• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

ben bu dıyete iki kere tesebbus edıp bıraktım malesef.aslında yapılmayacak bır dıyet degıl enguzlı belrlı bır lıste yok degısık degısık sebze yemeklerı yenılebılır. bugun tekrar start verdım aldıgım kılolarımla o_O 68.2 kg. 1fıncan yesıl cay 1 fıncan da form cay ıctım. 2 tane salatalık yedım.şimdi 3 kasık yogurt yıyıcem.buradan destegı hıc kesmeyelım ve 10 gun skalım dısımızıEn Büyük KK

Son düzenleme:
ben bu dıyete iki kere tesebbus edıp bıraktım malesef.aslında yapılmayacak bır dıyet degıl enguzlı belrlı bır lıste yok degısık degısık sebze yemeklerı yenılebılır. bugun tekrar start verdım aldıgım kılolarımla o_O 58.2 kg. 1fıncan yesıl cay 1 fıncan da form cay ıctım. 2 tane salatalık yedım.şimdi 3 kasık yogurt yıyıcem.buradan destegı hıc kesmeyelım ve 10 gun skalım dısımızıEn Büyük KK

Bende bugün sabah tesadüfen karşılaştım 4 bardak ayran 1 bardak meyve suyu ve su ile devam ediyorum güne umarım diğerleri gibi bunuda bozmam

ben bir seyler yeme ihtiyacı duyduğumdan salatalık yedım ama anladıgım kadarıyla labne harıc sıvı beslenmelıyız ve bol su içmeliyiz.ben su olayını soyle yapıyorum.taze zencefıl ve lımon atıyorum suya tadı harıka oluyor cok ıcıyorum bu sayede ve metabolızmam hızlanıyor.ben gunluk olmazsa olmazlarımı 2 fıncan yesıl cay, 2 fıncan form cay, 3 lt su seklınde dusunuyorum

birde labne yerıne kahvaltılık lor peynırı var onun ıcıne salatalık dograyıp yemeyı dusunuyorum.

Suan itibarıyle bende başlıyorum ne yapmam gerekiyor

Söylediğim gibi bende bugün başladım sadece sıvı şeyler tüketiliyor bildiğim kadarıyla çorba süt light ayran şekersiz Türk Kahvesieyve suyu gibi ben kahve sevmediğim için sabahtan beri 4 bardak ayran 1 buçuk bardak meyve suyu ve su içtim sadece çok fazla da acıkmadım açıkçası

ben kendıme gunluk lımıt koyup dısına cıkmamayı dusunuyorum kızlar.kendımı cok ıyı tanıyorum sınırı asarım yoksa. bugunluk lıstemı hazırladım soyle:
2 fican yesıl cay
2 fincan form çay
3 lt su (taze zencefilli limonlu)
1 sade turk kahvesı 1 hurma eslıgınde
200 ml.hazır tavuklu sehrıye corbası
200 ml. light süt
110 ml. light ayran
1 adet salatalık (2 yazmıstım ama kızım elımden alınca bırını teke dustu :))

Söylediğim gibi bende bugün başladım sadece sıvı şeyler tüketiliyor bildiğim kadarıyla çorba süt light ayran şekersiz Türk Kahvesieyve suyu gibi ben kahve sevmediğim için sabahtan beri 4 bardak ayran 1 buçuk bardak meyve suyu ve su içtim sadece çok fazla da acıkmadım açıkçası
Tamamdır yarın sabah itibarıyla ben de başlayacağım şimdi herkes çekirdek yiyor canımız çekti

Ah bu evlilik hayatı nasıl değiştiriyor bayanları evlenirsin hormon değişik ligi erkek eli hamilelik derken alıp başını gidiyor kilo lar 57 ile evlendim 3 yıl oldu evleneli 77 kilo yum şu an :110:

Ben 5 yil once 53 kiloyla evlendim 10 ayda 10 kilo aldim sora hamile kaldim 63 kiloyla. İ bile fazlaydi ama dogum kilolarinin hepsini verdim geri simdi eski bekarlik gunlerime donmeme sadece 3 kilocuk kaldiiii:halay:
Ayyy kendimi düşünemiyorum bile yarın mutlaka bende baslicam sadece sıvı tüketiliyor boğazıma çok duskunum ama başaracağım inşallah

Back