- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- Konu Sahibi bayangezenti
ocak 10dan itibaren 8 kilo verdim. ciddi gözle farkedilir bi kilo kaybım var. ama artık yavaş veriyorum ve bel, göbek cevremde incelmeler azaldı.. gecen aya kadar cm cm inceliyodum baya farkediyodu. ama şimdi hala 80 cm üzerindeyim. 80-81 bazen 82 oluyo göbek cevrem. sporu aksatıyorum sanırım ondan öyle oldu.
ipi ele almanın vakti geldi geciyo bile.
artık her akşam jillian michaels 30 day level 1 yapcam. ve buraya bildirim olarak düşeceğim. umarım başarılı olurum. hedefim nisanın 23ünde 53 kilo olmaktı. hem hedef kiloma hemde 75 cm altına düşerim inşallah.
bu akşam itibariyle başlıyorum. güç bende
not: bel, göbek, kalça, göğüs ölçümlerimi nasıl almalıyım. internette farklı paylaşımlar var. en sağlıklı ölçümü nasıl yapabilirim, bilen var mı ?
ipi ele almanın vakti geldi geciyo bile.
artık her akşam jillian michaels 30 day level 1 yapcam. ve buraya bildirim olarak düşeceğim. umarım başarılı olurum. hedefim nisanın 23ünde 53 kilo olmaktı. hem hedef kiloma hemde 75 cm altına düşerim inşallah.
bu akşam itibariyle başlıyorum. güç bende
not: bel, göbek, kalça, göğüs ölçümlerimi nasıl almalıyım. internette farklı paylaşımlar var. en sağlıklı ölçümü nasıl yapabilirim, bilen var mı ?