• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kızlar :) burdaki kilo kayıplarınızı gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum ❤️❤️❤️❤️ :)

Merhaba :)
Ciddi bir kilo kaybı yaşadım tabiki de kollarımda sarkmalar oldu fakat hangi diyeti yaparsanız yapın ciddi kilo kayıplarında sporla desteklemediğiniz takdirde sarkmalar olacaktır.ama benim hedefim önce kilo vermek daha sonra sıkılaşmaktı ve öyle de yaptım çünkü ikisini aynı anda yapacak pek sabrım yoktu açıkcası şu anda spor yapıyorum bayağı sıkılaştım :)
tebrikler canım:)

GÜÜÜÜNNNNNNNAAAAAAAYYYYYYYYDDDDIIIIIINNNNN KIIIIIZZZLLLLAAAAAARRRR :kk77::21::KK9::KK9::KK5::KK6::KK73:
BUGUN UYANDIMVE TARTILDIM TAM 900 GRAM VERMISIM BIR GUNDEE INANILMAZ MULUYUM UCUYORUM HAVALARDA DUN 74.900DUM BUGUN 74.0IM TAM BASLANGIC KILOM 76.100DU YANI 4 GUNDE TAM 2 KILO VERMİŞİM İNANILMAZ MOTIVEYIM BUGUN SUANDA LIMONLU SUUYUMU ICTIM MABEL MATIZ GEL DINLIYORUM HUZUR GIBI GELIYOR BU MUTLULUGUMA RESMEN :KK75:
GOZLERIMI KAPIYORUM SERIN SERIN PORTAKAL SUYUMU ICIYORUM SORTLARIMI ASKILILARIMI DA GIYDIM SELILUT ICIN DE HERGUN BACAKLARIMA KAHVE LIMON FORMULU UYGULUYORUM HE KIZLAR BIRDE KAYISILI FORM CAYIICTIM DUN GECE SARI TUZSUZ LEBLEBIYLE KURU UZUMEL BERABER ONUNDA FAYDASI VAR . BUGUNE MUKEMMEL BASLADIM DUN ZATEN CITCIT SAC YAPTIRMISTIM BIRAZ FAZLA KONUSTUM BGUN AMA SUPER MUTLUYUM ACAYIP MOTIVE OLDUM VE YEMEDIKCE VUCUDUMDAKI DEGISIKLIGI GORMEK HARIKA KIZLAR OZLEMISIM BU HALİMİ GERÇEKTEN

merhaba benımde dıkkatımı cekti o igrenç bize yapisan kilolardan kurtulmanız :)
bende 75 kg ama boyumda kısa 158 doğumda kaldı gitti oylebaslamak istiyorum ama pazartesi...

hazır meyve suları olurmu
canım ben cappy %100 portakal suyu alıyorum3.90 gıbı bır fıyatı var seker ilavesi yok bunda bunu ıcebılırsın karısık meyve suyu olarak ta herhangı bırınden ıcıyorum suan tropicana var elimde karişik olanından akşamları da soda ıcıyorum

Slm kızlar ben geldîm gerçi yeniler tanımaz uzun zamandır gelmiyordum baya hareketlenmiş bura Baya da azimli arkadaşlar var ben burda çok azimle diyete başladım baktım bana destek olacak kimse kalmadı bende burda bi yarışmaya katıldım ordada sıvı diyetine karşıydılar hevesim kaçtı farklı farklı diyetler denedim ama hiçbirisi bu diyet gibi işe yaramadı yarından itibaren bende tekrar buradayım bu sefer ramazana kadar tam gaz inşallah hepimiz iğrenç fazlalıklarımızdan kurtuluruz ;)

Merhaba..Yeni üye oldum arkadaşlar.Ve bu konuda sizinle birlikte olmak istiyorum.Boyum 1.69 ve 74 kg :stop: gözümden kaçmış olabilir hazır meyve suyu kullanma taraftarı değilim.Mevsim meyveleri kullanarak (malum portakal mevsimi geçti) hazırladığınız içecek tarifi önerileriniz var mı?Şimdiden teşekkürler..

Bende başladım bugün.. 3 gün sonra pazartesi sabah tartılacagim. Pazartesi günü ara verip salı bozmamak üzere devam edeceğim inşallah.

