapıyorm:) hamile kalmak istedegimz zaman pisklojk olarak birsey hissederdik bu sefer midemz bulanmıyo bulanıyms gibi hissedp kusmaya calışşyorz :) bakalım daha neler yapıcaz :)

Canım benm satm 7 mart ben keseyi 7 nisan da 4 haftalıkken gordm ama bazıları 5. hafta da gorular bhcg cuma gunu 208 di ama pazartesi baktırmamstm o zamn keseyi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…