1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Ayy bu ne prenses sendromu ya 10 sn elinizi bırakmış 2 saat gelememiş. Pes

Annenizin lafı denilevek laf mi peki

Annen niye karışıyor herşeye ya onu eşinle sen karar verirsin

İyi de burada sorun sizde ve ailenizde.
1. Öncesinde konuşulan bir mevzu var. Sonuçta herkes ona göre bir plan yapmış. Siz kalkıp nikaha 10 dk karar değiştiriyorsunuz diye anlayış bekleyemezsiniz.
2. Eşiniz sizin aileniz için kalacak yer aramaya gitmiş. 2 saat değil 5 saat sürse bile tepki vermek saçmalık. Madem öyle aileniz kalacak yeri önceden ayarlasaydı.
3. Kadın haklı, oğlunun evinde 5 dk yalnız kalıp geliniyle konuşmak için ablanızdan izin mi alacak?
4. Ablanızın hiçbir şekilde küfür etme hakkı yok.
5. Her şeye rağmen eşiniz sakinliğini korumuş görünüyor. Ailenizi de sizi de evden kovmadığına dua etmeniz lazımdı.
6. Daha ikinci gün siz direkt boşanma hazırlığına başlayıp eşyaları evden çıkarmışsınız zaten. Bir de kalkıp babanız izin vermezse dönmeyeceğinizi söylemişsiniz.

Valla Allah eşinize peygamber sabrı vermiş olacak ki bunca şeye rağmen hala bi şans diyebiliyor. Bence hiç geri dönüp adamın hayatını karartmayın. Hazır sizden kurtulmuş, yoluna baksın

Pardon ama ekleme yaptıkça batıyorsunuz. Nikahtan 3 gün önce eşiniz ve annesi gelin evinizde, aileniz sizin bekar evinizde kalsaydı o zaman. Aileniz ve siz sürekli son dakika karar değiştiriyorsunuz. Madem nikah günü gitmeyi düşünüyorlardı gitselerdi, planı yine bozan sizin taraf

Yazılanları okudum yeterince haklı yorumlar yapılmış çoğuna katılıyorum ama size çok başka bir şey söylemeye geldim. Bu anlattığınız mesele filan değil sorun. Asıl sorun sizin kendi kararlarınız, doğrularınız,duruşunuz yok bence. Mesela önce kabul etmişsiniz ve yüzde yüz sizi biri dolduruşa getirmiş ve vazgeçmişsiniz. Bakın kimse sizi evinizde birilerinin kalmasını istemediğiniz için yargılayamaz ama bu gerçkten sizin kararınız ise! Kusura bakmayın ama anlattığınız olayı dinleyince ailenizin çok cahil sizin isr onlardan da cahil olduğunuzu düşündüm. Buraya yazmayı akıl ettiyseniz bence siz de yeterince hatalı olduğunuzu biliyorsunuz ki başkalarının görüşlerini alma ihtiyacı duydunuz.

“HER ŞEY BİR DEFA OLUYOR EN İYİSİ OLSUN” şov devam etmeli demi. Sihirli cümle burada.

Premsesin altından. Biz ne kadar çırpınsak burada laf atamayız Merve’ye.

İnş konu fakedir
Nokta atışı yapmışsınız yorumunuzla bazıları hayattaki en mühim şeyin evlenmek olduğunu düşündükleri için saçmalıklarla dolu bir süreç geçiriyorlar.

Evleniyor diye annesini yokmu saymasi gerekir damatlarin? Niye ablaniz kayinvalidenize saygi gosteremedi acaba ne olmus kadin yalniz konusmak istediyse belkiki size iki cift lafi vardi kizim her olayda gerekli gereksiz alevlenme fevri davranma diyecekti. Ailenizin her firsatta annen yasamicak demi gelmicek demi gibi sormasi endiselenmesi cok sacma ve cokda ayip bence. Insallah erkek kardesiniz yoktur sizin aileye bir gelin gelmis olmasi uzucu olur. Ertesi gun yangindan mal kacirmakda sizde . 10 saniye el tutmamis ne buyuk hadsizlik keske nisanda bitirseymis babaniz hic degilse onca masrafa girmezdiniz karsilikli olarak. Saygiyi en ozel en guzel gunde yitirmissiniz cok yazik.

Bende sandım seni kandırdılar düğün sonrası kadın eve yerlesecek fol yok yumurta yok kavgayı sizinkiler cıkarıyor kadın belki bak kızım oglum beni istiyor ama ben zaten suan icin oyle bir sey istemiyorum simdiden bunlari sıkıntı etmeyin diyecekti artı görgüsüz gibi esya tasıyorsunuz filan adam ne yapacak beyaz esyayı yuvası dağılmış nikahtan on dk once evi dert etmende ayrı mesele zaten

Hem adama kızıyorsunuz anasına baglı diye hem siz babanıza baglılıgınızdan nikahlı kocanınızın yanına gidemiyorsunuz? Anne babanız hastalansa damadın yerinde olsam ben de evine koymam. simdiden bunların hesabını kitabını yapıyorsunuz insan der annene Allah sağlık sihhat versin. Anası elden ayaktan dusecek basınıza kalacak diye pdunuz kopuyor evlilik sozlesmesi yapmıslar resmen annen bizde kalmasın diye hele bir dur hele bi evlen bir vakit gecirin kadına bişey olursa ozaman konusursunuz bu konuları. Annesini huzur evıne koymayacakmıs bzm basımıza kalacakmıs bak hele bak sizin babanız olmasa anneniz dusse huzur evine vercekmiydiniz merak ettim. Adam sizden kurtulmuş aklı varsa donmesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…