merhaba isinize karismak gibi olmasin ama bu diyette zaten olay kati hicbi sey yememek tamamen sivi beslenmek. siz sivi agirlikli beslenmissiniz aksamlari salata yemissiniz zaten bu sekilde 3,6 kilo bile cok iyi sonuc tamemen sivi beslenmeniz gerek fazla sonuc icinGünaydın kizlar kilom tahminim gibi pek düşmemis 3,6 kg dusmusum 80,6 kg olmusum bundan sonraki diyetlerim 3 gunu gecmicek nede olsa 3 gunden sonra kilo vermem duruyo 1gunara verip baska diyete devam
Burdaki ilk sayfadaki listede ne yaziyorsa onu yaptim cnm tamamen sivi degil listemerhaba isinize karismak gibi olmasin ama bu diyette zaten olay kati hicbi sey yememek tamamen sivi beslenmek. siz sivi agirlikli beslenmissiniz aksamlari salata yemissiniz zaten bu sekilde 3,6 kilo bile cok iyi sonuc tamemen sivi beslenmeniz gerek fazla sonuc icin
Tarçınlı macununuz bal ve tarçından mı oluşuyor? Tatlı ihtiyacını kessin diye mi kullanıyorsunuz özel bir işlevi var mı?Selam, dün tekrar tartıldığımda 74,6 idim yani 3 günde 1 kilo 200 gram, artık ödemmi, su mu, yağmı yoksa bağırsaklarımız midemiz hafiflediğinden mi bilmiyorum ama baya bir uzun zamandan sonra tartıda bu rakamları görmek iyi geliyor. Annem tarçınlı macundan olduğunu düşünüyor çünkü gerçekten ne diyeti yaparsam yapayım çok zor veririm, neyse kendi kendime nazar etmiyeyim bari
Merhaba, evet bal ve toz tarçın ile yaptım kendimce uyduruk birşey tatlı ihtiyacı için özellik ile değil, daha çok kilo verebilmem için sabah,akşam ( kahvaltıdan ,akşam yemeğinden yarım saat önce) ve gece yatmadan evvel bir PLASTIK yemek kaşığı yiyorum ve ardından bir bardak su içiyorum. Iştah da kapatıyor, en güzeli ise tadı güzel, ve metabolizmayı hızlandırıyor. Ben bu macuna başladığımdan beri kilom 200 gram 100 gram hergün eksildi, yapmış olduğum şimdiki diyete bile başlamamıştım yani normal yiyordum ve ona rağmen hergün gıdım,gıdım da olsa zayıflama oluyordu. Dediğim gibi çoook denemeler yaptım ve bu macun benim gibi yavaş metabolizmaya sahip, zor kilo verebilen bir bünyede işe yarıyorsa, deneyin diyorum...Tarçınlı macununuz bal ve tarçından mı oluşuyor? Tatlı ihtiyacını kessin diye mi kullanıyorsunuz özel bir işlevi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?