- 13 Mayıs 2015
- 47
- 13
- 8
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ebrareceKızlar burdaki hareketsizlikle motive olamıyorum ben başlık açıp orda zayıflicam isteyen gelebilir güne özel bi karışımla başladım ıspanak elma salatalık suyu karışımı detoks etkisi yapıyor
Günaydın canımGünaydın ebrarece
Aslında o şekilde daha güzel olur düşüncesindeyim.Birbirimizin konularını karışıklık olmadan daha güzel takip edebiliriz.Bende aynı fikirdeyim aslındaKızlar burdaki hareketsizlikle motive olamıyorum ben başlık açıp orda zayıflicam isteyen gelebilir güne özel bi karışımla başladım ıspanak elma salatalık suyu karışımı detoks etkisi yapıyor
Benide 71 olarak yazar mısın ? Hedef kilom 59Sadece 1 kişimi zayıflamak istiyor arkadaşlar artık kilolarınızı yazın liste yapayım ikialınganaşık ekledim seni
Benide 71 olarak yazar mısın ? Hedef kilom 59[/??
Kilolarımız aynıymış,boyunu bilmiyorum.Hedeflerimizde aynı sayılır inşallah kısa zamanda veririz.
Merhaba Sadece hergün bumu yapilcak yada bu Tek günlük bir Menü mü?Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhabalar bu meyve ve sebze sularını nasıl yaptınız peki katı meyve sikacagindan mi gecirdiniz benim yok başka türlü nasıl yapabilirim pure yapıp yesem olur mu kiMerhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
Merhabalar nasıl yapıyorsunuz peki bende başlıcam ama ayrıntılı bilgim yok maalesefMerhaba Bayanlar,
Geçen hafta tesadüfen sıvı diyetini araştırıken tanıştım bu siteyle, bütün yazdıklarınızı okudum ve ben de cumartesi günü başladım sıvı diyetine :)
77,7 kilo ile başladım sabah tartıldığımda kilom 76,4 idi bana aşırı bir motivasyon geldi tam gaz devam sıvı diyetine.
Aranızda sıvı diyetini yapan ve devam eden var mı?