- 27 Ağustos 2015
- 314
- 106
- 53
- 31
Peki 13 gunde nekadar kilo verdinizBende 1 ay yapmayı düşünüyorum 13.günüm bir şey olacağını sanmıyorum. Önemli olan proteini karbonhidratı ve vitaminleri vücuda sokmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki 13 gunde nekadar kilo verdinizBende 1 ay yapmayı düşünüyorum 13.günüm bir şey olacağını sanmıyorum. Önemli olan proteini karbonhidratı ve vitaminleri vücuda sokmak.
Pes etme sakın o halsizlik dönemi geçici bende de oldu geçtizor
çok halsiz kaldim bugün canım birsey istemiyor ama
öğle iki bardak ayran iki kayısı
akşam corba Kıvırcık yedim
suan aç değilim ama dayanmak zor oluyor bazen
sizin Nasıl gidiyor
Canım ben toplamda 21 gündür diyetteyim ilk 6 gün normal diyet yaptım geri kalab 15 günü sıvı diyeti hala devam ediyorum en son 9 kilo vermiştim şu an bilmiyorum 9 gün sonra tartilcamPeki 13 gunde nekadar kilo verdiniz
Olur tabiki deBu diyeti uygulamak istiyorum ama en fazla 3 gün yapabilirim
Yarın başlayacağım da meyveleri el blender 'inden geçirsem olur mu?
O zaman devam canımyok canım pes etmedim etmem de inşallah
arada bozma isteği geliyor ama
irademe sahip çıkıyorum
Canım incelme oldumu belirli şekilde bide püreye devammı ediyorsun bu arada iradene hayran kaldım kocaman maşaallah sanaaaaaabide istersen 5. Takıma gelsene bizede destek olursun hem sanada motivasyon olur ne dersinKızlar 22 gündür diyetteyim çok mutluyum diyetlerimde hiç 10 günün üzerine çıkamamıştım bu sefer olacak gibi hadi bakalım. 1 aya tamamladıktan sonra tartılıyorum (sıvı diyeti olarak ise 16.günüm)
olmaz mı canım çok zayıfladım. 1 hafta sonra tartiliyorum toplamda kaç kilo verdigimi yazarimCanım incelme oldumu belirli şekilde bide püreye devammı ediyorsun bu arada iradene hayran kaldım kocaman maşaallah sanaaaaaabide istersen 5. Takıma gelsene bizede destek olursun hem sanada motivasyon olur ne dersin
Kızlar türkçe ogretmenligini kazandım onun şerefine dün kendime izin verdim ne yeşil çay içtim ne spor yaptım yedim yedim yattım hem nefsimi de köreltmis oldum bugün ise eski tempoyla devam sporumu yaptım şimdi de ev temizliği yapıyorum bugün sadece su ve kahve içeceğim. 2 ağustosta kilo bildirimi yapacağım
tebriklerrr...Kızlar türkçe ogretmenligini kazandım onun şerefine dün kendime izin verdim ne yeşil çay içtim ne spor yaptım yedim yedim yattım hem nefsimi de köreltmis oldum bugün ise eski tempoyla devam sporumu yaptım şimdi de ev temizliği yapıyorum bugün sadece su ve kahve içeceğim. 2 ağustosta kilo bildirimi yapacağım