1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Aaa nasıl olur çok ilginç :S sanırım vücudunuzun savunma mekanizması çok güçlü siz kendinizi aç bırakınca hemen korumaya aldı kendini. Ben 20 küsür gündür devam ediyorum tabi aralarda katı besinlerde tuketiyorum 10 kilo verdim

Bugün - 600gr.daha
Bugün Spor yapmayacağım, bel kemerimi takacağım 2 saat, yeterli!
Uzun zamandan beri karnım hiç böyle düz olmamıştı, çok mutluyum.
2 yıl önce 56 idim, 2 yıldır da 60-62 arası gidip - geliyordum.
60 zincirini kırdım bea

Çok sevindim senin adına hiçbir şey kalmamış bir kaç gün sonra hedefine ulaşırsın.

Canım spor olarak ne yapıyorsun, bende çok zor kilo verip çok kolay alanlardanım
Valla gündüz yürüyüşe ve spor parkina gidiyorum bazen 10-20 dakka evde oryantal yapıyorum evde de sürekli is yapıyorum boş durmamaya çalışıyorum bu hafta işe başlıyorum artık sadece yürüyüş yapmam yeterli zaten işte bayağa hareket edeceğim

Slm kizlar nasıl gidiyo pazartesi bende aranızdayim inşallah

Merhaba uzunca bir zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız sorumu mesela labne yazmışsınız bunun yerine o kadar miktarda normal beyaz peynir yesek olur mu?

kızlar aranıza katılabilir miyim, aslında istiyorum bu sıvı diyetini ancak hiç başlayamadım bir ay boyunca benimle yapacak biri var mı
VALLA BEN KENDİMCE BUGÜN BAŞLADIM. BERABER DEVAM EDEBİLİRİZ. SABAHTAN BERİ PORTAKAL SUYU 1 BARDAK, 1 SADE TÜRK KAHVESİ, YARIM LİTRE SU VE YARIM TABAK BOL SOĞANLI VE YEŞİLLİKLİ SALATA İÇİNE AMA Bİ KAÇIK PİLAV KOYDUM. ANCA NEFSİMİ BU ŞEKİLDE BASTIRABİLDİM.

Slm kizlar bende yarın icin hazırlıklarima başladım buzlugumda portakal vardi 3 tanesiyle 3 lt sekersiz portakal suyu yaptimm granul kahveden kahve buzları hazırladım ve 5 kayisiyi pure haline getirip dondurdum, sade soda aldim soguk iceceklerim hazır sicak olarakta yesilcay, form cayi, siyah cay, turk kahvesi sebze corbasi(henuz hazır degil) sebze ve meyvelerin sulari maydanoz suyu limon suyu var suan aklimda daha regl bitmedi ama sıkıntı olmaz inş.

Kizlar cok ozur annemlerdeydim dun ve bugun yarin baslicam inş, yazarim kilo bildirimi de yaparım

Günaydın kızlar hadi bismillah deyip basladim bugün 1 haftalik yemin ettim istisnalar haricinde suan bir bardak ilik limonlu su ictim ve 1 bardak portakalli su ictim evde ceviz yoktu onu yemedim kilomda 84.2 1 hafta sonra tartilicam sonuc iyi olur inş

Zayiflayabilirsinuz ama o mide limonlu suyla deforme olacaktir ilerde nelere sebebiyet verecegini yazmak bike istemiyorum limon strik asit tir iciniz muhtemel bembeyaz oldu :) doktora danisin bakin ne diycek gerci uyandiginizda yanma hissetmeye basladiginizda anliycaksiniz ve kesinlikle bu beslenme tarziyla bobrek yorulacaktir kan degerleniriz oynuyacaktir herkes esit gucte degil kan degeri herkezn tam degil dogru olan saglikli azar azar beslenmektir renginiz gider byle spor yaparak az az istediginiz yiyerek te zayifkayabilirsiniz iskence etmeyin kendinize

Kızlar ben 3 gündür tatildeydim çok aktivite de bulunduk katı besinlerde tükettim ama çok enerji sarfettim dengelenmistir artık evimdeyim sıvıya devam ağustosun ilk haftası tartiliyorum

Hayırlı olsun canım Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…