Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım:)Merhaba :)
Ciddi bir kilo kaybı yaşadım tabiki de kollarımda sarkmalar oldu fakat hangi diyeti yaparsanız yapın ciddi kilo kayıplarında sporla desteklemediğiniz takdirde sarkmalar olacaktır.ama benim hedefim önce kilo vermek daha sonra sıkılaşmaktı ve öyle de yaptım çünkü ikisini aynı anda yapacak pek sabrım yoktu açıkcası şu anda spor yapıyorum bayağı sıkılaştım :)
Bir haftada 4 kg gitmişti. Parça parça verdiğimden 1 buçuk kilosuda 4-5 günde gittikacıncı gunun sonunda kac kılo verdıgını de yazar mısın acaba merak ettım canım
canım ben cappy %100 portakal suyu alıyorum3.90 gıbı bır fıyatı var seker ilavesi yok bunda bunu ıcebılırsın karısık meyve suyu olarak ta herhangı bırınden ıcıyorum suan tropicana var elimde karişik olanından akşamları da soda ıcıyorumhazır meyve suları olurmu
Canım seni yeniden burda görmek ne güzel beni burda yalnız bırakıp çekip gittinizKızlar :) burdaki kilo kayıplarınızı gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum :)
Merhaba sizde birebir uyguluyor musunuz ?Meyve suyu kısmını diğer mesajımda da belirtmiştim altarnatif arıyorum da.Bende başladım bugün.. 3 gün sonra pazartesi sabah tartılacagim. Pazartesi günü ara verip salı bozmamak üzere devam edeceğim inşallah.
Pazartesi bozmak zorunda olduğum için salı mi baslasam dedim ama 3 gün 3 gündür dedim.
Benim kilo sizlere göre baya bir fazla. Söylemesi ayıp 110.8 kg geldim bu sabah tartıda.
Ama benim için esas başlangıç salı sabah kilom olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
O liste zaten örnek bir listeymis. Onu yapmıyorum.Merhaba sizde birebir uyguluyor musunuz ?Meyve suyu kısmını diğer mesajımda da belirtmiştim altarnatif arıyorum da.
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, azimle diyetinizin başarıya ulaşmasını dilerim
Tatlım sıkma canını azimle devam et hergünde tartılma moralin bozulur burda kendimize tartı günü belirleyelim ona göre tartılalımKizlar gunaydin bugun moralim bozuldu ya sabah tartildim 74.200 ciktim ama buyuk tuvalete cikmadim ciksam da 200 gr gidecegini sanmam..
Dun yediklerim sabah portakal suyu ceviz ve limonlu su ogle bisey yemedim ogleden sonra 4 bucuk gibi 2 tabak domates corbasi ictim yanina da aci sos yedim ama ev yapimi sanjrim icinde yag da vardi ama az yedim hani tplasan cok cok 1 kase bile degil yani 3 5 kasik yedim acinin yaglari yakmasi lazimdi ama niye boyle oldu anlamadim aksama doğru 7 8 gibi meyve suyu ictim cappy kutuda disarda bulamadm baska ayric üstüne kuru kayisi yedim 3 tane niye boyle oldu anlamadim cok uzuldum ama ben kilo verdigimi inceldigimi hissediyorum hani daha iyi oluyo pantolonlarim her gecen gun
Olur valla belirleyelim ben anlamam o isten sen yap ben uyarimTatlım sıkma canını azimle devam et hergünde tartılma moralin bozulur burda kendimize tartı günü belirleyelim ona göre tartılalım
1 gunde nasil 200 gr aldim anlamadim..