1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

oo yarın güzel bir maksat için kaçamak var o zaman alıştı mı bünyen diyete baksana canın bir şey istemiyormuş senin de ben gibi

N nenanana ben yaptım gayet güzel geçmişti. sevmiştim ben. öyle aç falan da kalmadım o zamanlar. ama tabi aynı tarz şeylerden sıkılmıyorsan yapılacak bir şey
aynı tarz yemekten değil de rejimden sıkılıyorum ben .hatta her gün tartılmak da istemyorum am işte insan rahat durmuyor.çok iyi giden rejimlerimi tartıda vremediğimi ya da biraz geri aldığımı görünce bıraktım zamanında.tekrar tekrar başlamak da insanın psikolojsini yoruyor.öyle bir kısır döngü işte

Bırakmaaaaaaa sakın....
Yazı düşün..geldi geliyor...hayallerine ulaşmadan bırakma...eğer sıkıntı yaşamıyorsan tabii

Çorba olunca hep annemler zararlı böyle beslenmek diyor yarın 9.güne gireceğim

oo yarın güzel bir maksat için kaçamak var o zaman alıştı mı bünyen diyete baksana canın bir şey istemiyormuş senin de ben gibi
Alıştı herhalde :)
Bugün kızımın veli toplantısı vardı...kahve içip çıktım...sonra beraber alışverişe gittik yarın için...su bile alamadım koşturmacadan...sonra eve geldim hazırlık falan derken bi kahve bi ayran içtim...sonra çorba aklıma geldi ama baktım geç olmuş..hadi içme ölmezsin dedim kahve yaptım :)

Çorba olunca hep annemler zararlı böyle beslenmek diyor yarın 9.güne gireceğim
Haa anne olayı başka tabii..kızım ben de yapıcam sıvı diyeti dedi,öyle bi bakmışım ki hemen tamam tamam yapmam dedi
Gelişim çağında çok sakıncalı...sen kaç yaşındasın ki,sanırım ben bayağı bi ablayım

Şimdiki kilonla kısa bir sürede verirsin kilonu dukanla. çünkü ne kadar fazla kilo varsa hemen etkisi fazla oluyor. Ben yaptığım zamanlar çok istikrarlı bir şekilde yaptım. sonra elimde olmayan sebeplerden bıraktım yoksa ooo tığ gibi olacaktım ne güzel ben tartıya da o zamanlar az çıktım. insan zayıfladıkça daha çok dikkaet ediyor her şeye. sürekli tartılırım ben mesela. diyet yapayım yapmayım habire sabahları kıyafetleri çıkarıp bakarım kaçım diye.

Dukanda harika tarifler var...hergün değişik bişey yapıyodum ben...hatta çikolata ve pasta...kahvaltı tarifleri,ekmek,pizza,tavuklu yemekler
Sıvı diyetini devam ettirebildiğim kadar yapıcam....sonra hoopp dukana

25 yaşındayım ben. önceden bu kadar kilo sorununu takmıyordum. 83 iken bıngıl bıngıl geziyordum kilolar ve kısa elbiseler ile. sonra 71 e bi düştüm anamm ne yapmışım ben deyip bütün kıyafetlerimi dağıttım. şimdi de 68e düşünce havaya mı girdim ne daha zayıf olmalıyım diye düşündüm aslında herkes normalden daha zayıf olduğumu düşünüyor ama daha yaşım genç bekarım. azıcık daha zayıf olayım diye girdim diyet işine yine

yaa olmadı bir dukan da deneriz artık denemediğim şey kalmadı yaa bu hafta bir geçsin bakalım.

Sana yakışıyor kilo diyenlere aldanma...tamam büyümüşsün sen artık yeter
Boyun uzun..ne giysen yakışır..şööyle salına salına...gelinlik giyeceksin daha...60 ideal bence...ama daha havalı olsun diyosan 59-58

Boy kilo aradında 10 fark olmalı diyorum ben...170 boya 60 kilo gibi...yani normal bi vücuda en yakışan kilo..çoğu da zor azı da

yaa olmadı bir dukan da deneriz artık denemediğim şey kalmadı yaa bu hafta bir geçsin bakalım.

1 haftalık deneme süreci diyorsun ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım gibi. her faydalı şeyi yiyemiyor insan diye

benim zayıf halimi başkalarını geçtim kendim bile bilmiyorum o derece ürünü alırken 60 pahalı gelir 59 az gelir o hesap. 60 olsam bu seferde keşke 59 olsam der insan. daha havalı

hulyacaa 9 günde kaç kilo verdin?
10.günde bırakabilirsin aslında...

Merhabalar,
Hemen menümü paylaşayım
Öğlen 1 kase yoğurt yedim
Ara 1 bardak kahve
Akşamyemeği
Vicdan çorbası yaptım acılı 2 kase içtim,çok ama çok güzel bir çorba,mutlaka deneyin derim,ben bayıldım,bu arada 2 kare dilim minik çikolata yedim

Sanırım koruyor kendini onun için ben her Pazar mola günü veriyorum kendime,mesela ben tüm hafta tuvalete çıkamıyordum ama pztesi günü çıktım,zaten diyetisyen lerde 1 gün mutlaka normale dönün diyor
Menün gayet güzel ama sakın bırakma,devam et düşün bi yaza göbekli koca popolu girmek istemezsin dimi

Akşamları ne yiyorsunuz

Akşamda çorba icebilir miyiz
Akşamla öğlen i değiştiriyorum ben öğlen yoğurt Akşam çorba içiyorum,malum eşimle berebar masa birlikte oturalim diye böyle yapıyorum ben,aslında diyetin orjinalinde yağsız labne var onu yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…