• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Sorunum bu zaten...2 kilonun nesini beğenmiyorsam :63:
Ayda 6 kilo yapar...1.5 ayda ideal kiloya ulaşırım...hesap yapınca beğendim bak şimdi :KK53:
Ben hep zaten 1 gece aç yatayım sabah hoopp 59 olayım istiyorum....tembelim tembel :KK22:
Uzmanlar da diyor ya zaten ; ayda 2-4 kg verebilmek en sağlıklısıdır diye. Malum dönemim bitti. Tüm şişliğimi attım. Şimdi düşüş zamanı :KK55::KK55::KK55:

9. günüm :cool:
başlangıç kilom: 70
güncel kilom: 67.8

halsizlik falan hiç olmadı ben de. gayet iyiyim yani.
:KK28:

Günaydınlar:KK52:70-67.8= 2.2 kilo vermiş görünüyorum. devam edip etmeme konusunda kararsızım. başka şekilde daha farklı bir diyet mi yapsam diyorum. sen de durumlar nasıl :KK54:
hulyacaa hulyacaa Merhaba canım, seninle hemen hemen aynı gunlerdeyiz,bi veriyorum bi alıyorum derken formülü buldum gibi,kaçamak yapmamak gerekiyor galiba dün 79dum bugün 78 olmuşum yine ve dün yaklaşık 30 dakika yürüyüş yaptımbelki vicdan çorbasındandir akşam 3 tabak içtim

hulyacaa hulyacaa Merhaba canım, seninle hemen hemen aynı gunlerdeyiz,bi veriyorum bi alıyorum derken formülü buldum gibi,kaçamak yapmamak gerekiyor galiba dün 79dum bugün 78 olmuşum yine ve dün yaklaşık 30 dakika yürüyüş yaptımbelki vicdan çorbasındandir akşam 3 tabak içtim

Ben bıraktım ya canım. Başka diyet arayışı içindeym. Sen devam edecek misin ppeki

Ben bıraktım ya canım. Başka diyet arayışı içindeym. Sen devam edecek misin ppeki
Evet haftasonuna kadar devam ederim,kilo veremezsem pztesi itibariyle pirinç lapası diyeti var ona geçebilirim,irtibatı koparmayalım,Hangimiz güzel böyle çok kilo verdiren bi diyet bulursak haberleselim

Ben hep giriyorum canım. Yazalım birbirimize muhakkak :)
Daha diyet bulamadım kkendime ama:KK51:

Bugünkü menümü paylaşıyorum arkadaşlar
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak portakal suyu
1 adet ceviz
Ara
Yarım litre limonlu su
1 kaşık yulaf kepekli 1 kase yoğurt
3 bardak az sütlü şekersiz kahve

Kızlar menümün devamı
1,5 bardak portakal suyu
Akşam
Kocaman bir kase vicdan çorbası
1 dilimçavdar ekmeği

Aahh ben bugünü hiç yazmayayım...eşimin doğum gününü iki ayrı yerde kutladık...akşam da cümbür cemaat yemeğe gittik :KK61:
Yarın vicdan çorbası mı içerim naparım bilmiyorum...sadece su içsem anca diyeyim siz anlayın....
Tartıya çıkıp moralimi bozmıycam :KK59:

Aahh ben bugünü hiç yazmayayım...eşimin doğum gününü iki ayrı yerde kutladık...akşam da cümbür cemaat yemeğe gittik :KK61:
Yarın vicdan çorbası mı içerim naparım bilmiyorum...sadece su içsem anca diyeyim siz anlayın....
Tartıya çıkıp moralimi bozmıycam :KK59:
:KK70::KK70:Sıkma canını yarına bi vicdan herşey tamam dır,yatmadan yoğurt kürü yap bari

Hanimlar herkesin karari kendine tabi kim neye inanmak istiyorsa onu yapar ama sizlere onerecegim tek sey canan karatay hocamizdir :) ben onun sayesinde ilk ay 9 kilo sonrasinda 6 kilo verdim. Hemde saglikli bir sekilde.lutfen sagliginizi tehlikeye atacak seylerden uzak durun :) hicbirsey bizden degerli degil

Hanimlar herkesin karari kendine tabi kim neye inanmak istiyorsa onu yapar ama sizlere onerecegim tek sey canan karatay hocamizdir :) ben onun sayesinde ilk ay 9 kilo sonrasinda 6 kilo verdim. Hemde saglikli bir sekilde.lutfen sagliginizi tehlikeye atacak seylerden uzak durun :) hicbirsey bizden degerli degil
Merhaba, tabiki bizim önceliğimiz de sağlığımız ama kendi adıma söyleyeyim bıktım bu kilolardan,yine de teşekkür ederim,ben dikkat ediyorum yediğime içtiğime,ya alıştım diyete ya da normal zamanda da az yediğim için bu diyet beni öyle zorlamıyor
Siz tam olarak hangi diyeti yaptınız?biraz bilgi verir misiniz,belki hem daha sağlıklı olur bizim içinde

kızlar günaydın
4. güne girdim durum şöyle
76-75,4-74,8-74,3 olarak gidiyor.çok değişik bir şey yapmıyorum.açıkçası hiç acıkmıyorum da.çok sevdim ben bu diyeti.çorbaları hazırlaması da kolay oluyor.iki saat ne yiyeyim diye düşünme derdi yok.değişik karışımlar deniyorum:-)
dün yediklerim şöyle mesela:
sabah greyfurt+portakal suyu,10 fındık
ara:büyük bir dilim tiramisu,yanında kahve
öğlen:kabak+kereviz çorbası
ara:ödem attırıcı kiraz sapı ve mısır püskülü çayı
ara:greyfurt suyu
akşam:acılı patlıcan,yer elması soğan karışımı çorba,yanında yoğurt üstüne türk kahvesi şekersiz
ara:naneli maydanozlu ayran
total 3 lt su

sabah ve akşam yarım saat de spor yaptım.trambolin var bende zıplıyorum.tavsiye ederm süper birşey

mutluyum bügün valla ödemim gidiyor yavaş yavaş.yani günde 500 gram vermek benim için süper ötesi..arada kaçamağımı da yapıyorum suçluluk duymadan yola devam ediyorum sonra.inşallah durma olmaz.:KK9:

Merhaba, tabiki bizim önceliğimiz de sağlığımız ama kendi adıma söyleyeyim bıktım bu kilolardan,yine de teşekkür ederim,ben dikkat ediyorum yediğime içtiğime,ya alıştım diyete ya da normal zamanda da az yediğim için bu diyet beni öyle zorlamıyor
Siz tam olarak hangi diyeti yaptınız?biraz bilgi verir misiniz,belki hem daha sağlıklı olur bizim içinde
Ay gerçekten canım. Benim de en çok hoşuma giden bu sıvı ağırlıklı beslenme metodu oldu. Çok memnunum çok da rahatım. Arada kaçamak yapabilmenin özgürlüğü ve haftada 1-2 gün katı beslenebilmem cabası.

Back