1 ayım var.

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
ocak 10dan itibaren 8 kilo verdim. ciddi gözle farkedilir bi kilo kaybım var. ama artık yavaş veriyorum ve bel, göbek cevremde incelmeler azaldı.. gecen aya kadar cm cm inceliyodum baya farkediyodu. ama şimdi hala 80 cm üzerindeyim. 80-81 bazen 82 oluyo göbek cevrem. sporu aksatıyorum sanırım ondan öyle oldu.

ipi ele almanın vakti geldi geciyo bile.

artık her akşam jillian michaels 30 day level 1 yapcam. ve buraya bildirim olarak düşeceğim. umarım başarılı olurum. hedefim nisanın 23ünde 53 kilo olmaktı. hem hedef kiloma hemde 75 cm altına düşerim inşallah.
bu akşam itibariyle başlıyorum. güç bende En Büyük KK

not: bel, göbek, kalça, göğüs ölçümlerimi nasıl almalıyım. internette farklı paylaşımlar var. en sağlıklı ölçümü nasıl yapabilirim, bilen var mı ?

bende 23 nisana 63 olmak için hedef koydum kendime madem hedef günlerimiz aynı desteklenelim o zaman :) ben şu an 67 kiloyum dediğin videoyu izledim bana pek hitabetmedi ben daha cok göbeğe çalışıyorum doğum yaptım ve normaldede göbekten kilo alan bir tipim o yüzden bacağa kola enerjimi sarfetmek istemiyorum. bir ay var ve sanada uyarsa beraber yapalım sporları

bende 23 nisana 63 olmak için hedef koydum kendime madem hedef günlerimiz aynı desteklenelim o zaman :) ben şu an 67 kiloyum dediğin videoyu izledim bana pek hitabetmedi ben daha cok göbeğe çalışıyorum doğum yaptım ve normaldede göbekten kilo alan bir tipim o yüzden bacağa kola enerjimi sarfetmek istemiyorum. bir ay var ve sanada uyarsa beraber yapalım sporları

Olur yapalım. Sen ne yapcaksın ? Benimde göbek sıkıntı :KK43:

Dün akşam lazer epilasyona gittim yandım resmen :KK43: hala sızlıyo bacaklarım :KK43: akşam 10gibi eve geldim. hem acımdan hemde yorgunluğumdan dolayı spor yapamadım. Birde lazere girdikten 12 saat sonra duşa girebilirim , malum spordan sonra da duş almam gerekcekti yani birazda o yüzden kaldı spor.. Bahaneler bahaneler…… :)

Akşam inş yapacağım

Dün akşam lazer epilasyona gittim yandım resmen :KK43: hala sızlıyo bacaklarım :KK43: akşam 10gibi eve geldim. hem acımdan hemde yorgunluğumdan dolayı spor yapamadım. Birde lazere girdikten 12 saat sonra duşa girebilirim , malum spordan sonra da duş almam gerekcekti yani birazda o yüzden kaldı spor.. Bahaneler bahaneler…… :)

Akşam inş yapacağım
:) ben önceliği verdim spora ilk önce onu yapıyorum artık üç gündür

Jillian level 1 yaptım.
30 mekik cektim.
Bi kac tane de ekstra hareket yaptım.
Bunlar bana az geldi ama , yarın bişiler daha eklicem buna.
Haftasonuda yoğun 1 spor proğramı hazırlıcam kendime.

Jillian level 1 yaptım.
30 mekik cektim.
Bi kac tane de ekstra hareket yaptım.
Bunlar bana az geldi ama , yarın bişiler daha eklicem buna.
Haftasonuda yoğun 1 spor proğramı hazırlıcam kendime.
ooo gayet iyi nasıl bişeler eklemeyi düşünüyorsun peki
ben bugun rahatsızdım hasta olcam sanırım bademcikler sinyal veriyor vücudum çok kırgın o yüzden sadece ip atladım 100 tane :KK43: yarın inşallah kaldığım yerden devam

ooo gayet iyi nasıl bişeler eklemeyi düşünüyorsun peki
ben bugun rahatsızdım hasta olcam sanırım bademcikler sinyal veriyor vücudum çok kırgın o yüzden sadece ip atladım 100 tane :KK43: yarın inşallah kaldığım yerden devam

geçmiş olsun öncelikle..

jillian' ın üstüne bu hareketleri eklerim.
10400353_985828201453543_7444812567635335388_n.jpg

bunu da yaparım, göbek eritme egzersizleri 5 dk sürüyo ;

şunu da yapabilirim 10 dk kadar sürüyo,

birde, leslie 3 mil. onun da vakti zamanında epey faydasını görmüştüm :)

X