• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhabalar nasıl yapıyorsunuz peki bende başlıcam ama ayrıntılı bilgim yok maalesef

bu başlığın ilk sayfasında diyet listesi paylaşan bir arkadaş vardı.

ben onun listesine göre ilerliyorum 3. gün şimdiye kadar bozmadım diyeti sadece labne sevmiyorum onu yemedim.

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.

selam bu diyete başladım 3. gün çok iyi gidiyor.

sadece merak ettiğim bazı konular var 1 ay uzun bir süre gibi geldi bu süre sonunda çok sıvı almaktan bağırsak ve böbrek fonksiyonlarında kötüye giden bir durum oldumu?

sıvı diyetinde bugün 5. günüm tartıda çok düşüş olmadı ama yanlardaki fazlalıklarda bir erime oldu:)

dün itibari ile zumbaya da başladım. inanılmaz hareketli ve kalori harcıyorsunuz

sıvı diyetinde bugün 5. günüm tartıda çok düşüş olmadı ama yanlardaki fazlalıklarda bir erime oldu:)

dün itibari ile zumbaya da başladım. inanılmaz hareketli ve kalori harcıyorsunuz

Tebrik ederim:)
Kilo kayıpları her zaman hemen yansımayabiliyor tartıya, incelmenizden anlıyormuşsunuz zaten:)

Benim 3. günüm bitti, ilk 2 gün 2 kilo verdim ama 45 dakika Leslie de yaptım.

Bakalım 1 hafta sonunda sonuç ne olacak:)
Haberleşiriz,

Yorumların hepsini okumadım ama beslenme ve diyetetik okumakta olan biri olarak söyleyebilirim ki konusunu açtığınız diyet bana pek sağlıklı gelmedi. Meyve suyu ve suyla olmaz böyle iş. Detokslar da sanıldığı gibi aralıksız uygulanabilecek şeyler değildir. Detoks diyet de değildir vücudu arındırmaktır ve aylarca aynı şekilde sadece sıvıyla falan beslenilmez. 1 öğüne tavuk salata balık vs gibi şeylerden eklenebilir. Hep tek tip beslenme vücudun dengesini bozar. Detoks da en fazla 1 hafta -ki onu bile önermiyorum- yapılmalı bence. Ondan sonra yenenlere dikkat edilerek spor yaparak vs istenilen kilo kaybı sağlanır. Ama böyle sıvı diyetleri gibi şeylerle sadece bağırsaklarınızı afedersiniz bozarsınız. Kendimden biliyorum bizzat deneyimlemiştim :)

Yorumların hepsini okumadım ama beslenme ve diyetetik okumakta olan biri olarak söyleyebilirim ki konusunu açtığınız diyet bana pek sağlıklı gelmedi. Meyve suyu ve suyla olmaz böyle iş. Detokslar da sanıldığı gibi aralıksız uygulanabilecek şeyler değildir. Detoks diyet de değildir vücudu arındırmaktır ve aylarca aynı şekilde sadece sıvıyla falan beslenilmez. 1 öğüne tavuk salata balık vs gibi şeylerden eklenebilir. Hep tek tip beslenme vücudun dengesini bozar. Detoks da en fazla 1 hafta -ki onu bile önermiyorum- yapılmalı bence. Ondan sonra yenenlere dikkat edilerek spor yaparak vs istenilen kilo kaybı sağlanır. Ama böyle sıvı diyetleri gibi şeylerle sadece bağırsaklarınızı afedersiniz bozarsınız. Kendimden biliyorum bizzat deneyimlemiştim :)

Detoksun kesinlikle uzatılmaması konusunda hemfikirim.
Bu diyetin ilk 2 gününü detoks addederek sadece sıvı ile ( evde sıkarak hazırladığım taze meyve ve sebze suları, 1 tatlı kaşığı yağ eklediğim sebze çorbaları ve su) ile geçirdim, beni çok rahatlattı, 2 günde 2 kilo verdim ve bunun ödem olmadığını biliyorum zira 18 nisandan beri diyet yapıyorum ve 23 kilo verdim, son 5 kilo için bu diyete başlamıştım.

3.gün az yağlı peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, biber, maydonoz yer alan bir kahvaltı yaptım, öğlen ızgara tavuk ve yağsız salata yedim ama akşam öğününü yine sebze suyu ve su ile geçirdim, 3. günde de 1 kilo vermişim...

Bugün 4.günüm

3.gün uyguladığım diyeti tavuk yerine, balık,kırmızı et kombini ile değiştirerek devam edeceğim sonraki günlere.

