• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Kızlar sizi saglık ocagındn aradılar mı beni dun aradılr gebesnz dimi dedi sonra kontrollernz var her hafta, asilarnz başlıcak en kısa zamn da ugrayn dedi eger gitmessnz eve kadar gelebiliyolarms :)

Kizlar doktora gitcem demistim gittim kalinlasmayi falan gorduk ama kese gozukmedi daha erken dedi sat a gore 4+6 su an. Haftaya sali gel goruruz dedi. Bide iliski yasak dedi sizede ole bisi dedimi doktor???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da doktr hiç birsey dememşti kalınlasma falan da var dememşti keseyi gordu resmi verdi su gun gel dedi ama ne olur ne olmaz diye ilişkiyi ben yasakladm :)

Dur ben soylm bebiş var :))

valla var :) doktordan geliyorum şimdi keseyi gördük Rabbime şükürler olsun ama kalp atışı için çok erken dedi tam 5 hafta olmuş :) darısı tüm isteyenlerin başına Allah'ım acısın bizlere
bu arada günaydın :) heyecandan selam vermeyi unutuyorum :)

valla var :) doktordan geliyorum şimdi keseyi gördük Rabbime şükürler olsun ama kalp atışı için çok erken dedi tam 5 hafta olmuş :) darısı tüm isteyenlerin başına Allah'ım acısın bizlere
bu arada günaydın :) heyecandan selam vermeyi unutuyorum :)

Gunaydın :) sevindm canm senn adına inşallah en kısa zamn da kalp atışlarını da duyarsn :)

Tektanem52 bnde hamile kalmak istiyorum sorunum yok ama her ay olumsuz test :(((

Eşim istemiyodu ben istiyodum inan bi kere gunum 3 veya 4 gun gecti o zaman zarfı için de 3 veya 4 tane gebelik testi yaptım hepsi negatif bide testi yaptm ardndn hasta oldm o kadar uzuldm ki seni anlıyorm eger sornunuz yoksa akısına birakın emn ol farkında olmadn hamile oluyosn ben oyle yaptım aradan 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendm. İnşallah en kısa zaman da sen de bu guzel haberi alrsn

Kızlar az önce doktora gittim 4+3 üm bhcg 2 gün önce >1000 di yani bugün en fazla 3000 falan olmuştur doktor keseyi görmemiz lazım bugün dedi vaginal usg ile baktı görünmüyor normal değil dedi 4+3 de kesesi görünen var mı ki? ben görüneceğini hiç düşünmemiştim normal olarak ama doktor niye normal değil dedi canım sıkıldı ya :-( bhcg verdim yine öğleden sonra sonuç çıkacak

Kızlar az önce doktora gittim 4+3 üm bhcg 2 gün önce >1000 di yani bugün en fazla 3000 falan olmuştur doktor keseyi görmemiz lazım bugün dedi vaginal usg ile baktı görünmüyor normal değil dedi 4+3 de kesesi görünen var mı ki? ben görüneceğini hiç düşünmemiştim normal olarak ama doktor niye normal değil dedi canım sıkıldı ya :-( bhcg verdim yine öğleden sonra sonuç çıkacak

üzme kendini bence görünmez 2654 dü benim 1 hafta sonra git dedi sağlık ocağı doktoru demekki gözükmez diye kişiden kişyede değişiyo inan

üzme kendini bence görünmez 2654 dü benim 1 hafta sonra git dedi sağlık ocağı doktoru demekki gözükmez diye kişiden kişyede değişiyo inan

ya inşallah herşey yolundadır ben hiç usg ile baktırma niyetiyle gitmemiştim acilden kendim takip ediyodum bhcg değerini bu defa da mesai saatinde boşken k. doğumdan baktırayım diye gittim acilde pek istekli bakmıyolar çünkü. gittim işte apar topar aldı usgye sonra da normal değil dedi. bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 5 haftalıkken bhcg37 çıkmıştı o zaman hiç bu değer düşük normal değil demeyen doktor şimdi herşey yolunda görünüyoken normal değil diyo. küçük şehirin de sıkıntısı bu başka seçenek yok :(( hafta sonu erzincanda özele gidcem zaten. burda doktorun ağzından kerpetenle laf alıyorum resmen

ya inşallah herşey yolundadır ben hiç usg ile baktırma niyetiyle gitmemiştim acilden kendim takip ediyodum bhcg değerini bu defa da mesai saatinde boşken k. doğumdan baktırayım diye gittim acilde pek istekli bakmıyolar çünkü. gittim işte apar topar aldı usgye sonra da normal değil dedi. bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 5 haftalıkken bhcg37 çıkmıştı o zaman hiç bu değer düşük normal değil demeyen doktor şimdi herşey yolunda görünüyoken normal değil diyo. küçük şehirin de sıkıntısı bu başka seçenek yok :(( hafta sonu erzincanda özele gidcem zaten. burda doktorun ağzından kerpetenle laf alıyorum resmen

erzincanlımıısn sen ve nerde otuyoruyosun

Back