• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Dun nerdeyse hicbise yemeden gecirdim gunumu
Sabah yarim barak bile degil portakal suyu limonlu su ve ceviz oglen bos ogleden sonra iki kasik fasulye kuru aksama dogru da 2 kasik fasulye yedim aksam Da dondurma yedim kendime 1 hafta dayansigim icin odul olarak

Kızlar burdaki hareketsizlikle motive olamıyorum ben başlık açıp orda zayıflicam isteyen gelebilir güne özel bi karışımla başladım ıspanak elma salatalık suyu karışımı detoks etkisi yapıyor

Benim kahvaltım da sabah büyük bir bardak limonlu su.1 havuç,1pancar,1 yeşil elma birkaç damlada limon suyu damlattım katı meyve presinde sıkarak.Detoks etkisi var bu karışımında ..:KK66:

Kızlar burdaki hareketsizlikle motive olamıyorum ben başlık açıp orda zayıflicam isteyen gelebilir güne özel bi karışımla başladım ıspanak elma salatalık suyu karışımı detoks etkisi yapıyor
Aslında o şekilde daha güzel olur düşüncesindeyim.Birbirimizin konularını karışıklık olmadan daha güzel takip edebiliriz.Bende aynı fikirdeyim aslında:KK5:

Bugün piknikteydim haliyle menüm karıştı.Ama ayran ,salatalık ,domates ve ızgara yedim.Ekmek yada tatlı hiçbirşey yok .Pazar günü için fena sayılmaz akşam yemeyi düşünmüyorum..

Bugün benim tatil günümdü ama ipin ucunu kaçırdım malesef,bu yüzden akşam bişey yemiyorum ve 30 dk yürüdüm şimdi.
sabah
omlet
peynir
domates-salatalık

öğlen
mangal
1 bardak fanta
1 dilim beyaz ekmek
1 tane kornet
1 dilim karpuz :((:KK43:

selam kızlar pazar gunu diyeti bozuş günüm :D pazar ve ctesı aslında:D pazar gunu sabah bıraz kızartma bıraz yaglı ekmek bal sonra peynır bıraz cılek recelı bıraz salatalık ve domates bıraz dedgım 1 yadaıkı dılım cok az dacay ıctım kızlar aksam da kısır yedım bugun sabah su ıctım bısey yemedım suana kadar bugun tekrar baslayısgunum

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba Sadece hergün bumu yapilcak yada bu Tek günlük bir Menü mü?

kızlar merhaba bu diyete ben de başlamak istiyorum ama şu an da isveç diyeti yapıyorum ve okullar açılana kadar baya bi kilo vermek istiyorum o yüzden de sonra buna başlıcam sizce bi sıkıntı olur mu bir de diyeti istediğimiz zaman kesebiliyomuyuz??

Merhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
Merhabalar bu meyve ve sebze sularını nasıl yaptınız peki katı meyve sikacagindan mi gecirdiniz benim yok başka türlü nasıl yapabilirim pure yapıp yesem olur mu ki

bugün pazartesi diyete başlasam iyi olacak :kk77:

Merhaba Bayanlar,

Geçen hafta tesadüfen sıvı diyetini araştırıken tanıştım bu siteyle, bütün yazdıklarınızı okudum ve ben de cumartesi günü başladım sıvı diyetine :)

77,7 kilo ile başladım sabah tartıldığımda kilom 76,4 idi bana aşırı bir motivasyon geldi tam gaz devam sıvı diyetine.

Aranızda sıvı diyetini yapan ve devam eden var mı?

Merhaba Bayanlar,

Geçen hafta tesadüfen sıvı diyetini araştırıken tanıştım bu siteyle, bütün yazdıklarınızı okudum ve ben de cumartesi günü başladım sıvı diyetine :)

77,7 kilo ile başladım sabah tartıldığımda kilom 76,4 idi bana aşırı bir motivasyon geldi tam gaz devam sıvı diyetine.

Aranızda sıvı diyetini yapan ve devam eden var mı?
Merhabalar nasıl yapıyorsunuz peki bende başlıcam ama ayrıntılı bilgim yok maalesef

Back