• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Günaydın kızlar bende suyumu içerek başladım. Yoğurdumu yedim sabah akşamda tavuk yapıp yiyeceğim gitsin kilolaar

Kızlar her Cumartesi kilo bildirim günümüz olsun öncesinde tartılmayın ona göre aramızda 1 inci seçelim ne dersiniz ?

Valla bana da uyar. Salı başlayacağım tam olarak ama olsun.. Yine de şimdiden varım.

Tamam bugun eşim evde diye başlamadım hepiniz listesini ben oluşturcam akşama kadar herkes şimdiki kilosunu ve hedef kilosunu yazsın yarışma başlasın

Selam öğle yemeği olarak mercimek çorbası+bir kaşık yulaf ezmesi yedim.İki adet yeni dünya (malta eriği) de yanında garnitürü oldu.Elma - limon çayıma devam ..

yürüyüş henüz yapmadım ..

Sadece 1 kişimi zayıflamak istiyor arkadaşlar artık kilolarınızı yazın liste yapayım ikialınganaşık ekledim seni

Bütün yazdıklarımı sildim yanlışlıkla :( neyse bugün yine dayanamayıp tartıldım ve tam 71 kilo çıktım.çarşamba günü 74.3 ile başlamıştım.Şu anda eşim karşımda fıstıklı burma ve antep baklava yiyor ama ben yemiyorum.Onun yerine elma yedim.

Bütün yazdıklarımı sildim yanlışlıkla :KK43: neyse bugün yine dayanamayıp tartıldım ve tam 71 kilo çıktım.çarşamba günü 74.3 ile başlamıştım.Şu anda eşim karşımda fıstıklı burma ve antep baklava yiyor ama ben yemiyorum.Onun yerine elma yedim.
Canım hedef kilon kaç ?

Sadece 1 kişimi zayıflamak istiyor arkadaşlar artık kilolarınızı yazın liste yapayım ikialınganaşık ekledim seni
Selam ebrarece:KK66: Forumda yeniyim önceki sayfalarda yazdım ama kilo ve boy ölçümü.Birde tek topikte mi ilerlemeliyiz acaba?Diyet gruplarında :KK58:

Back