Uzmanlar da diyor ya zaten ; ayda 2-4 kg verebilmek en sağlıklısıdır diye. Malum dönemim bitti. Tüm şişliğimi attım. Şimdi düşüş zamanıSorunum bu zaten...2 kilonun nesini beğenmiyorsam
Ayda 6 kilo yapar...1.5 ayda ideal kiloya ulaşırım...hesap yapınca beğendim bak şimdi
Ben hep zaten 1 gece aç yatayım sabah hoopp 59 olayım istiyorum....tembelim tembel
9. günüm
başlangıç kilom: 70
güncel kilom: 67.8
halsizlik falan hiç olmadı ben de. gayet iyiyim yani.
Günaydınlar70-67.8= 2.2 kilo vermiş görünüyorum. devam edip etmeme konusunda kararsızım. başka şekilde daha farklı bir diyet mi yapsam diyorum. sen de durumlar nasıl
hulyacaa Merhaba canım, seninle hemen hemen aynı gunlerdeyiz,bi veriyorum bi alıyorum derken formülü buldum gibi,kaçamak yapmamak gerekiyor galiba dün 79dum bugün 78 olmuşum yine ve dün yaklaşık 30 dakika yürüyüş yaptımbelki vicdan çorbasındandir akşam 3 tabak içtim
Evet haftasonuna kadar devam ederim,kilo veremezsem pztesi itibariyle pirinç lapası diyeti var ona geçebilirim,irtibatı koparmayalım,Hangimiz güzel böyle çok kilo verdiren bi diyet bulursak haberleselimBen bıraktım ya canım. Başka diyet arayışı içindeym. Sen devam edecek misin ppeki
O zaman yeni diyet bulana kadar burdaki diyeti bırakma,hem bulana kadar da gram bile versen kâr kârdırBen hep giriyorum canım. Yazalım birbirimize muhakkak :)
Daha diyet bulamadım kkendime ama
O zaman yeni diyet bulana kadar burdaki diyeti bırakma,hem bulana kadar da gram bile versen kâr kârdır
Aahh ben bugünü hiç yazmayayım...eşimin doğum gününü iki ayrı yerde kutladık...akşam da cümbür cemaat yemeğe gittik
Yarın vicdan çorbası mı içerim naparım bilmiyorum...sadece su içsem anca diyeyim siz anlayın....
Tartıya çıkıp moralimi bozmıycam
Merhaba, tabiki bizim önceliğimiz de sağlığımız ama kendi adıma söyleyeyim bıktım bu kilolardan,yine de teşekkür ederim,ben dikkat ediyorum yediğime içtiğime,ya alıştım diyete ya da normal zamanda da az yediğim için bu diyet beni öyle zorlamıyorHanimlar herkesin karari kendine tabi kim neye inanmak istiyorsa onu yapar ama sizlere onerecegim tek sey canan karatay hocamizdir :) ben onun sayesinde ilk ay 9 kilo sonrasinda 6 kilo verdim. Hemde saglikli bir sekilde.lutfen sagliginizi tehlikeye atacak seylerden uzak durun :) hicbirsey bizden degerli degil
Bu arada diyeti sen de mi yapıyorsun yoksa erkek kardeşin adına mı yazıyorsun,eğer erkek kardeşin yapıyorsa diyeti daha fazla bişeyler yemesi gerek bana göre 130 kilo muydu2 günde 3 kilo gitti :)
Ay gerçekten canım. Benim de en çok hoşuma giden bu sıvı ağırlıklı beslenme metodu oldu. Çok memnunum çok da rahatım. Arada kaçamak yapabilmenin özgürlüğü ve haftada 1-2 gün katı beslenebilmem cabası.Merhaba, tabiki bizim önceliğimiz de sağlığımız ama kendi adıma söyleyeyim bıktım bu kilolardan,yine de teşekkür ederim,ben dikkat ediyorum yediğime içtiğime,ya alıştım diyete ya da normal zamanda da az yediğim için bu diyet beni öyle zorlamıyor
Siz tam olarak hangi diyeti yaptınız?biraz bilgi verir misiniz,belki hem daha sağlıklı olur bizim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?