1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben de çok sevdim böyle beslemeyi.
Harikasın canım
Acılı patlıcan nedir?

Arpa şehriyeli tavuklu çorba içiyorum. Daha önceden vardı. Bir süre sonra greyfurt suyu içerim.
Bugün su kabağı çorbası yapacağım.
Siz neler yapıyorsunuz

Bu arada diyeti sen de mi yapıyorsun yoksa erkek kardeşin adına mı yazıyorsun,eğer erkek kardeşin yapıyorsa diyeti daha fazla bişeyler yemesi gerek bana göre 130 kilo muydu
Kardeşim yapıyor. Öglen akşam çorba çekirdek antep fıstığı ceviz portakal suyu limonlu su yiyor bayağı bir şey. Karnım acıkmiyor diyor

Bugün kendime ceza verdim...
3 nescafe
1 bardak süt ve su...
Birazdan da mercimek çorbasıyla günü kapatıcam...

5.gün sabahı -1.7 kilo....
Yaptığım kaçağı nasıl ağır ödedim ya
2 günüm boşa gitti resmen...bi de sıvı alımım az diye düşünüyorum...bugün bol bol su ve bitki çayı içicem...

Merhaba Hanımlar..
Sıvı diyetine bugün başladım. Boy 164 cm. Kilo 61.2 tam 1 hafta sonra sonuçları burada paylaşacağım. Troit hastasıyım ve çok zor kilo veriyorum. Bakalım bu diyet işe yarayacak mı..
Bu saate kadar yiyip içtiklerim aşağıda..

Sabah : 1 bardak limonlu
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 adet ceviz

Ara : Sade Türk kavesi

Öğle : Yağsız sebze çorbası ( kereviz , soğan , ve kabakla yapıldı) 2-kupa içtim
Yaklaşık 1/2 lt ayran

Benim diyet topallıyor
Bi gün sıvı bi gün karışık şeklinde...böyle devam bakalım..en azından veremesem de almam...

kızlar bende bugün tekrara başladım devam edersek inanın kilo veriyoruz , asıl mesele devam etmek pes etmemek bir haftanınsonunda aç kilo verdiyimi yazıcam buraya inşallah

Kizlar bende daha once baslamistim ama devami gelmemisti birakmistim yarin tekrsr basliyorum insallah, bu sefer kararliyim eger devam edersem sonucu bildiririm baslangic kilom: 72

Devam eden yok mu bu diyete? Ben haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum seyahatteyim çünkü. Pazar evde olacağım alışverişimi yapıp pazartesi başlayacağım.

Bu sabah 66 kg ile bu diyete başladım. Bakalım kaç kilo vereceğim.

Gün içinde çok etkilenmedim ilk günüm ama şu amda karnım guruldmaya başladı

Uyandığımda tartıldım ve 64,7 kilo olmuşum yani 1 günde 1,3 kg gitti ödemi attık heralde yarında regl günüm onun şişliğide vardır sanırım

Günaydınlar bu sabah 64,6 kg çıktım. 100 gr oynamış ama regl oldum sabah onun etkisiyle eksilerim görünmüyor. 2-3 gün sonra gitmeye başlar kilolar

Merhabalar bende başladım bu diyete hiç acikmadim dün 1. Günüm du 75.4 ile başladım bugün 74.1 bu diyetle 65 e dusebilecekmiyim bakalım
Sabah
ılık limonlu su
2 ceviz
Portakal suyu
Ara
Süt tarçınlı
Öğlen
Mercimek çorbası 2 kase
Ara
portakal greyfurt suyu
Ayran
Aksam
yogurtlu avokado (yarım )
Öğlen 1 saat yürüyüş
Aksam 1 saat spor yaptım suyumu hep limonlu içtim
Sen neler yedin canım

Günaydınlar bu sabah 64,6 kg çıktım. 100 gr oynamış ama regl oldum sabah onun etkisiyle eksilerim görünmüyor. 2-3 gün sonra gitmeye başlar kilolar[/QUOsen bıraktınmi bu diyeti canım
Günaydınlar bu sabah 64,6 kg çıktım. 100 gr oynamış ama regl oldum sabah onun etkisiyle eksilerim görünmüyor. 2-3 gün sonra gitmeye başlar kilolar
Bıraktınmi canım sen bu diyeti kimsecikler yok burda

Bıraktınmi canım sen bu diyeti kimsecikler yok burda
Bırakmadım devam ediyorum cumartesi ödül günü yapcaktım kendime ama bugünde geç uyanınca aksadı :) dikkat ediyorum ama yediğime de kilo almadım sanit duruyorum şu anda yarın sabah kaldığım yerden devam. Burda kimse olmayınca kendime günlük açtım gelmek istersen beklerim "şımarığın diyet günlüğü" :)

Mrb aranıza yeni katıldım bu diyet listesını gormem vesile oldu
Daha oncesınde bırcok dıyet deneyıp zayıflamıs biri olarak 108 kg ıken bu diyetı gordum ve yapmalıyım dedm troıt hastalıgım ve ınsulın dırencım yuksek tedavı goruyorum ama zayıflamam zor oluyo bugun 5.gunum ve seker ılacı ıcmeme ragmen ne tansıyon ne seker problemı yasamadm suan tam 102 kgyum ve reglı donemım salı gunu tam bır hafta olucak ve kgmu yazıcam saglıksız gorunsede aclık hısetmedm vede rahatsızlanmadm cok sukur
Herkesın bunyesı farklıdır ınsallah daha cok verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…