Pazartesi bozmak zorunda olduğum için salı mi baslasam dedim ama 3 gün 3 gündür dedim.

Benim kilo sizlere göre baya bir fazla. Söylemesi ayıp 110.8 kg geldim bu sabah tartıda.

Ama benim için esas başlangıç salı sabah kilom olacak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende başladım bugün.. 3 gün sonra pazartesi sabah tartılacagim. Pazartesi günü ara verip salı bozmamak üzere devam edeceğim inşallah.

Pazartesi bozmak zorunda olduğum için salı mi baslasam dedim ama 3 gün 3 gündür dedim.

Benim kilo sizlere göre baya bir fazla. Söylemesi ayıp 110.8 kg geldim bu sabah tartıda.

Ama benim için esas başlangıç salı sabah kilom olacak.

Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba sizde birebir uyguluyor musunuz ?Meyve suyu kısmını diğer mesajımda da belirtmiştim altarnatif arıyorum da.

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, azimle diyetinizin başarıya ulaşmasını dilerim:KK5:

Merhaba sizde birebir uyguluyor musunuz ?Meyve suyu kısmını diğer mesajımda da belirtmiştim altarnatif arıyorum da.

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, azimle diyetinizin başarıya ulaşmasını dilerim:KK5:
O liste zaten örnek bir listeymis. Onu yapmıyorum.

Bol su. Ayran. Süt. Sebze çorbası içeceği ben. Meyvesuyu da Doğanayın litresi 9 lira olan sıkma portakal suyu var. Konsantreden falan değil. Bildiğiniz evde sıkılmış gibi. Ama bana çoook pahalı geldi. Almadım ben. Portakal aldım marketten. Kendim sıkıp içeceğim :)

Kizlar gunaydin bugun moralim bozuldu ya sabah tartildim 74.200 ciktim ama buyuk tuvalete cikmadim ciksam da 200 gr gidecegini sanmam..:(
Dun yediklerim sabah portakal suyu ceviz ve limonlu su ogle bisey yemedim ogleden sonra 4 bucuk gibi 2 tabak domates corbasi ictim yanina da aci sos yedim ama ev yapimi sanjrim icinde yag da vardi ama az yedim hani tplasan cok cok 1 kase bile degil yani 3 5 kasik yedim acinin yaglari yakmasi lazimdi ama niye boyle oldu anlamadim aksama doğru 7 8 gibi meyve suyu ictim cappy kutuda disarda bulamadm baska ayric üstüne kuru kayisi yedim 3 tane niye boyle oldu anlamadim cok uzuldum ama ben kilo verdigimi inceldigimi hissediyorum hani daha iyi oluyo pantolonlarim her gecen gun

Kizlar gunaydin bugun moralim bozuldu ya sabah tartildim 74.200 ciktim ama buyuk tuvalete cikmadim ciksam da 200 gr gidecegini sanmam..:KK43:
Dun yediklerim sabah portakal suyu ceviz ve limonlu su ogle bisey yemedim ogleden sonra 4 bucuk gibi 2 tabak domates corbasi ictim yanina da aci sos yedim ama ev yapimi sanjrim icinde yag da vardi ama az yedim hani tplasan cok cok 1 kase bile degil yani 3 5 kasik yedim acinin yaglari yakmasi lazimdi ama niye boyle oldu anlamadim aksama doğru 7 8 gibi meyve suyu ictim cappy kutuda disarda bulamadm baska ayric üstüne kuru kayisi yedim 3 tane niye boyle oldu anlamadim cok uzuldum ama ben kilo verdigimi inceldigimi hissediyorum hani daha iyi oluyo pantolonlarim her gecen gun
Tatlım sıkma canını azimle devam et hergünde tartılma moralin bozulur burda kendimize tartı günü belirleyelim ona göre tartılalım

Günaydın kızlar :KK28: Sabah limonlu koca bir bardak suyumu içtim.Bugün ilk günüm umarım güzel geçer .Sizlerle bir sırrımı daha paylaşayım.Sigarasız dumansız tertemiz nefes almaya başladım aynı zamanda..Hepimize kolaylıklar diliyorum:KK66:

Back