• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhabalar,
Hemen menümü paylaşayım
Öğlen 1 kase yoğurt yedim
Ara 1 bardak kahve
Akşamyemeği
Vicdan çorbası yaptım acılı 2 kase içtim,çok ama çok güzel bir çorba,mutlaka deneyin derim,ben bayıldım,bu arada 2 kare dilim minik çikolata yedim
Vicdan çorbası mııı :KK57:
Tarif lütfen :)

Sorunum bu zaten...2 kilonun nesini beğenmiyorsam :63:
Ayda 6 kilo yapar...1.5 ayda ideal kiloya ulaşırım...hesap yapınca beğendim bak şimdi :KK53:
Ben hep zaten 1 gece aç yatayım sabah hoopp 59 olayım istiyorum....tembelim tembel :KK22:

Bende yarın başlıyorum kızlar
Menulerinize bir bakıyım:-)
Ne var ne yokmuş
Nr zamandır yapıyorsunz en fazla kac kılo verdinz acaba:-)

10 günde 2 kilo az ya :KK43: gözüm yemedi şimdi

Aslında iyi ama diyeti paylaşan arkadaş daha çok verdiği için bize az geliyor :KK48:

Sanırım koruyor kendini onun için ben her Pazar mola günü veriyorum kendime,mesela ben tüm hafta tuvalete çıkamıyordum ama pztesi günü çıktım,zaten diyetisyen lerde 1 gün mutlaka normale dönün diyor

Menün gayet güzel ama sakın bırakma,devam et düşün bi yaza göbekli koca popolu girmek istemezsin dimi :eek:

benim şükür tuvalet sorunum yok. o konuda iyiyim ama herkes tek tip diye beslenme şeklimi beğenmedi evde. benden önce onlar sıkıldı :KK48:

Ne var ne yokmuş

merhabalar hoş geldin :KK52:benim yarın 9. günüm olacak. sabah tartılacağım bakalım :KK51: ama öyle diyeti paylaşan arkadaş gibi gitmedi kilolar hemen :KK8:

Aslında iyi ama diyeti paylaşan arkadaş daha çok verdiği için bize az geliyor :KK48:

benim şükür tuvalet sorunum yok. o konuda iyiyim ama herkes tek tip diye beslenme şeklimi beğenmedi evde. benden önce onlar sıkıldı :KK48:

merhabalar hoş geldin :KK52:benim yarın 9. günüm olacak. sabah tartılacağım bakalım :KK51: ama öyle diyeti paylaşan arkadaş gibi gitmedi kilolar hemen :KK8:

9gunde hıc tartılmadın mi bendaha önce denedim ama çok halsizlik oldu diye bırakmıştım sende olmadı mı halsizlik?

Ne var ne yokmuş
Hoşgeldin aramıza, Elif ti değilmi adın,ortalama haftada 2 kilo veriyoruz canım,ilk 2 gün geçtikten sonra alisiyorsun,hadi bakalım hepimize bol kilo vermeler

9gunde hıc tartılmadın mi bendaha önce denedim ama çok halsizlik oldu diye bırakmıştım sende olmadı mı halsizlik?

9. günüm :cool:
başlangıç kilom: 70
güncel kilom: 67.8

halsizlik falan hiç olmadı ben de. gayet iyiyim yani.
:KK28:

Hoşgeldin aramıza, Elif ti değilmi adın,ortalama haftada 2 kilo veriyoruz canım,ilk 2 gün geçtikten sonra alisiyorsun,hadi bakalım hepimize bol kilo vermeler

Günaydınlar:KK52:70-67.8= 2.2 kilo vermiş görünüyorum. devam edip etmeme konusunda kararsızım. başka şekilde daha farklı bir diyet mi yapsam diyorum. sen de durumlar nasıl :KK54:

8 günde 2.2 süper :nazar:
Karşıdan devam et demek kolay tabi sıkılmışsındır 8 günde...
İstersen dukana dön

8 günde 2.2 süper :nazar:
Karşıdan devam et demek kolay tabi sıkılmışsındır 8 günde...
İstersen dukana dön