Kendimce değiştirdiğim için; birebir uygulayanları oyalamamak ve bu diyet sayfasını daha fazla meşgul etmemek adına, herkese kilo verme çabasında başarı dileyerek, çekiliyorum:)

Detoksun kesinlikle uzatılmaması konusunda hemfikirim.
Bu diyetin ilk 2 gününü detoks addederek sadece sıvı ile ( evde sıkarak hazırladığım taze meyve ve sebze suları, 1 tatlı kaşığı yağ eklediğim sebze çorbaları ve su) ile geçirdim, beni çok rahatlattı, 2 günde 2 kilo verdim ve bunun ödem olmadığını biliyorum zira 18 nisandan beri diyet yapıyorum ve 23 kilo verdim, son 5 kilo için bu diyete başlamıştım.

3.gün az yağlı peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, biber, maydonoz yer alan bir kahvaltı yaptım, öğlen ızgara tavuk ve yağsız salata yedim ama akşam öğününü yine sebze suyu ve su ile geçirdim, 3. günde de 1 kilo vermişim...

Bugün 4.günüm

3.gün uyguladığım diyeti tavuk yerine, balık,kırmızı et kombini ile değiştirerek devam edeceğim sonraki günlere.

Kendimce değiştirdiğim için; birebir uygulayanları oyalamamak ve bu diyet sayfasını daha fazla meşgul etmemek adına, herkese kilo verme çabasında başarı dileyerek, çekiliyorum:)

Evet bu güzel bir diyet örneği işte tebrik ederim sizi :) verdiğiniz kilo miktarı da çok iyi başarılı ayrıca detoksu uzatmamanız da çok güzel :)

Merhabalar nasıl yapıyorsunuz peki bende başlıcam ama ayrıntılı bilgim yok maalesef

Merhaba başlığın ilk mesajında bir liste bulunuyor ben o listeye sadık kalarak devam ediyorum.

Miğdem küçüldü şuan 77,7 ile başladım bugün 6. gün 75,4 kilom ama ben bu hafta zumbaya da başladım.

sadece yemeyerek olmuyor çok yavaş kilo veriyorum ben sporla destekliyorum.

Hedefim 57 kilo olmak bana bir azim geldi bu aralar :) hedefime ulaşacağım gibi

Sabahları çok acıkmadığım için sorun olmuyor.Sabah:1 kupa şekersiz Çay ve 2 doğranmış dilim domates yedim.şimdi domates çorbası Yaptım onu içecem acıktıkça

Ben de denemek istiyorum... Ama yapabilir miyim konut baştan sona okuyamadım yapıtta sonuç alan var mı

Merhabalar. Ben yaptım bu diyeti. Tam anlamıyla birebir uygulamadım arada minik kaçamaklarım da oldu ama sonuç mükemmeldi. 1.60 boyundayım. 58 kilodan 48 kiloya düştüm 20 günde. Midem küçüldü ve gayet sağlıklıyım hiç bir yan etkisini görmedim. Sadece eskiye oranla artık daha az yiyorum ve doyuyorum.

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.

Öncelikle verdiğiniz kilolar için tebrik ederim merak ettiğim, bu diyeti siz mi geliştirdiniz, yoksa diyetisyen fln mı hazırladı?

Kizlar tekrardan selam ben u diyeti yaptim 1 haftada hatta 5 gunde 5 kilo verdim ben baya bi incelme olmustu yani bife midem kuculmustu bise yiyeiyodm sadece aksama kadar oglen bu meyvesuyuyla durdugumu bilirim ya acayip bi diyer hani lahana diyetinden sonra benim favori diyetim lagana corbasi diyetinin tadina bi sureye kadar dayanabiliyosunuz sonrasi intihar sebebi falan yani kixlar ben konu acmayi düşünüyorum aktif olarak diyetim boyunca hergun yazicam ne yedigimi cevaplarim da aktif kullaniilar boyle sosyal medya kullanicilari gelsin bence motivasyon cok yuksek bu sfer hani supplement urunler falan da aldim ya kas yapmayi bile planliyorum kizlar

Afedersiniz malum yaz ayındayız portakal bulunmuyor portakal yerine ne önerebilirsiniz acaba yarın diyete başlamayı düşünüyorum acil yazarsanız sevinirim:KK54::KK68:

Oncelikle basarin icin tebrik ederim canim. Sunu sormak istedim ben mesela metabolizmam hizli oldugunda her zaman agzima bir sey atma ihtiyaci hissederim cok hizli acikirim boyle durumlarda yani ogun disinda sadece su mu icmeliyim? Yoksa baska tercih edebilecegim sivilar var midir?

Kızlar ben haftaya bu diyete başlamak istiyorum çok beğendim bütün sayfaları okudum :KK49:

Back