• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bende biraz kilo vermek istiyorum ama surekli sivi alarakta olurmu bilemedim ben çok acikiyorum :mad: bir turlu veremiyorummm offff

Kilo veremeyenlerin cogu cok acikiyor ;) ama inan kilolar gittikce daha azimli mutlu oluyorsun sen boyle dusunursen defos. .. Veremezsin

Bayramda beni gorenlerin ne kada zayiflamissin demelerini dort gozle bekliyorum ;) beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir

:spor:Ewet bi pazartesi bildirim yapalım sonra bi daha ki pazartesi öyle gidelim bu arada öğlen çorbamı içtimm akşama doğru çocukları parka götürüp orda spor yapacam bide bol su günü kapatacağım inşallaahh :21:

Öğlen bir kase çorba içtim az önce Türk Kahvesi ve bol su içmeye devam pazartesi günü aynen kilo bildirimi yapalım

Günaydınn tatlım valla ben ilk kez bu kadar kararlıyım ya ama birlikte yaptığımız için iyi geliyor bana. Bu arada sabah limonlu suyumu içtim koca bir bardak da kayısı suyumu içtim o kadar hala bişey yemedim

Evet diyet arkadasinin olmasi motive ediyor insani bende sadece sekersiz bir bardak cay ictim o kadar birazdan bi dilim karpuz yerim

Kızlar kimse yok mu neler yaptınız bugün ben ben aZıcık salata mı yedim ve günü kapattım ama aşırı şişkinlik ve ödem var vücudumda bebeğim 7 aylık hala geçmedi yaa

Benim bebeğim de 7 aylık ve hala hasta olmadım çok siskinim ya :( bu gün karpuz yedim bol bol dolaba patlıcan ve yeşil fasulye yaptım o yüzden giremedim arkadaşlar yarın sizinle

Günaydın arkadaşlar Güne yarım limon lu kupa bardak su ile başladım hadi bakalım sizleri bekliyorum :halay:

Selam kızlar,

Bende hergün 300 gram eksiliyor, bu benim için harika birşey,dün 73,4 idim bugün 73,1, iki gün spor yapamadım acaip migrenim tuttu. Ben sabah tiroid ilacımdan yarım saat sonra kendi yaptığım 1 kaşık ballı tarçınlı macunumdan yiyorum arkasından koca bardak oda sıcaklığında suyumu içiyorum yarım saat sonra sert filtre kahve, spordu derken saat 1 gibi öğlen bir muz arkasından yine su 10 dakika sonra koca bardak laktozsuz süt, canım tuzlu isteyince yağsız küçük 2 dilim mozarella peynir yiyorum. Akşam salata bol limonlu ya çorba ya da haşlanmış tavuk. Hiç acıkmıyorum özellik ile süt muz ve peynir bunlar çok işime yaradı, belki de balli tarçınlı iksirim çok yavaş çalışan metabolizmamı dürtükledi :KK39:kaç sene oldu 73 tartıda görmeyeli. 60 kilo hedefim, hepinize başarılar...

Back