1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Hayırlı olsun canım Allah yardım etsin
Amin cnm tskler
Ogle yemegimi simdi yedim ama evde corbalik sebze yoktu hazır corba kullandim 1 lt su simdiye kadar islerim daha yeni bitti alışverişe gidiyorum simdi

Yeşil çayı unutma canım

Ha evet karisik form cayi, soda, 2 si bir arada kahve ictim yarinda yesilcay icerim bugunum guzel gecti hic aclik cekmedim şükür hatta esim ve cocuklarim avmde karsimda hamburger falan yediler hic umrumda olmadı kafaya koydum zayiflicam Rabbimin izniyle

Bugün karnın inmiştir iyice motivasyon olmusundur

Diyetin başlarında çok yeşil çay içiyordum yaklaşık bir haftadır sürekli dışarı çıkıyorum ondan icemiyorum çünkü çok tuvalete çıkarıyor

Evt haklisin diyetten beri wc yi cok gormeye basladim
ara ogunde 1 büyük bardak sekersiz sut, oglen koca bir kupa sebze çorbası, bitki karışımli suyumu ictim 1 lt oldu, suandada dondurulmus kayısı puresinin ustune sade soda doktum iciyorum, islerim daha yeni bitti, dinleniyorum ve birazdan da aksam yemegi hazırlıklarina baslicam
Benden bu kadar sizler neler yapıyorsunuz bakem

Diyetin başlarında çok yeşil çay içiyordum yaklaşık bir haftadır sürekli dışarı çıkıyorum ondan icemiyorum çünkü çok tuvalete çıkarıyor
Ne zamandır yapıyorsun ve kac kilosun

Valla tebrikler 20 günde 10 kilo iyi maşallah
Bende hep yemek hazırlamak istiyorum yemedim yedirdim

Bende bugün başladım kahvaltıda az biraz karpuz yedim şimdi yeşil çay içicem. Öğleye yoğurtlu semiz otu (pişmemiş taze) akşamada yeşil fasulye biraz. Bugün canım çorba istemedi yarın yapıcam. Bugün yarına alıştırmalı bir gün olacak.

aquamarinea hg bol kilo vermeli olsun inş

Bu sabah cok karnim agridi sabah 8 gibi 1 bardak limonlu su, portakal suyu, ve normal su icip yatmistim. 11 gibi karin agrisiyla uyandim, sanirim dun cok pulbiber kullanmıştım ondan olabilir, sonra biraz iyi oldum 1 bardak sut ictim az oncede uzum, havuç, salataliktan meyvesuyu yaptim yarim bardak cikti onu ictim biraz daha iyiyim simdi yarim kalan islerimi yapicam corbami da 15 gibi icerim

15,30 5 kepce hazır domates çorbası ve 1 büyük bardakta tuzsuz sodali ayran ictim karnim davul gibi oldu
Simdide karisik form cayi icicem duda 1 lt oldu

4.gunden Günaydın
Uyaninca ilik limonlu su, az oncede portakalli suyumu ictim oglen hazir mantar corba, sodali ayran, aksamda peynirim yok bugun yesillikli yogurt yerim aralarda yesilcay, form cayi, bitki karisimli su,2 si bir arada,siyah cay, donmus kayisi puresi yerim.değişiklik yok yada 1,2 kilo olabilir tarti gunume daha var ama şişlik hissediyorum dunden beri Rabbim emegimin karşılığıni versin inşallah

Oglen yemegimde bitti simdi sodali ayran içiyorum

Zor bir diyet ama alıştım sankim alıştım gibi

Meyve suyu içmeyin! Yetişkin bir insanın metobilize edebileceği meyve şekeri miktarı bellidir ve bunun sınırı günde 200 gr meyvedir. Yani 1 adet orta boy boy bir meyve. 1 bardak meyve suyu yapabilmek için en az 1 kg meyve tüketmeniz gerekir ki bu vucut için çok zararlıdır. Hatta normal bildiğiniz beyaz şekerden daha zararlıdır. Kalori almadığınız için kilo verirsiniz ama verdiğiniz kilo sağlıklı değildir. Meyve şekeri vudunuzda damarlarınızda yağ olarak gezinir. Bu diyeti uzun süre yapan arkadaşların kolesterol değerlerine baktırmasını öneririm. Üstelik iç organlarınızın etrafı da yağlanır. Vucut bunları depo ederde eder.
Ayrıca hiç protein yemiyor olmanız vudunuzun bir süre tepki vermesine daha sonrada kaslarınızı yakarak protein yakmasına neden olur. Vucudunuz acil durum ilan ettiği için bu kadar az gıdaya karşı yağlarınızı en son yakacak şekilde metabolizmanız bozulur. Yağlar yakıldığında en çok enerji veren depolar olduğundan vucut bunları acil durum için saklar. Kol kası bacak kası kaybetmek sizin için problem olmayabilir ama kalp de bir kastır ve proteine ihtiyaç duyar. Vucudunuz yeterli protein almaz ise kalp krizi geçirme riskiniz giderek artar. Süt, kefir vs ile yeterli proteini asla alamazsınız. Üstelik farklı cins aminoasitler almanızda gerekir. Tek tip protein kaynağıda işinizi görmez. Günde kilonuz başına en az 1 gr protein almanı gerekir. 60 kilo iseniz 60 grdir. Sütün 100 gr'ında 3 gr protein olduğunu düşünürseniz en az 2 kilo süt içmeniz gerekir ki, özellikle kadınlarda günde 500 gr'dan fazla süt içmek zararlıdır. Kenik oluşturan hücrelerin ölümüne neden olur ve ileride kemik erimesine neden olur.
Vudunuz 20 çeşit aminoaite ihtiyaç duyar bir kısmını kendi üretebilir ama üretemediği aminoasitlerde vardır, tavukta bulunan bir aminoasiti vucut üretemez ve kesinlikle gıda olarak alınmalıdır. Metabolizmanızın sağlıklı kalabilmesi için. Aminoaistler ne iş yapar derseniz araştırmanız daha sağlıklı. Sadece kolunuza kas olmazlar, hücre içi metabolizmada etkin görevleri vardır.
Herşeyin suyunu içtiğiniz için posa alamazsınız ve bu süreç ne kadar uzar ise mideniz ve bağırsaklarınız çalışma yetisini kaybeder. Muhtemelen normal yemeklerinize döndüğünüzde bağırsaklarınız ile ilgili pek çok kişi problem yaşayacaktır.
Az gıda ve düşük kalori aldığınız için hormonlarınız buna tepki vermeye başlayacaktır. Büyük ihtimalle reglleriniz gecikecek yada kısa sürecek yada hiç olmayacaksınız bu şekilde bir diyette. Vucut az gıda nedeni ile üreme faaliyetleirni durduracaktır.
Çok teknik mevzulara girmeden olabildiğinde teknik şekilde anlatmaya çalıştım herşeyi. Vucudunuz sahip oladuğunuz en önemli şey. Bu şekilde mahvetmeyin bence. Çok daha sağlıklı ve rahat kilo verebilceğeiniz ve bunu tüm hayatınıza sürekli uygulabileceğiniz yemek düzenleri var. 2 ayda kilo verip geri almayacağınızın bir garantisi yok, bu şekilde az beslenerekte ömür boyu stres altında yaşayamazsınız. En güzeli hayat düzeninizi ve buna bağlı olarak alışkanlıklarınızı değiştirmektir.
İnsanın beyni çalışmaz bu diyetle bi kere yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…