Diyeti yapan arkadaş baya kilo verince ve tek tip şeylerle bu kadar kilo verince insan garip oluyor :KK48: Dukan için vaktim yok. o diyet daha kolay ama hazırlık aşaması yemekleri hazırlamak zahmetli.o_O
peki sen de durumlar nasıl bakalım. :KK51:

3.gün -800...toplam 1.5 kilo:KK49: güncel kilo 65.4
Hızlı gidiyor gibi ama son 2-3 kiloyu da çok hızlı almıştım...sanırım onlar gidiyor...asıl sıkıntı 63 ten aşağıya inebilmek

3.gün -800...toplam 1.5 kilo:KK49: güncel kilo 65.4
Hızlı gidiyor gibi ama son 2-3 kiloyu da çok hızlı almıştım...sanırım onlar gidiyor...asıl sıkıntı 63 ten aşağıya inebilmek

oo gayet güzel:KK9:. ilk baş ödem falan atıyor ya insan ondan çabuk oluyor. maşallah :nazar:

hulyacaa hulyacaa dukan için arkadaş şart...ya da yalnız yaşaman lazım...aileyle olmuyor malesef...ayrı ayrı yemek pişirmek eziyet...ben ne zaman kendime tavuklu bi dukan yemeği yapsam herkes benimkinden yiyor :)

oo gayet güzel:KK9:. ilk baş ödem falan atıyor ya insan ondan çabuk oluyor. maşallah :nazar:
Aynen...ben zaten her diyette böyle önden 2-3 kiloyu çabuk veriyorum...ama kendimi parçalasam 59-60 ı yıllardır göremedim...illaki bi sorun çıkıyor ve 62 lerde bırakıyorum...sonra hoopp 66...ömrüm diyetle geçti yaa

Aynen...ben zaten her diyette böyle önden 2-3 kiloyu çabuk veriyorum...ama kendimi parçalasam 59-60 ı yıllardır göremedim...illaki bi sorun çıkıyor ve 62 lerde bırakıyorum...sonra hoopp 66...ömrüm diyetle geçti yaa

ilk önce evet kısa sürede veriliyor kilo sonra da vermek zorlaşıyor. insan da sıkılıp bırakıyor geri alıyor verdiğini de.

Peki kıyafetlerde değişiklik var mı? Hani 4.günden sonra farkı göreceksiniz demişya konu sahibi

hulyacaa hulyacaa dukan için arkadaş şart...ya da yalnız yaşaman lazım...aileyle olmuyor malesef...ayrı ayrı yemek pişirmek eziyet...ben ne zaman kendime tavuklu bi dukan yemeği yapsam herkes benimkinden yiyor :)

kesinlikle. 1 defa yaptım o zaman da ailem akrabalarım bile çok yardımcı oldu:KK51:. ama şimdi başlayamam tekrardan. yulaf kemeği almıştım birçok. bazıları bozuldu. annem başlayacağım dersem hemen hatırlatır. bi de sen iyisin taktın kilona diyor. :KK48:ama dediğim gibi tozunu kullanacağım yazın. annem 3 haftada 6 kilo vermişti. geri de almadı hiç. yazın o da kullanacak hatta.

Peki kıyafetlerde değişiklik var mı? Hani 4.günden sonra farkı göreceksiniz demişya konu sahibi

görenler zayıflamışsın diyor. kıyafetlerde o kadar abes bir değişim yok. belki de ödem mi verdik ne. göbeği olan biri değilim zati. bel çevrem yani simitim var :KK23:aslında şu an spor yapıyor olsam süper giderdi. anca yazın yapabilirim. taktım yani illa 60 olacağım :-)

Tozunu duymamışım hiç...annen onunla mı verdi?

Tozunu duymamışım hiç...annen onunla mı verdi?

evet. toz şeklinde. süte katılıp tüketiliyor. ilk 3 gün boyunca 3 saat arayla 5 defa bu içeceği içiyorsun. baya yoğun şekerli gibi bile tadı hatta. sonra 4. gün sabah kahvaltısı yapıyorsun. öğlen ve akşam yine bu içecek. ürün bitesiye kadar devam ediyorsun. bol su içmek lazım bir de. internette çok duyunca almıştım hemen anneme. fiyatı pahalı ama yine de değer.

Back