1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bende tartılmak istiyorum eve daha tartı alamadık.çıplak tartılmak gerekiyor kıyafetti ayakkabıydı gerçekten tartıda daha fazla gostertiyor

Cok fazla sivi diyeti yapma ama bagirsaklarin kurur katı gıda da takviye et sebze meyve yumurta gibi

Günaydın kizlar kilom tahminim gibi pek düşmemis 3,6 kg dusmusum 80,6 kg olmusum bundan sonraki diyetlerim 3 gunu gecmicek nede olsa 3 gunden sonra kilo vermem duruyo 1gunara verip baska diyete devam
merhaba isinize karismak gibi olmasin ama bu diyette zaten olay kati hicbi sey yememek tamamen sivi beslenmek. siz sivi agirlikli beslenmissiniz aksamlari salata yemissiniz zaten bu sekilde 3,6 kilo bile cok iyi sonuc tamemen sivi beslenmeniz gerek fazla sonuc icin

Burdaki ilk sayfadaki listede ne yaziyorsa onu yaptim cnm tamamen sivi degil liste

Ben sabah sabah sekersiz bir bardak cay bir bardak ayran ve 4 kucuk tane beyaz uzumle basladim oglende sekersiz bi turk kahvesi menum

merhaba hanımlar bende denemek istiyorum ve sonuçları gün gün yazıcam insallah. sıvı beslenmenin pek bi zararı olacagını dusunmuyorum. sonuçta mide ameliyatı olanlarda ilk zaman sıvı beslenıyorlar daha sonra yavas yavas katıya geciyorlar ve vermeleri gereken kilonun çogunu ilk 1 2 ayda veriyorlar. kendimi sanki mide ameliyatı olmuş gibi duşunerek beslenmeyi düşünüyorum. sıvı sonra yavas yavas katı. bu sekilde ameliyatsız verebileceğime inanıyorum. açıkçası kilom çok fazla 113 kiloyum o yuzden bunu denemeliyim...haftaya salı günü kısmetse baslayacagım. bu hafta yogun misafirlerim var...
sizler deneyenler kaç günde kaç kilo verdiniz mümkünse paylasabilirmisiniz?

Genel olarak 20 gunde 8-10 kg arasi veriliyir sivi beslenerek sizin kilonuz fazla oldugu icin cok rahat 20 gunde 10 kg gider

Kizlar bende suan 65 kiloyum bende 55 olmak istyorum ben 8bayda 25 kilo verdim sonra sigarayı birakip 5 kilo geri aldim.suan yine vermek ıstiyorum lisetde tam olarak neler var bana yazarniaini hadi birbirmizi motive edelim

Kızlar iyi geceler,
Annem rahatsız onun yanina geldik 1 hafta kadar yaninda kalip bakıcam bu durumda diyet yapamam ins. Kilo almam geldigimde yazarim yeni diyet yaparsm

Merhaba kızlar, bende dün başladım yani gece yarısı oldu üçüncü günüme girdim. 800 gram vermiştim sabah tekrar tartılacağım. 75,8 ile başladım bundan öncede yediklerime çok dikkat eden biriyim, bu yüzden bu diyet benim için zor değil hatta tam bana göre diyebilirim. Çok az yiyen biriyim zaten hep böyleydim ama az yediğimden midir nedir bilmem nefes alsam kilo yapıyor. Sık,sık ama azar, azar yeme yöntemi ASLA bana göre değil. Bundan 9 yıl önce son doğumumdan sonra 25 kilo aldım, ilk defa bukadar kilo almıştım önceki hamileliklerimde 12 kilo almiştım ve hiç hayatımda diyet nedir bilmeden 2 ayda eski kiloma dönmüştüm. Son doğumdan sonra kilo vermeyi bırakın almaya başladım, emzirdiğim halde. Bir sinir, bir yorgunluk sürekli uyumak tamamen başka insan oldum. Internette araştırdım tiroid testi yaptırdım, sonuçlar iyi değildi," hemen bir uzman doktora görünmelisiniz, tiroid çalışmıyor durmuş" dediler tahlil sonuçlarında. Tiroid hormonu ilacına gıdım,gıdım dozlarla başlaďım bir aydan sonra demekki etkisini gösterdi ki " lahana çorbası diyeti " adında hayatımda ilk defa diyete başladım tam 86 kiloydum. 1 hafta yaptım 2 gün ara verdim, ve bunu 2 aya yakın devam ettirdim ve 64 kiloya düşmüştüm. Evden dışarı çıkmadım bu süre içinde evde kondisyon bisikleti çevirdim ve 2 aya yakın sürede 22 kilo verdim. Şimdi aradan 9 yıl geçti tekrar 86 olmadım çok şükür ama yemiyorum, birde yesem ne olacak bilmem. Ekmek yemem haftada 1 kez bazen belki, tatlı hiç yok, suyu çok severek içerim, meyve suyu kola içmem, günde yarım demet maydanoz yerim( aşırı demir eksikliğine bağlı anemiden canım çekiyor) eti sevmem zorla tavuk yerim sonra midem bulanır. Yani az yerim ama kilo yapar çok dandik bir metabolizmam var.

