Aaa nasıl olur çok ilginç :S sanırım vücudunuzun savunma mekanizması çok güçlü siz kendinizi aç bırakınca hemen korumaya aldı kendini. Ben 20 küsür gündür devam ediyorum tabi aralarda katı besinlerde tuketiyorum 10 kilo verdimArkadaşlar 1 haftadır diyete harfiyen uydum sadece çarşamba günü ızgara et yedim akşam onun dışında kaçamağım olmadı.13.07.2016 Çarşamba 92 küsür ile başladım bugün 91 kg olduğumu görünce şok oldum.
Kilom fazla olduğu halde bu kadar az gitmesi çok saçma. Normal diyet yapsam daha çok verirdim ve sıkılaşırdım.
Gereksiz vücudu kasdım ve aç bıraktım. Şimdi ne yesem yağa çevirecek. Çünkü vücut savunmaya geçecek. Bu bana hiçbirşey vermiyor ,aldığımı yağa çevireyim diyecek.
Çok sinirlerim bozuldu sabah sabah.
10 kilo verdim daha da veriyorum hepsi kastan gitseydi hamur olur giderdimkızlar bu kılolar inşallah kastan degil yağdan gidiyodurr
Çok sevindim senin adına hiçbir şey kalmamış bir kaç gün sonra hedefine ulaşırsın.Bugün - 600gr.daha
Bugün Spor yapmayacağım, bel kemerimi takacağım 2 saat, yeterli!
Uzun zamandan beri karnım hiç böyle düz olmamıştı, çok mutluyum.
2 yıl önce 56 idim, 2 yıldır da 60-62 arası gidip - geliyordum.
60 zincirini kırdım bea
Bugün - 600gr.daha
Bugün Spor yapmayacağım, bel kemerimi takacağım 2 saat, yeterli!
Uzun zamandan beri karnım hiç böyle düz olmamıştı, çok mutluyum.
2 yıl önce 56 idim, 2 yıldır da 60-62 arası gidip - geliyordum.
60 zincirini kırdım bea
Allah iyiliginizi versin cok guldum yaa sinemhanim ozelden msj attim geldi mi bir bakar misinizG guselolurdu vepambuk-apla hanımlar özelden yazayım dedim ki özel mesaja kapalısınız!
Açık açık yazsam olmaz sanırım, yakmayın başımı
Ne dedim de güldünAllah iyiliginizi versin cok guldum yaa sinemhanim ozelden msj attim geldi mi bir bakar misiniz
Canım spor olarak ne yapıyorsun, bende çok zor kilo verip çok kolay alanlardanım10 kilo verdim daha da veriyorum hepsi kastan gitseydi hamur olur giderdim
Valla gündüz yürüyüşe ve spor parkina gidiyorum bazen 10-20 dakka evde oryantal yapıyorum evde de sürekli is yapıyorum boş durmamaya çalışıyorum bu hafta işe başlıyorum artık sadece yürüyüş yapmam yeterli zaten işte bayağa hareket edeceğimCanım spor olarak ne yapıyorsun, bende çok zor kilo verip çok kolay alanlardanım
Yakmayin basimi yazmissiniz yaa ona guldum vallaNe dedim de güldün
Yazdım canım
Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
VALLA BEN KENDİMCE BUGÜN BAŞLADIM. BERABER DEVAM EDEBİLİRİZ. SABAHTAN BERİ PORTAKAL SUYU 1 BARDAK, 1 SADE TÜRK KAHVESİ, YARIM LİTRE SU VE YARIM TABAK BOL SOĞANLI VE YEŞİLLİKLİ SALATA İÇİNE AMA Bİ KAÇIK PİLAV KOYDUM. ANCA NEFSİMİ BU ŞEKİLDE BASTIRABİLDİM.kızlar aranıza katılabilir miyim, aslında istiyorum bu sıvı diyetini ancak hiç başlayamadım bir ay boyunca benimle yapacak biri var mı
Hayırlı olsun canım Allah yardım etsinGünaydın kızlar hadi bismillah deyip basladim bugün 1 haftalik yemin ettim istisnalar haricinde suan bir bardak ilik limonlu su ictim ve 1 bardak portakalli su ictim evde ceviz yoktu onu yemedim kilomda 84.2 1 hafta sonra tartilicam sonuc iyi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?