- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
HarikasinizGünaydın kızlarSabah limonlu koca bir bardak suyumu içtim.Bugün ilk günüm umarım güzel geçer .Sizlerle bir sırrımı daha paylaşayım.Sigarasız dumansız tertemiz nefes almaya başladım aynı zamanda..Hepimize kolaylıklar diliyorum
Çook teşekkür ederim sizler de öyleHarikasiniz
bana uyar :))Kızlar her Cumartesi kilo bildirim günümüz olsun öncesinde tartılmayın ona göre aramızda 1 inci seçelim ne dersiniz ?
Tamam bugun eşim evde diye başlamadım hepiniz listesini ben oluşturcam akşama kadar herkes şimdiki kilosunu ve hedef kilosunu yazsın yarışma başlasın
Canım hedef kilon kaç ?Bütün yazdıklarımı sildim yanlışlıklaneyse bugün yine dayanamayıp tartıldım ve tam 71 kilo çıktım.çarşamba günü 74.3 ile başlamıştım.Şu anda eşim karşımda fıstıklı burma ve antep baklava yiyor ama ben yemiyorum.Onun yerine elma yedim.
Canım hedef kilon kaç ?
Tamam canım 6 kişi olsak yeter ama kimse yazmadı şu ana dek 6 kişi olmadan liste yapmicam 3 kişi oldukilk hedefim 60 inşallah.İş-çocuk-ev döngüsünden fırsat buldukça yazmaya çalışıcam ..
Selam ebrareceSadece 1 kişimi zayıflamak istiyor arkadaşlar artık kilolarınızı yazın liste yapayım ikialınganaşık ekledim seni
Merhaba canım tek topik her zaman daha başarılı olur fazlası kafa karıştırır bi yerde sabit kalmak daha iyi olur1.69 cm 74 kgdiyete bugün başladım
Hedef kilon nedir ?1.69 cm 74 kgdiyete bugün başladım
. Uygulama olarak ilk sayfadaki diyet zaten sporla da desteklemek lazım tabi.Açıklaman için teşekkürler.Merhaba canım tek topik her zaman daha başarılı olur fazlası kafa karıştırır bi yerde sabit kalmak daha iyi olur
Hedefim ilk olarak 63 kg.İnşaallah en kısa zamanda..Hedef kilon nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?