• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Bnm belim asiri şekilde agriyor göğüs uclarim çok değil ama hissedilecek şekilde aciyor akintimda var ama bel agrim cok

Göğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)

Göğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)
28 günde bir bnm dongum 10 12 14 un de oldu ilişki ama ilk denememiz bilmem olur mu

senin kacinci ayda oldu ilk denemedemi

inş agzindan bal damliyor :kkk:

Yok canm benim adetim duzensizdi bir de dış gebelik geçirmiştim 3 ay önce o yüzden karışık biraz benimki ama senin düzenliyse olmuştur benim arkadaşım ilk denemede kaldi

inş agzindan bal damliyor :kkk:

Yok canm benim adetim duzensizdi bir de dış gebelik geçirmiştim 3 ay önce o yüzden karışık biraz benimki ama senin düzenliyse olmuştur benim arkadaşım ilk denemede kaldi

Arkadaşlar bi arkadaşın çoçuğu otizm yasin okutuyor 500 tane ve sizlerde yardım etmek isterseniz kaç tane okuyacağınıızı yazarsanız seviniirm umarım bizlerinde bi yardımı olur hayırlı akşamlar cümleten .

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak masıp olsun :)
Hosgeldin aramıza :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler... benim doktor düşük tehlikesi var dedi keseyi gördük. perşembe günü tekrar gel dedi bakalım gideceğiz umarım bi sorun çıkmaz

Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz sizde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirli olsun. Cok beklemissin. Hayirla sonuclanir insallah. Ayni endiseler bendede var. Bnde keseyi bugun goremedim sat 12 mart. Kafamiza cok takiyoruz. Allah saglik sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Evet cnm bekledik baya, Aminnnnnn inş....
Hayirlisi olsun canım hemen umutsuzluga kapilma... ben dış gebelik geçirdim senin bhcg kaç çıktı bir de progesteron a baktı mi doktorun
Yok bakmadı progestona gittiğimizde akşam 11 gibiydi, teste çift çizgiyi görünce dayanamadık hastaneye gittik ama sadece acilde doktor vardı o da gebelik var ama daha çok küçük demişti, zaten hastalanmama 2 gün vardı öğrendiğimde değerde 221,86 gibi bişeydi

Günaydınnnnnn hamişlerrrr :)))))))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz sizde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbuldukkkkk, Günaydınnnnnnn

Evet cnm bekledik baya, Aminnnnnn inş....

Yok bakmadı progestona gittiğimizde akşam 11 gibiydi, teste çift çizgiyi görünce dayanamadık hastaneye gittik ama sadece acilde doktor vardı o da gebelik var ama daha çok küçük demişti, zaten hastalanmama 2 gün vardı öğrendiğimde değerde 221,86 gibi bişeydi

Hoşbuldukkkkk, Günaydınnnnnnn

Bence değerin yüksekmis şimdi daha da artmıştır canım :)

Progesteronn ne oluyor

Canm ben dış gebelik yasamistim o yüzden doktorum bu gebeliğimde progesterona da baktı eğer o değer 10 un üzerindeyse iç gebelik diyoruz dedi benimki 30 larda çıkmıştı.. çok şükür iç gebelik ti zaten keseyi de görmüştük ama emin olalım dedi Dr.

Back