1 aylık bebekle boşanma!

Son durum nedir hikayemiz o kadar aynı ki şuan 2 bçk aylık bebeğim 1 bçk aydır annemin yanındayım davayı açtım bekliyorum bir kere bile arayıp bebeğini sormadı nafaka falan ödeyemem ben diyor

Son durum nedir hikayemiz o kadar aynı ki şuan 2 bçk aylık bebeğim 1 bçk aydır annemin yanındayım davayı açtım bekliyorum bir kere bile arayıp bebeğini sormadı nafaka falan ödeyemem ben diyor
Merhaba Eylülden beri ayrıyız şehir değiştirdim ilk başta çekişmeli açtım psikolojim kaldırmadı anlaşmaliya çevirdik bu süreçte defalarca muhatap oldum kavgalar ettik barissak mi dedik yine kavga ettik 24 Nisanda boşanıyorum
Size tavsiyem bu süreçte sağlam bir avukat tutun ben avukat konusunda da şanssızdım çok pasif ve bu süreçte terapiye başlayın ben gidiyorum ve karşı tarafla iletişime geçmeyin olan size oluyor
Ben aylardır iletişime hiç gecmesem şuan yeni bir ben olmuştum neyse demekki içimi dokmem kavgami etmem gerekiyormuş artık kavgamda bitti sevdamda...
Nafaka ödemem desin essek gibi ödüyorlar icraya verin ben öyle yaptım
Aylarca oğlunu görmedi 7 aylıkken geldi birde geçen hafta 5 gün üst üste gördü sanırım bir bağ kurdu diye düşünüyorum oğlunu istediği zaman göstereceğim çocuğun hakkına girmeyeceğim onun dışında bağım yok

Oha evli kalman zaten suç sacmalama bosan gitsin adamda ki narsistlige bak cocugunda saglikli büyümez bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…