Ben 4 tup kanı verdm sonuclar ne zaman cıkar diye sormustm kan alan hemsireye 1 hafta sonra dedi ama başka tahlili yaptırmak icin başka yere gittim kan sonuclarn pazartrsi 3 bucukta cıkar demşti
Anladım ama şehir dışına gönderilen bi test değilse normalde dediğim gibi aynı gün çıkması lazım. Bhcg yi mi merak ediyosun sen yoksa özel bir test mi yaptılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar doktora gitcem demistim gittim kalinlasmayi falan gorduk ama kese gozukmedi daha erken dedi sat a gore 4+6 su an. Haftaya sali gel goruruz dedi. Bide iliski yasak dedi sizede ole bisi dedimi doktor???
Kizlar doktora gitcem demistim gittim kalinlasmayi falan gorduk ama kese gozukmedi daha erken dedi sat a gore 4+6 su an. Haftaya sali gel goruruz dedi. Bide iliski yasak dedi sizede ole bisi dedimi doktor???
işlh salı gorursun cnaım
ilişki mılıskı bısey demedı bana doktor ben zaten bısey yapmıyorum ilk 3 ay cok tehlıkelıymıs internetten okudum
karnımdakı bebekten utanırım ben dogurana kadar yapmam bızı goruyo gıbı gelır valla
bndede var kalınlasma cnm bnmde cok yenıymıs daha bzede yasak ılıskı
işlh salı gorursun cnaım
ilişki mılıskı bısey demedı bana doktor ben zaten bısey yapmıyorum ilk 3 ay cok tehlıkelıymıs internetten okudum
karnımdakı bebekten utanırım ben dogurana kadar yapmam bızı goruyo gıbı gelır valla
endıselenme bn yrn gtcm ıns degerım artmıstır cok yenıymısım daha m.etme saglıklı bı sekılde kavusuruz ınsallahHayirlisi olsun canim bi an once gorelim keseleri cok endiseleniyorum 😦
Canım doktor yasaklamadıysa ilişki perhizi yapmayın düşük tehlikesi yoksa doğuma 1-2 hafta kalaya kadar ilişkide bir sorun yok. Allah hiçbirimize göstermesin ama kadınlar en çok gebeyken aldatılıyo boşuna eşlerinizle aranıza soğukluk koymayın
Canım bana en yakın sensin daha sık gir lütfen :-D ben de gittiğimde görülmemişti o yüzden 5 hafta olana kadar gitmicem tekrar görünmeyince moralim bozuluyor ben acilde bhcg takibi yapıyorum kendimsenin değerlerin nasıl gidiyor?
Selam canım evet çok sukur kalp atısını gorduksenınde duyman yakındır
bugun doktora sordum kasık agrısı kese buyudukce agrı yapar normal dedı canım benımde agrıyodu
Kızlar ya ben sizi çok geriden takip ediyorum sat sizden 2-3 hafta sonra 16 mart kimse var mı 4-5 haftalık olan usg de keseyi bhcg kaçken gördünüz bi de
Benim kasik ağrılarım arada oluyo ama göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyorum agrıyo onada doktor normal dedi nezaman geçecek göğüslerdeki ağrı
Heycandan sık sık giriyorum zatenn :) ben bi kere kan testi yaptirdim doktor haftaya bakicaz nasil olsa dedi istemedi ilk yaptirdigmda 102ydi yukselmistir umarim. Bazen kasik agrim oluyo kendimi yorunca falan. Minnak kendini hatirlatio bende burdayim diye heralde sana da oluo mu? Doktor bugun iliski yasak dedi malesef bakalim haftaya ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?