Koca tencere soğan çorbası yaptım 6 baş büyük soğan ile ve bende başladım. Ben haftanın 7 günüde spor yapıyorum, hep yaptım yarım saat sabah yarım saat akşam koşu bandında tempolu yürüyüş. Tibet hareketleri de yapıyorum birkaç haftadır bukadar.

Sabah önce tiroid ilacımı içiyorum, yarım saat sonra tarçın ve bal ile yaptiğım macunumdan 1 plastik yemek kaşıgı ile koca bir bardak su ile yutuyorum, yarım saat sonra kahvemi içip 2 diş organik sarımsağımı 2 bardak suyla yutuyorum, yarım saat sonra 1 muz yiyorum sonra 1 bardak laktozsuz süt, öğlen çorba, bol su, akşam yine çorba yanında cacık ama sulandırılmamış hali koyu kıvam yada bolca maydanoz sapı ile. Bazen mango yiyorum. Birde koca kavanoz meyveli yoğurt yapıp hazırladım şekersiz. Tarçınlı ballı macunumu günde 3 kez yiyorum, şimdi yiyip yatıyorum yine görüşürüz inşallah, iyi geceler...

Günaydın,

Gece çok geç yattım çok erken kalktım, zaten fazla uyuyan birisi değilim en fazla 6 saat, yoksa günlerce migren çekiyorum. Tiroid ilacımı içtikten yarım saat sonra ballı tarçınlı macunumdan yedim, sonra kahve ve ardından sarımsaklarımı 2 büyük bardak suyla yuttum ve koşubandında yarım saat hızlı tempo yürüdüm, çamaşır astım azıcık oturdum, birazdan tibet hareketlerini yapacağım sonrada muzlu süt yaparım herhalde. Öğlen yada akşam patates püresi yapmayı düşünüyorum sütlü, biraz cıvık kıvamında yapayım diyorum üzerine maydanoz ve çekilmiş karabiber. Ayyy acıktım bile bu arada erkenden tartıldım 74,9 idim 3.gün, toplam 900 gram normalde çoook yavaş veririm sonuca sevindim, inşallah devamı gelir. Lahana çorbası diyeti bir kere müthiş etki etti yıllar sonra tekrar yapınca hiçbir faydası olmamıştı, artık (affedersiniz) tiksindim yapamıyorum, bu diyette ise çok çorba içmek istemiyorum bıkmamak için. Tekrar görüşürüz, hepimize kolay gelsin!!

Selam, dün tekrar tartıldığımda 74,6 idim yani 3 günde 1 kilo 200 gram, artık ödemmi, su mu, yağmı yoksa bağırsaklarımız midemiz hafiflediğinden mi bilmiyorum ama baya bir uzun zamandan sonra tartıda bu rakamları görmek iyi geliyor. Annem tarçınlı macundan olduğunu düşünüyor çünkü gerçekten ne diyeti yaparsam yapayım çok zor veririm, neyse kendi kendime nazar etmiyeyim bari

Selam,

Bugün 74,4 idim, sadece 1 kase çorba içebiliyorum, yoğurdun içine rendelemiş salatalık, biraz cıvık patates püresi, süt, muz derken Allaha şükür fazlası ile doyabiliyoruz. Yarın yeni bir gün...

Tarçınlı macununuz bal ve tarçından mı oluşuyor? Tatlı ihtiyacını kessin diye mi kullanıyorsunuz özel bir işlevi var mı?

Tarçınlı macununuz bal ve tarçından mı oluşuyor? Tatlı ihtiyacını kessin diye mi kullanıyorsunuz özel bir işlevi var mı?
Merhaba, evet bal ve toz tarçın ile yaptım kendimce uyduruk birşey tatlı ihtiyacı için özellik ile değil, daha çok kilo verebilmem için sabah,akşam ( kahvaltıdan ,akşam yemeğinden yarım saat önce) ve gece yatmadan evvel bir PLASTIK yemek kaşığı yiyorum ve ardından bir bardak su içiyorum. Iştah da kapatıyor, en güzeli ise tadı güzel, ve metabolizmayı hızlandırıyor. Ben bu macuna başladığımdan beri kilom 200 gram 100 gram hergün eksildi, yapmış olduğum şimdiki diyete bile başlamamıştım yani normal yiyordum ve ona rağmen hergün gıdım,gıdım da olsa zayıflama oluyordu. Dediğim gibi çoook denemeler yaptım ve bu macun benim gibi yavaş metabolizmaya sahip, zor kilo verebilen bir bünyede işe yarıyorsa, deneyin diyorum...

Yapılışı çok basit cam kavanoza 350 gram organik çiçek balı ve 150 gram toz tarçını azar azar plastik kaşık veyahut tahta ile iyice karıştırıyorum krem kıvamına geliyor günde 3 kez bir kaşık yiyorum galiba 3 haftadan beri yapıyorum ben bunu , dediğim gibi benim zor bir bünyem var ve normalde az yiyen biriyim belki sizin bünyenize daha iyi etki eder, ben 50 şer gram zayıflasam bile razıyım, iyi geceler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…