Vicdan çorbası mıııMerhabalar,
Hemen menümü paylaşayım
Öğlen 1 kase yoğurt yedim
Ara 1 bardak kahve
Akşamyemeği
Vicdan çorbası yaptım acılı 2 kase içtim,çok ama çok güzel bir çorba,mutlaka deneyin derim,ben bayıldım,bu arada 2 kare dilim minik çikolata yedim
Bence süper!10 günde 2 kilo az yagözüm yemedi şimdi
Sorunum bu zaten...2 kilonun nesini beğenmiyorsamBence süper!
10 günde 2 kilo az yagözüm yemedi şimdi
Sanırım koruyor kendini onun için ben her Pazar mola günü veriyorum kendime,mesela ben tüm hafta tuvalete çıkamıyordum ama pztesi günü çıktım,zaten diyetisyen lerde 1 gün mutlaka normale dönün diyor
Menün gayet güzel ama sakın bırakma,devam et düşün bi yaza göbekli koca popolu girmek istemezsin dimi
Bende yarın başlıyorum kızlar
Menulerinize bir bakıyım
Ne var ne yokmuş
Nr zamandır yapıyorsunz en fazla kac kılo verdinz acaba
Aslında iyi ama diyeti paylaşan arkadaş daha çok verdiği için bize az geliyor
benim şükür tuvalet sorunum yok. o konuda iyiyim ama herkes tek tip diye beslenme şeklimi beğenmedi evde. benden önce onlar sıkıldı
merhabalar hoş geldinbenim yarın 9. günüm olacak. sabah tartılacağım bakalım ama öyle diyeti paylaşan arkadaş gibi gitmedi kilolar hemen
Hoşgeldin aramıza, Elif ti değilmi adın,ortalama haftada 2 kilo veriyoruz canım,ilk 2 gün geçtikten sonra alisiyorsun,hadi bakalım hepimize bol kilo vermelerBende yarın başlıyorum kızlar
Menulerinize bir bakıyım
Ne var ne yokmuş
Nr zamandır yapıyorsunz en fazla kac kılo verdinz acaba
9gunde hıc tartılmadın mi bendaha önce denedim ama çok halsizlik oldu diye bırakmıştım sende olmadı mı halsizlik?
Hoşgeldin aramıza, Elif ti değilmi adın,ortalama haftada 2 kilo veriyoruz canım,ilk 2 gün geçtikten sonra alisiyorsun,hadi bakalım hepimize bol kilo vermeler
8 günde 2.2 süper
Karşıdan devam et demek kolay tabi sıkılmışsındır 8 günde...
İstersen dukana dön
3.gün -800...toplam 1.5 kilogüncel kilo 65.4
Hızlı gidiyor gibi ama son 2-3 kiloyu da çok hızlı almıştım...sanırım onlar gidiyor...asıl sıkıntı 63 ten aşağıya inebilmek
Aynen...ben zaten her diyette böyle önden 2-3 kiloyu çabuk veriyorum...ama kendimi parçalasam 59-60 ı yıllardır göremedim...illaki bi sorun çıkıyor ve 62 lerde bırakıyorum...sonra hoopp 66...ömrüm diyetle geçti yaaoo gayet güzel. ilk baş ödem falan atıyor ya insan ondan çabuk oluyor. maşallah
Aynen...ben zaten her diyette böyle önden 2-3 kiloyu çabuk veriyorum...ama kendimi parçalasam 59-60 ı yıllardır göremedim...illaki bi sorun çıkıyor ve 62 lerde bırakıyorum...sonra hoopp 66...ömrüm diyetle geçti yaa
hulyacaa dukan için arkadaş şart...ya da yalnız yaşaman lazım...aileyle olmuyor malesef...ayrı ayrı yemek pişirmek eziyet...ben ne zaman kendime tavuklu bi dukan yemeği yapsam herkes benimkinden yiyor :)
Peki kıyafetlerde değişiklik var mı? Hani 4.günden sonra farkı göreceksiniz demişya konu sahibi
Tozunu duymamışım hiç...annen onunla mı verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?