1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

zor
çok halsiz kaldim bugün canım birsey istemiyor ama
öğle iki bardak ayran iki kayısı
akşam corba Kıvırcık yedim
suan aç değilim ama dayanmak zor oluyor bazen
sizin Nasıl gidiyor
Pes etme sakın o halsizlik dönemi geçici bende de oldu geçti

yok canım pes etmedim etmem de inşallah
arada bozma isteği geliyor ama
irademe sahip çıkıyorum

Bu diyeti uygulamak istiyorum ama en fazla 3 gün yapabilirim
Yarın başlayacağım da meyveleri el blender 'inden geçirsem olur mu?

Kızlar 22 gündür diyetteyim çok mutluyum diyetlerimde hiç 10 günün üzerine çıkamamıştım bu sefer olacak gibi hadi bakalım. 1 aya tamamladıktan sonra tartılıyorum (sıvı diyeti olarak ise 16.günüm)

Kantar bozulduğu için tartılamadım.

Sabah:
1bardak limonlu su
2 dilim karpuz (ağzımda su olana kadar çiğnedim)
1 fincan yarım limon sıkılmış yeşil çay

Ara öğün:
1bardak şekersiz tarçınlı süt

Öğlen:
Kocaman bir kase pulbiberli kekikli naneli limonlu cacık
9 fındık
1,5 lt su

Şimdiye kadar bunlar...

İkindiden sonraki plan;

Ara öğün:
2 dilim karpuz
1 fincan yeşil çay

Akşam:
2 dilim yağsız beyaz peynirle yapılmış bol yeşillikli yağsız tuzsuz salata

1 lt su

Canım incelme oldumu belirli şekilde bide püreye devammı ediyorsun bu arada iradene hayran kaldım kocaman maşaallah sanaaaaaabide istersen 5. Takıma gelsene bizede destek olursun hem sanada motivasyon olur ne dersin

Canım incelme oldumu belirli şekilde bide püreye devammı ediyorsun bu arada iradene hayran kaldım kocaman maşaallah sanaaaaaabide istersen 5. Takıma gelsene bizede destek olursun hem sanada motivasyon olur ne dersin
olmaz mı canım çok zayıfladım. 1 hafta sonra tartiliyorum toplamda kaç kilo verdigimi yazarim

Sabah:
1bardak limonlu su
2 dilim karpuz (ağzımda su olana kadar çiğnedim)
1 fincan yarım limon sıkılmış yeşil çay

Ara öğün:
1bardak şekersiz tarçınlı nescafe

Öğlen:
Bir kase pulbiberli kekikli naneli limonlu yoğurt
1 porsiyon susuz sebze yemeği

Ara öğün:
2 dilim karpuz
1 fincan rezeneli yeşil çay

Akşam:
Belli değil

2,5 lt su

Kızlar türkçe ogretmenligini kazandım onun şerefine dün kendime izin verdim ne yeşil çay içtim ne spor yaptım yedim yedim yattım hem nefsimi de köreltmis oldum bugün ise eski tempoyla devam sporumu yaptım şimdi de ev temizliği yapıyorum bugün sadece su ve kahve içeceğim. 2 ağustosta kilo bildirimi yapacağım

Hayırlı olsun. Başarın daim olsun inşaallah.

bu diyeti uzun süreli yapabilecek kişi var mı ? çok zor bu diyeti yapmak. 1 ayda 20 kg da çok fazla kayıp sağlıksız olur hızlı kilo kaybı

tebriklerrr...
Hayırlı olsun kardeşim. Hangi üniv.?

Kullandığınız diyeti toksin diyeti olarak 3 günlüğüne yapıyorum fazlası zararlı hatta 3 günlük detox diyetlerine bakarsanız çok benzerlerini görebilirsiniz aylık uygulamanızı kesinlikle tavsiye etmem ki toksin diyetlerinde haftaya yaydığınızda bile protein içerikli öğünler gereklidir ve probiyotik ürünler kişinin bağışıklık sistemine göre etkileri farklı olabilir yani fazla kullanımı kişiye göre zararlı olabilir bence bi uzman yardımıyla yapmanız daha yararlı olabilir.

Ben ara ara küçük katı şeyler tüketiyorum kızlar.
Mesela bugün canım sıvıyla başlamak istemedi.
Yoğurt + hurma yedim. Şimdi de portakal + üzüm.
Akşam sıvı içeceğim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…