1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Diyeceksiniz ki mide ameliyatı olanlarda bu şekilde bir diyet uyguluyor... Ama onların başka bir çaresi yok. O insanlar mide ameliyatını en son çare olarak uygulatmakta ve sonrasında da mideleri başka bir şey kabul etmedikleri için sıvılarla beslemektedirler. Onların tükkettiği sıvılar ile sizin tükettiklerinizin hiç bir alaksı yok. Onların özel sıvı mamaları vardır. İçerisinde protein karbonhidrat, yağ bulunan.

Verdigin bilgiler icin tşkler, uzun süreli düşünmüyorum zaten metbolizmami sasirtmak icin yapıyorum yoksa irademe sahip olamıyorum

Benim boyum 1.68 kilom 73 yarın bende başlıyorum inşallah zayıflarım .. 10 kilo vermek istiyorum 10 kiloyu ne kadar sürede veririm bilmiyorum ne zaman istediğim kiloya gelirsem o zaman birakicam ..

Hamile kalmak istiyorum kilomu fazla buluyorum 10 kilo verirsem daha sağlıklı hamile kalabilirim diye düşünüyorum

6.gunum bugün hemde gunlerden pazar ve pazar kahvaltilari mukemmel olur ya ben diyetime oyle alismisim ki hic canim çekmedi hemde bu diyetimi crsmba bitiriyorum ara verip yine devam ama bunumu yaparim yoksa kendimmi hazırlarim listeyi bilmiyorum bunyemin alismasi icin iyi oldu

Bugunum cok zor gecti açıkçası halsiz ve yorgun hissettim kendimi aksam 6 dan sonra yesilcay, kahve banamisin demedi bugunu saymazsam son 2 gun rabbim emegimi karşılıksiz birakmasin inş amin

Portakal yerine ne içebiliriz?

Ben dondurucuya attigim portakallardan sekersiz limonata gibi yaptim onu iciyorum bulamiyorsan portakalli hazır meyve suyunu yariyariya sulandirip icebilirsin diye düşünüyorum

8.gunden Günaydın limonlu suyum ve portakal suyum icildi diyetimin son gunu yarın rabbim nasip ederse tartilicam inş. emeklerimin karsiligini alirim inşallah dua edelim 99 lailahe illallah 100. De Muhammedin Resulullah diyip tespih cekelim

Merhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
İyi günler bu bir günlük ornek liste demiştiniz bunun bir haftalığı ya da aylığı var mı acaba? Yoksa bu listeyi tüm ay boyunca mi kullanacağız?

Son düzenleme:
merhaba yarin tartilinca burayi sonucu yazar misinz? yaninda takviye spor yaptiniz mi kacamak oldunuz mu ne yiyip ictiniz bahseder misniz

merhaba yarin tartilinca burayi sonucu yazar misinz? yaninda takviye spor yaptiniz mi kacamak oldunuz mu ne yiyip ictiniz bahseder misniz
Tabiki yazarim sonucu, hic kaçamak yapmadim cunku yemin etmistim diyete uyacagima, spor pek yapmadım bölgesel hareketler, ev isleri, cocuklarla ugrasiyorum zaten spor yapmaya hali kalmiyo insanin zor bir diyet
sabah ilik limonlu su, portakal suyu, normal su,
arada 1buyuk bardak sut, su,
oglen 5 kepce sebze corbasi, sodali ayran, su,
aksam marul, maydanoz, yesilsogandan salata uzerine cesni ve bir parcada peynir,
arada marmelattan meyvesuyu, su,
yesilcay, nescafe, cay bunlari hergun ictim.

Benimde bugün 8.gundu alisiyor insan 1 gun ara vericem belki yine bunu yaparim halsizlik bendede cok oluyordu

Tebrikler, ben 84,2 ile basladim yarin tartilip yazarim

Günaydın kizlar kilom tahminim gibi pek düşmemis 3,6 kg dusmusum 80,6 kg olmusum bundan sonraki diyetlerim 3 gunu gecmicek nede olsa 3 gunden sonra kilo vermem duruyo 1gunara verip baska diyete devam

Benimde diyet yine aksadı. 2 gunder ise girdim tempolu çalışıyorum ama yine de sadece sıvı tuketiyorum 8 gün daha sıvılarla devam sonra Dr. Pape diye bi alman doktor var onun diyetini yapcam zaten o diyet değil beslenme şekli gbi bir sey hem aç kalmiyorsun hem de fazla kilo varsa veriyorsun ya da var olan kilonun koruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…