- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Bende başlayım kızlar sizinle pazartesi günü uygun muolur başlayalım :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başlayım kızlar sizinle pazartesi günü uygun muolur başlayalım :):)
başlayalımolur başlayalım :):)
Tamam kızlar dönmek yok ama en azından 10 gun kesinlikle yapalım üEveet pazartesı mılad olsun bıze
okkkkkkkkkk :):)Tamam kızlar dönmek yok ama en azından 10 gun kesinlikle yapalım ü
sürekli dışarıda yemek zorunda olmak işi zorlaştırıyor, enerjim düşüyor
Peki canım benım 3 uncu gunum hıc kacamak bıle yapmadım nerdeyse
kaç gr gitti :)
Ay ne kadar sabırlısın ben artık baskül ile yatacağım desem yeridir sabah tartıl lütfen bizide motive etPeki canım benım 3 uncu gunum hıc kacamak bıle yapmadım nerdeyse
Ay ne kadar sabırlısın ben artık baskül ile yatacağım desem yeridir sabah tartıl lütfen bizide motive et
Yok canım senden iyi haber alırsam çok motive olacak bana bu hafta niyetliyim çok borcum varSen başladın mı ?
Yok canım senden iyi haber alırsam çok motive olacak bana bu hafta niyetliyim çok borcum var
Ay keşke benimde sekiz kilo olsa vermem gereken Amin bu arada ne çorbası içtin sürekli çorba ve meyve suyu mu içtin canımAnladım Allah kabul etsın umaırm olur ben 8 kılo vermek ıstıyorum .
Ay keşke benimde sekiz kilo olsa vermem gereken Amin bu arada ne çorbası içtin sürekli çorba ve meyve suyu mu içtin canım