1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben ara ara küçük katı şeyler tüketiyorum kızlar.
Mesela bugün canım sıvıyla başlamak istemedi.
Yoğurt + hurma yedim. Şimdi de portakal + üzüm.
Akşam sıvı içeceğim ama.

bence ara öğünlerde antioksidan atıştırmaların bir zararı dokunmaz toksin diyetinin amacı şeker un tuz içeren yiyeceklerden uzaklaşarak vücudunun daha fazla su alıp toksinlerini atması eğer şeker un tuz veya yağlı ürünler alırsan vücudunun fazla sıvısını o ürünler harcar. Yani sıvıyı atman zorlaşır

Slm hanımlar bende bu diyete başlıcam ana malum gundeyim 1 hafta sonra baslicam cok kararliyim gerekirse yemin edip nefsimi bastiricam dogumdan 1,5 sene gecti hala kiloluyum 84 kilo 160 boy
Su orucu arastiriyordum bu daha cazip geldi ins bir aksilik olmaz

1bardak limonlu su
3 dilim karpuz (ağzımda su olana kadar çiğnedim)
1 fincan yeşil çay

Ara öğün:
1 bardak şekersiz tarçınlı nescafe

Öğlen:
1 tabak taze fasulye
3 çiçek karnabahar
1 kase biberli ayran

Ara öğün:
1 fincan yeşil çay

Akşam:
bol yeşillikli yağsız tuzsuz salata
3 köfte- 1 piliç göğüs ızgara
2 bardak tuzsuz ayran

1 kupa beşibiryerde çayı
2 lt su

Dün ki menüm böyle oldu . Arkadaş ortamında bu kadar kendimi kısıtlayabildim :)

kızlar aranıza katılabilir miyim, aslında istiyorum bu sıvı diyetini ancak hiç başlayamadım bir ay boyunca benimle yapacak biri var mı

canım ya seninle bence sıvı diyetine başlayalım ne dersin.

Kızlar nasıl gidiyor....
Ölçülerim 1-2 cm düşmüş.
Bu sabah 60 çıktım.
Pazartesi sabahı 61.3 idim ( regl ve hafta sonu yeme +içme durumları, normal.)
Yavaş gidiyor bende. Bugün +yarın bakalım ne kadar gidecek. Hafta sonu yapamayacağım çünkü.

kızlar tam bir tarih belirleyelim ona göre başlayalım
eylül ayına en azından balık etli olmak istiyorum , zayıf olamayacağım kesin

Ingiliz karbonatı aldım artık suyumu da alkali olarak tüketiyorum inşaallah kilo verimini hızlandırır 5-6 kilo daha versem yetiyor iyice kilo verimi yavasladi

Bugün 1lt ayranla başladım ( yoğurt + maden suyu + limon)
1 kupa kahve + 2 kupa form çayı
Taze incir
Maden suyu
Su
Spor da yaptım
Bir ürün de kullanıyorum ( iştah kessin diye) ilk defa işe yarar birşey kullanıyorum. Yoksa Şuncacık şeyle hayatta duramazdım.

Gerçekten çok azmis maşallah sana birde ne urunmus o yazarmisin arastirayim

Arkadaşlar 1 haftadır diyete harfiyen uydum sadece çarşamba günü ızgara et yedim akşam onun dışında kaçamağım olmadı.13.07.2016 Çarşamba 92 küsür ile başladım bugün 91 kg olduğumu görünce şok oldum.

Kilom fazla olduğu halde bu kadar az gitmesi çok saçma. Normal diyet yapsam daha çok verirdim ve sıkılaşırdım.

Gereksiz vücudu kasdım ve aç bıraktım. Şimdi ne yesem yağa çevirecek. Çünkü vücut savunmaya geçecek. Bu bana hiçbirşey vermiyor ,aldığımı yağa çevireyim diyecek.

Çok sinirlerim bozuldu sabah sabah.

adini yazabilir misiniz bana ben de oyle bir sey ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…