- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
5 cm gelmedi canım, altla üst arasında 5 cm fark var sadece bunu söylemek istedim.
anladım tamam işte, normalde kaç cm fark olması lazım onun onu merak ettim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 cm gelmedi canım, altla üst arasında 5 cm fark var sadece bunu söylemek istedim.
çok sevindim adına ve çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, sanırım yağlar içinde en çok çörek otu yağı etkili ben de onu kullanıyım o zaman Ne zaman başlamıştın canım sen?
anladım tamam işte, normalde kaç cm fark olması lazım onun onu merak ettim?
bır haftadır devam edıyom cnm ısırgan otu cayı ıle cörek otu yagına
48 kiloyum canım yaa, boyum d 1.63 aslında zayıfım biraz yani özellikle göğüs bölgem çok zayıf ve kolalrım da ince biraz kilo almak istiyorum ama koşturmam var alamıyorum bundan dolayı
keten tohumu tüket acayip gögüslerini dolgunlastiriyo.denenmistir .iki hafta bir dene acayip farkediliyo.
canım bi önceki sayfada yazıyor nasıl kullandığı.
Ve ben karar verdim kızlar, çörek otu yağınıbi aktara sordum o da tüylenme yapabileceğini söyledi tatile tüylü gitmektense destekli bikinileri tercih ederiim o yüzden çörek otu yağıyla masajı tüylerin dökülmesini de bekleyebileceğim bi zamana bırakıyorum :) Onun yerine hayıt tohumunu kullanıcam ve ısırgan otuyla kompleks yapıcam. Ayrıca bi yağ ile masaj yapıcam tabii ki. Sizin önerdiğiniz bi yağ var mı? Yoksa benim aklımda olan nar çekirdeği yağı ama emin de değilim hiç Fikirleriniz iyi oluuuur
canım bır kac hafta kullanmakla bısey olmaz hem uc kısımda daha cok cıkıyo sanırım vede herkesde de degıl yanı sen dene ıstersen bı çörek otu yagını
1 ayda göğüs büyütmek mi ?? Mucize bekliyosun bence sen
keten tohumu tüket acayip gögüslerini dolgunlastiriyo.denenmistir .iki hafta bir dene acayip farkediliyo.
hepinize cevap için çok teşekkür ederim öncelikle :)
Parfait'in telkinine başladım. Daha önce 10 günlük melodiyi dinledim ve ne yazık ki ben de etkisi olmadı
Silikonuysa hiç düşünmüyorum :) Ben de narçekirdeği yağı ve portakal yağıyla masaj yapıyorum bi yandan umarım iyi sonuçlar alırım :)